Manuellerinde iki tipi var geçen görümcemde gördüğümü beğenmedim diğeri nasıldır acabaO zaman az daha bekle bakalim. Gelecek annesiii
Kuzum tavsiyem manuel olsun. Bir video izlemistim elektrikli almislar bebekte asiri gaz problemi olmus. Hani hareket yok ve sallanti var bebek hareketlenme geregi duymamis ve asiri gaz sancisi cekmis hastaneye fln götürmüşler. O video beni etkilemisti.
Alacaksancebellato dedigi gibi uygun fiyatli manuellerden al ne olacak. Elektriklileri pek öneren yok. Ama son karar sizin tabi
Dimi amababylovee yok doğru bacı kalksın baksın uyumazsak besleyemeyiz yavruyu
nisan97 canım ben manuel alacağım uygun olanlardan düşünüyorum, hem ben bir şeyle uğraşırken beni seyredeceği koltuğu gibi olur diye düşünüyorum bir yandan da eğer hiç hiç oturtamazsam üstünde durmazsa fiyatı beni yaralamayacak bir şey olsun istiyorum
Bu klasik olanlar guzel bence. Bebegin harekeriyle salllananlar. Bide boyle besik gibi sallananlar var manuel olup onlar pek guzel degil gibiManuellerinde iki tipi var geçen görümcemde gördüğümü beğenmedim diğeri nasıldır acaba
Şöyle yapabilirsin Allah izin verirse doğur iki aylıkken götür e bebeğe otuttur manuele sallasın kendini bak bakalım, elektriklide salla bak bakalımEvet bazı bebekler sevmeye biliyormuş ben de o yüzden almadım henüz elektrikli düşünmüştük kullanamazsak boşa gider diye doğduktan sonra deneriz olmazsa iade ederiz diye düşündük sonra araştırınca manuel daha iyi dedi bazı uzmanlar kararsız kaldım beklemedeyim şimdilik
İki tane attım hangisi diyorsun senBu klasik olanlar guzel bence. Bebegin harekeriyle salllananlar. Bide boyle besik gibi sallananlar var manuel olup onlar pek guzel degil gibi
Yatsın manuele keyfine baksın şimdiden 50 cmlik cücenin keyfini düşünüyoruzŞöyle yapabilirsin Allah izin verirse doğur iki aylıkken götür e bebeğe otuttur manuele sallasın kendini bak bakalım, elektriklide salla bak bakalımhangisini sevecek, kiralama sitesi buldum aslında belki ona bakabilirsin yani aylık kiralayıp bebeğin sevme durumuna göre sıfırını satın alırsın ister misin öyle bir şey canım
Kız biz adamları bağlasak zaten dayanamaz kalkarlar hepsi vicdanlı adamlar bize de acıyacaklarDimi amabaksınlar bebislere. Bize destek olsunlar. Hem ben cok önemsiyorum ya bebek baba iliskisini. Annesiyle oldugu kadar babasiyla da o güçlü bag olmali bence
Bi gaz cikarmak bi altini degistirmek bi masaj yapmak mesela ne kadar iyi gelir hem babaya hem bebege.
Ben bu tarz alacağım canım yüksek ihtimalleŞu daha bi hareketli gibi geliyor bana
Ben de manuelde bundan düşünmüştümBen bu tarz alacağım canım yüksek ihtimalle
Ya sallasın kendini tekme attığı kadar sallansa yeter ona zatenYatsın manuele keyfine baksın şimdiden 50 cmlik cücenin keyfini düşünüyoruz
Ana kucağını kırma olasılığı bile var o zaman çünkü şuan annesinin kaburgalarını kırmakla meşgul kendileriYa sallasın kendini tekme attığı kadar sallansa yeter ona zaten
O kadar folik asit bir yerden çıkacaktı bacı yiceksin o tekmeleriAna kucağını kırma olasılığı bile var o zaman çünkü şuan annesinin kaburgalarını kırmakla meşgul kendileri
Bi an sancı başladı sandımO kadar folik asit bir yerden çıkacaktı bacı yiceksin o tekmeleri
Kız böyle ani şeyler yazma heyecanlandırdın beniBi an sancı başladı sandımbu gece olmasın artık su yok duş almadan doğurmak istemiyorum
Tek taraflı vuruyor sancı olsa bütün rahim ağrımaz mı ne biliyim ben kaç defa doğurdumKız böyle ani şeyler yazma heyecanlandırdın benitekme olduğuna emin misin bak iyi düşün
Bilmiyorum doğuran yok mu bu grupta be kardeşim bir tane de doğuran gelseydi yavTek taraflı vuruyor sancı olsa bütün rahim ağrımaz mı ne biliyim ben kaç defa doğurdum
Ben anlayınca kadar doğum başlıyormuş yolda doğuruyormuşumBilmiyorum doğuran yok mu bu grupta be kardeşim bir tane de doğuran gelseydi yavbelki böyle başlıyordur ayık ol
Yok bana doktorum demişti hocam ya anlamazsam demiştim kahkaha atmıştı anlarsın anlarsın diyeBen anlayınca kadar doğum başlıyormuş yolda doğuruyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?