Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Bana da çok muska yaptır diyen oldu ama yaptırmadım geçiyor bi zamandan sonra

Artık pozitif göreceğiz kuşum merak etme düşüncelerimizi yönlendirelim yok kız belki uyuyordur doğurmuş olabilir mi
Uyuyordum korkmayın bugün ne yediysem kustum halsizleştim öyle olunca ağrı sızı sancı vs yok sadece kusmakla doğum başlamıyordur herhalde

Canım hunileşme bende de var ilk kontrollerde söyledi sonra üzerinde durmadı bile inşallah 30dan da ileriye gideceksin merak etme

Dualarımız seninle canım inşallah 38 39 haftaya kadar duracak sağlıcakla alacaksın yavrunu kucağına

Hamileleri korkuturlarmış öyle dediler bana
Bana da çok muska yaptır diyen oldu ama yaptırmadım geçiyor bi zamandan sonra
caniko karnımız geriliyor sürekli biz uyurken bile bebiş kendine yer açmaya çalışıyor yukarıya yanlara doğru nasılki bir şey yiyip yatınca kötü rüya görüyorsun çünkü vücut sindirim yapıyor rahat değilse bu da aynı hesap vücut tam dinlenmeye çekilemiyor çünkü içerde tadilat var bence sebebi bu

Uyuyordum korkmayın bugün ne yediysem kustum halsizleştim öyle olunca ağrı sızı sancı vs yok sadece kusmakla doğum başlamıyordur herhalde
Yaa bana tuzlu salatalık çok iyi geliyordu aç kalmakta kötü tabi ama sen susuz kalmamaya çalış canım

Tadilat bitmek üzere çok şükür

Evet doktorumdan doğum zamanına kadar memnundum ama bence baskıya göre hareket etmemeliydi. Ama ona rağmen doğumhaneye girmemle çıkmam arasında çok kısa bir zaman vardı çok şükür
Ne güzel canım yaa. Sağlıkla doguralim vakti zamanı gelince hepimiz
Bende her hafta kontrole gidiyorum canım. Insan biraz daha güvende hissediyor öyle olunca.
Sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza.
Gönlümüz en az 36 dan yana

Ah canim benim cok yakınım sadece kusarak doguma gitti
Direkt sezeryana aldilar onu ama.

Bencede bunlar da sebep oluyor. Bide hormonlar kan değerleri degisiyor derken normal geliyor bana da.
Bide kafada kurma işi var. Ben uyumadan sacma sapan seyler geciemistim kafamdan

Evet sık yapılan kontroller bana da iyi geliyor

Evet sık yapılan kontroller bana da iyi geliyor
Allahım dogsun diye bekledigimiz günleri de nasip etsin

Ay bakiyorum da instada fln hep bebekler 37 leri bile gormeden doguyor.
Eskiden hic boyle seyler olmazdi sanki nadiren erken haftalarda dogum olurdu.

Allahım dogsun diye bekledigimiz günleri de nasip etsin

Ay bakiyorum da instada fln hep bebekler 37 leri bile gormeden doguyor.
Eskiden hic boyle seyler olmazdi sanki nadiren erken haftalarda dogum olurdu.
Ya biz başımıza geldi diye algıda seçicilik mi yaşıyoruz bilmiyorum ama ciddi bir rahim problemi var sanki. Yurtdışında millet 8-10 tane doğuruyor bizde bir şeyler var

Ya biz başımıza geldi diye algıda seçicilik mi yaşıyoruz bilmiyorum ama ciddi bir rahim problemi var sanki. Yurtdışında millet 8-10 tane doğuruyor bizde bir şeyler var
Aynen belkide algıda seçicilik yaşıyoruz. Gercekten ben cok fazla görüyorum mesela demin bir sürü denk geldi video izledim.
Dedigin gibi ciddi bir rahimsel problem var.
Yurtdisindakiler doğurmaya doyamiyor. Bizim ulkemizde hersey hep daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…