İnşallah rabbim evladlarımızı bizlere bağıslasın burdaki herkesi isim isim dua ediyorum gördükçe. Sizlerde bana dua eder misinizBenimde çok kanamalarım oldu öncesinde ben de yatıyordum birden oldu çok şükür rabbim bana bağışladı üzmeyin kendinizi inşallah siz de sağ salim kucağınıza alacaksınız bebeğinizi
Bana kasılma ve sancı önlemek için fitil verilmişti Endol diye, ama onun yan etkisi de suyu azaltmasıydı doktor kar-zarar yaparak iki hafta kullandırdı kesildi. Kan değerlerine vs bakılıyor mu canım Crp değerini falan biliyor musun? Ben kalkıyordum açıkçası su almaya çay almaya ev içi hareket falan filan, aşırı olmamak koşuluyla dikiş atmasını hiç duymadım hayatımda zaten dikişten bir hafta sonra doktor çağırıp dikişleri kontrol edip enfeksiyon için tahlil istiyor yani hepimizde böyle oldu, sen de kontrol altında olacaksın canım ama ilk 1 ay kritik demişti hepimize doktorlarımız hem enfeksiyon için hem de biraz hareket kısıtlılığı gerekiyorIkı gundur antıbiyotık tedavisi görüyorjm yarın yapulcak serklaj enfeksıyon için hiç bişey demedı doktor. 1 ay hiç kalkmamak mı gerekiyor dikişler atma ihtimalı var mı. Benım kasılmalarım oluyor ondan korkuyorum attırırı mı dikişleri hiç bi bilgi sahşbi değilim
Tabiki canım ediyoruz emin ol Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah rabbim evladlarımızı bizlere bağıslasın burdaki herkesi isim isim dua ediyorum gördükçe. Sizlerde bana dua eder misiniz
1.24 cıkmış crp şimdi baktım. Hareket kısıtlılığı getiririm zaten tüp bebek benimkisi sonrasında da kanama yasadığım için bu haftaya kadar hiç hareket halimde değildim ama bu ekstraa korkutucu geldiBana kasılma ve sancı önlemek için fitil verilmişti Endol diye, ama onun yan etkisi de suyu azaltmasıydı doktor kar-zarar yaparak iki hafta kullandırdı kesildi. Kan değerlerine vs bakılıyor mu canım Crp değerini falan biliyor musun? Ben kalkıyordum açıkçası su almaya çay almaya ev içi hareket falan filan, aşırı olmamak koşuluyla dikiş atmasını hiç duymadım hayatımda zaten dikişten bir hafta sonra doktor çağırıp dikişleri kontrol edip enfeksiyon için tahlil istiyor yani hepimizde böyle oldu, sen de kontrol altında olacaksın canım ama ilk 1 ay kritik demişti hepimize doktorlarımız hem enfeksiyon için hem de biraz hareket kısıtlılığı gerekiyor
Crp çok iyi canım muhtemelen sonrası için önlem amaçlı antibiyotik kullandırılıyor, korkacak bir şey yok insanlar gerçekten farketmeden kaybediyor Allah korusun, biz önlem alıyoruz tabi her şey Allahtan ama en azından elimizden geleni yapıyoruz endişe etme bebişin güven1.24 cıkmış crp şimdi baktım. Hareket kısıtlılığı getiririm zaten tüp bebek benimkisi sonrasında da kanama yasadığım için bu haftaya kadar hiç hareket halimde değildim ama bu ekstraa korkutucu geldi
Yaaa yerim sizi kalbime oyle ferahlaık geldi ki suan cok teşekkür ederim. Bide panik atak hastasıyım hemşireler bıktı benden sabahtan beri darlıyorum doğurmam dimi diye o kadar korkuyordumCrp çok iyi canım muhtemelen sonrası için önlem amaçlı antibiyotik kullandırılıyor, korkacak bir şey yok insanlar gerçekten farketmeden kaybediyor Allah korusun, biz önlem alıyoruz tabi her şey Allahtan ama en azından elimizden geleni yapıyoruz endişe etme bebişin güvenbiraz sonra babylovee motivasyoncumuz sana yazar merak etme hepimiz aynı yollardayız sen de hoşgeldin aramıza
Benden bahsediyorsun sanırımMerhabalar çok geçmiş olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsınben de 20+1 de serklaj oldum ama 18+4te 7mm ölçüldü, 2 haftaya yakın enfeksiyon için tedavi gördüm, nisan97 arkadaşın dediği gibi en en önemli şey enfeksiyon, ben çok ayakta kalmamaya yatmaya vs dikkat edemedim maalesef, ama tabi dinlenmek özellikle ilk 1 ay çok önemli hiç korkma şükredelim ki önlem alabiliyoruz farkettik durumu, doktorun profesyonelliği de inanılmaz önemli bu arada. Gördüğün duyduğun olumsuz hikayelerin bence onunla da aşırı ilgisi var, birçok doktor enfeksiyon varken yapıyor ve suyu geliyor vs vs. Olumsuz şeylere takılma olumlu örnekler var grupta bak arkadaşımız doğuramıyor bile
Tabii ki de sen de artık dualarımızdasın operasyondan da korkma çok kısa sürüyor ağrı a ı vs bişey olmuyor çok hafif ağrı olabiliyor sadece o da normal zatenİnşallah rabbim evladlarımızı bizlere bağıslasın burdaki herkesi isim isim dua ediyorum gördükçe. Sizlerde bana dua eder misiniz
Kuzum 3.trimester 1.trimestere benziyor diyorlar ama. Belki ondandir bu uyku.napıcam ben bu uykumun gelmesini ya misafir geliyor mesela kadının yüzüne bakarak esniyorum bu mesajı uykusuzluktan gözlerim yanarak yazıyorum inanılmaz bir dönem ya, ilk aylar bile ben böyle olmadım help me
Insallah guzel haberlerle gelcem burayaTabii ki de sen de artık dualarımızdasın operasyondan da korkma çok kısa sürüyor ağrı a ı vs bişey olmuyor çok hafif ağrı olabiliyor sadece o da normal zaten
Canım geçmiş olsun duaların icin Allah razı olsun sende bizim dualarimizdasin artikİnşallah rabbim evladlarımızı bizlere bağıslasın burdaki herkesi isim isim dua ediyorum gördükçe. Sizlerde bana dua eder misiniz
Canımsın bekliyoruz seni ve güzel haberleriniInsallah guzel haberlerle gelcem burayacok sağolun tekrardan
Başka doğurmaya çalışan var mı burdaBenden bahsediyorsun sanırımevet doğuramadım bu gidişle de çıkmayacak gibi
Ay bilmiyorum 4-11 arası uyku çöküntüsü gece 12-4 arası enerjiiiiiKuzum 3.trimester 1.trimestere benziyor diyorlar ama. Belki ondandir bu uyku.
Kadınların nazari degmistir belki.
Kış kış kış de onlara
İnşallah canım bekliyoruz güzel haberleriniInsallah guzel haberlerle gelcem burayacok sağolun tekrardan
Canım benim panik atakla birlesince haliyle daga stres yapmissindir. Hic sıkma canını. Doktorun iyiyse ona güvenmekten kendini rahat bırakıp güvenmekten baska şansın yok.Yaaa yerim sizi kalbime oyle ferahlaık geldi ki suan cok teşekkür ederim. Bide panik atak hastasıyım hemşireler bıktı benden sabahtan beri darlıyorum doğurmam dimi diye o kadar korkuyordumıkna edemediler benı buraya gelip bu topici gördüm hemen yazmak istedim
Çıkmıyor napayımBaşka doğurmaya çalışan var mı burdasensin tabikiiii
Bak iste biz suclu olduk simdiAy bilmiyorum 4-11 arası uyku çöküntüsü gece 12-4 arası enerjiiiiitabi biraz da sizin yüzünüzden bu
Eşini tebrik ediyorum. Dogum öncesi arabayi satmak cok iyi fikirmis.Çıkmıyor napayımeşim arabayı satmış artık arabamız yok o yüzden bugün yarın doğururum gibi geliyor ne alaka derseniz stres yaptım yenisini almadan doğum başlarsa diye bugün yarın çıkar diye düşünüyorum
Ne zamandır satmaya çalışıyoruz bu zamana denk geldi tesadüfEşini tebrik ediyorum. Dogum öncesi arabayi satmak cok iyi fikirmis.
Bakti çocuk dogmuyor adam atı arabayi satmaya kaear vermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?