Bu dönemlerde kabuslar çok sık oluyor maalesefAy size dedim ben uyuyamadim resmen
Kabus gördüm uyandim. Hala etkisinden cikamadim. Kalp ritimlerim bile duzelmedi
Daha dün kayınvalidem dedi bana sen bu saatten sonra çok kabus görürsün korkma sakın Bebek agırlaşmaya başladığı için olur diyeAy size dedim ben uyuyamadim resmen
Kabus gördüm uyandim. Hala etkisinden cikamadim. Kalp ritimlerim bile duzelmedi
İyi yapmışsın ara sıra değişiklikler iyi oluyor ben uzun zamandır kitap almadım elime çok çabuk sıkılıyorum yavaştan başlasam olacak beni bekleyen çok fazla kitap var alıp elimi bile sürmediğimDaha dün kayınvalidem dedi bana sen bu saatten sonra çok kabus görürsün korkma sakın Bebek agırlaşmaya başladığı için olur diyebir de biz normale göre daha tetikte geçiriyoruz hamileliği bol bol oku kendine iyi gelir inşallah kuzum cebellato nisan97 ya dün kitap okuyordum bırakıp sohbete dahil olamadım ara ara bakıp çıktım ama aşırı güldüm hepinize
Ben çok TV izleyen bir insan değilim çok nadir bir şeyin sonunu getirebilirimİyi yapmışsın ara sıra değişiklikler iyi oluyor ben uzun zamandır kitap almadım elime çok çabuk sıkılıyorum yavaştan başlasam olacak beni bekleyen çok fazla kitap var alıp elimi bile sürmediğim
Biz de hiç tv izlemiyoruz 1 haftadır hiç açmamışızdır bile ama telefon düşmüyor elimizden maalesefBen çok TV izleyen bir insan değilim çok nadir bir şeyin sonunu getirebilirimŞimdi yatarkende elimde kitap olmazsa habire telefona bakiyorum o da migrenimi tetikliyor benimde bir sayfa okumadan geçirdiğim çok dönem oluyor en çabuk çok sevdiğim bir kitabı tekrar okuyunca o döngü kırılıyor
Ay bilmiyorum ya alakasiz sacma sapan seyler gördüm. Uyandigimda da stres yaptim. Kalbimin atmasından tüm vucudum sallaniyordu o derece. Zor sakinlestim de uyumusum. Hicbisey de yemedim yokİlaç içmeye kalktım mesajını gördüm minik kuş noldu böyle korkma hiçbir şeyimiz yok bebişte iyi onukorkutma yemek yiyip mi yattın yoksa
Ya öyle mi oluyorBu dönemlerde kabuslar çok sık oluyor maalesefben de çok çekmiştim kabuslardan
Dimi ondandir yaa.. yoksa ne görcem ben kabus falan. HaklısınDaha dün kayınvalidem dedi bana sen bu saatten sonra çok kabus görürsün korkma sakın Bebek agırlaşmaya başladığı için olur diyebir de biz normale göre daha tetikte geçiriyoruz hamileliği bol bol oku kendine iyi gelir inşallah kuzum cebellato nisan97 ya dün kitap okuyordum bırakıp sohbete dahil olamadım ara ara bakıp çıktım ama aşırı güldüm hepinize
Ben bi ara öyle zor uyandım ki kalkıp ışığı açtığımda uyanabildim yataktan kalktığımızda falan hatırlamıyorum uyandığımda kapının yanındaydım oku bol bol oku üfle başka bi yolu yok katlanacağız mecburYa öyle mi oluyorvallahi zor uykuya dalmışım tekrar.. kendi kendimi strese sokmakta üstüme yok yaa valla...
Canım benim ya rüya kabus işi çok zor yaAy bilmiyorum ya alakasiz sacma sapan seyler gördüm. Uyandigimda da stres yaptim. Kalbimin atmasından tüm vucudum sallaniyordu o derece. Zor sakinlestim de uyumusum. Hicbisey de yemedim yok
Anne çocuk gelişimi kitapları mı yoksaaa ben onları okumak istemiyorum ama ben geleneksel büyütücemDaha dün kayınvalidem dedi bana sen bu saatten sonra çok kabus görürsün korkma sakın Bebek agırlaşmaya başladığı için olur diyebir de biz normale göre daha tetikte geçiriyoruz hamileliği bol bol oku kendine iyi gelir inşallah kuzum cebellato nisan97 ya dün kitap okuyordum bırakıp sohbete dahil olamadım ara ara bakıp çıktım ama aşırı güldüm hepinize
Zaten bende uyandım hala rüya devam ediyordu. Ve uzun süre etkisinden çıkamadım. Belki yarım saat kendime gelmeyi bekledim dediğin gibi okudum biraz sonra rahatlamışım biraz dahaBen bi ara öyle zor uyandım ki kalkıp ışığı açtığımda uyanabildim yataktan kalktığımızda falan hatırlamıyorum uyandığımda kapının yanındaydım oku bol bol oku üfle başka bi yolu yok katlanacağız mecbur
Evet kuzum ya sorma gerçekten. Saglıklı olalım rüya da olmasın keyfimiz kaçmasınCanım benim ya rüya kabus işi çok zor ya
Doğru canım amin keyfimizkaçmasınEvet kuzum ya sorma gerçekten. Saglıklı olalım rüya da olmasın keyfimiz kaçmasın
Kuzum benim bir dönem rüyalarım aksiyon filmi gibiydi
Dün yatmadan sadece şeyi düşündüm yarın uyandığımda Nisan doğurmuş olabilir mi diyeKuzum benim bir dönem rüyalarım aksiyon filmi gibiydibi uyuyordum neler neler oluyordu rüyamda. Epeydir ses yoktu ama. Şimdi bu gece yine oldu. Ama birazda kafamdan geçirdiğim şeyler girdi rüyama. O yüzden yatmadan ne düşündüğünüze dikkat edin aşkolar
Kız yok ben ilk hamileliğimde de hiç okumadım bende büyüklerin dediğini yaptım hepAnne çocuk gelişimi kitapları mı yoksaaa ben onları okumak istemiyorum ama ben geleneksel büyütücem
Nisandan ses yok doğuma mı gitti acabaDün yatmadan sadece şeyi düşündüm yarın uyandığımda Nisan doğurmuş olabilir mi diye
İlk doğum vajinal miydi sezeryan mıydı senin canımKız yok ben ilk hamileliğimde de hiç okumadım bende büyüklerin dediğini yaptım hepben romantik komedi tarzı seviyorum genel olarak film tadında
Benim vajinal doğum oldu kuzum ama suni almak zorunda kaldım inşallah kendi sancınızla doğum yaparsınızİlk doğum vajinal miydi sezeryan mıydı senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?