Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Manuellerinde iki tipi var geçen görümcemde gördüğümü beğenmedim diğeri nasıldır acaba

Dimi ama baksınlar bebislere. Bize destek olsunlar. Hem ben cok önemsiyorum ya bebek baba iliskisini. Annesiyle oldugu kadar babasiyla da o güçlü bag olmali bence
Bi gaz cikarmak bi altini degistirmek bi masaj yapmak mesela ne kadar iyi gelir hem babaya hem bebege.

Manuellerinde iki tipi var geçen görümcemde gördüğümü beğenmedim diğeri nasıldır acaba
Bu klasik olanlar guzel bence. Bebegin harekeriyle salllananlar. Bide boyle besik gibi sallananlar var manuel olup onlar pek guzel degil gibi

Bu ondaki pek bi sallama olmuyor zor oluyor yani ya da biz beceremedik

Eklentiler

• 6781.webp
    18 KB · Görüntüleme: 9
Şöyle yapabilirsin Allah izin verirse doğur iki aylıkken götür e bebeğe otuttur manuele sallasın kendini bak bakalım, elektriklide salla bak bakalım hangisini sevecek, kiralama sitesi buldum aslında belki ona bakabilirsin yani aylık kiralayıp bebeğin sevme durumuna göre sıfırını satın alırsın ister misin öyle bir şey canım

Yatsın manuele keyfine baksın şimdiden 50 cmlik cücenin keyfini düşünüyoruz

Kız biz adamları bağlasak zaten dayanamaz kalkarlar hepsi vicdanlı adamlar bize de acıyacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…