Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ay size dedim ben uyuyamadim resmen
Kabus gördüm uyandim. Hala etkisinden cikamadim. Kalp ritimlerim bile duzelmedi
Daha dün kayınvalidem dedi bana sen bu saatten sonra çok kabus görürsün korkma sakın Bebek agırlaşmaya başladığı için olur diye bir de biz normale göre daha tetikte geçiriyoruz hamileliği bol bol oku kendine iyi gelir inşallah kuzum cebellato nisan97 ya dün kitap okuyordum bırakıp sohbete dahil olamadım ara ara bakıp çıktım ama aşırı güldüm hepinize

İyi yapmışsın ara sıra değişiklikler iyi oluyor ben uzun zamandır kitap almadım elime çok çabuk sıkılıyorum yavaştan başlasam olacak beni bekleyen çok fazla kitap var alıp elimi bile sürmediğim

Ben çok TV izleyen bir insan değilim çok nadir bir şeyin sonunu getirebilirim Şimdi yatarkende elimde kitap olmazsa habire telefona bakiyorum o da migrenimi tetikliyor benimde bir sayfa okumadan geçirdiğim çok dönem oluyor en çabuk çok sevdiğim bir kitabı tekrar okuyunca o döngü kırılıyor

Biz de hiç tv izlemiyoruz 1 haftadır hiç açmamışızdır bile ama telefon düşmüyor elimizden maalesef

İlaç içmeye kalktım mesajını gördüm minik kuş noldu böyle korkma hiçbir şeyimiz yok bebişte iyi onukorkutma yemek yiyip mi yattın yoksa
Ay bilmiyorum ya alakasiz sacma sapan seyler gördüm. Uyandigimda da stres yaptim. Kalbimin atmasından tüm vucudum sallaniyordu o derece. Zor sakinlestim de uyumusum. Hicbisey de yemedim yok

Dimi ondandir yaa.. yoksa ne görcem ben kabus falan. Haklısın
Sagol canım benim teşekkür ederim

Ya öyle mi oluyor vallahi zor uykuya dalmışım tekrar.. kendi kendimi strese sokmakta üstüme yok yaa valla...
Ben bi ara öyle zor uyandım ki kalkıp ışığı açtığımda uyanabildim yataktan kalktığımızda falan hatırlamıyorum uyandığımda kapının yanındaydım oku bol bol oku üfle başka bi yolu yok katlanacağız mecbur

Anne çocuk gelişimi kitapları mı yoksaaa ben onları okumak istemiyorum ama ben geleneksel büyütücem

Zaten bende uyandım hala rüya devam ediyordu. Ve uzun süre etkisinden çıkamadım. Belki yarım saat kendime gelmeyi bekledim dediğin gibi okudum biraz sonra rahatlamışım biraz daha
Uyumusum ama sabah yine etkisiyle uyandım rüyanın.
Geçer herşey arada böyle şeyler yaşanır normaldir diyorum

Doğru canım amin keyfimizkaçmasın peki sebebi ne bu rüyaların acaba nisan97
Kuzum benim bir dönem rüyalarım aksiyon filmi gibiydi bi uyuyordum neler neler oluyordu rüyamda. Epeydir ses yoktu ama. Şimdi bu gece yine oldu. Ama birazda kafamdan geçirdiğim şeyler girdi rüyama. O yüzden yatmadan ne düşündüğünüze dikkat edin aşkolar

Dün yatmadan sadece şeyi düşündüm yarın uyandığımda Nisan doğurmuş olabilir mi diye

Dün yatmadan sadece şeyi düşündüm yarın uyandığımda Nisan doğurmuş olabilir mi diye
Nisandan ses yok doğuma mı gitti acaba
Ay bende saçma sapan şu gebelik tansiyonu ve basşka seyleri düşünmüştüm anlamsızca….
Kafamı duvara vurasım geldi uyandığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…