Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Kız bebişler çok uyku yapıyor valla uyku geldikçe uyuyun doğumdan sonra ister istemez biz düzene giriyor insan
Evet canım çok doğru ben gebeliğin başından şimdiye kadar böyle uyku sersemi olmadım şimdi üç dört gündür kaynanamları görmediğim için yanlarına inmediğim için kaynanam görümcem vs vs beni çok özlemişler kahve diye tutturdular artık inip kahve içicem onlarla

Kahve yasak bana deseydin ya

Kuzum bugun bende öyleyim. Dediniz dediniz bana da bulastirdiniz uykularinizi annem sabah 10.30 gibi geldi kalktim kapiyi actim geri yattim, saat 12de odaya geldi ne kadar cok uyudun sen bugun diye uyandirdi canım anam hamileyim uyku çöktü demek ki ne yapiyimm
Bide bugun burda hava kapali yağış olacak. Ondan galiba hala uykum var.
Asko bence normal ya. 3.trimeste boyle oluyormuş. Aman tek derdimiz uyku olsunn..
Kız bacım ne kahvesi uykun kaçar

Nisandan sonra en ileri haftada kim var bu arada ben haftalarınızı göremiyorum arada güncelleme yapayım
Kuzum bi nergiscicegi6 var benim bildigim, sonra cebellato ile ben ayni gün gosteriyor bizim dogum tarihlerimizi biz 28 haftaligiz 29dan gün aldık.
Nergiscicegi de galiba 35 fln olmalı bakmadim ama.
Sonra G gofretinannesi var ve sen varsin.
Hepimiz sağlıkla dogurcaz kuzularimizi kucagimiza alıp büyütcez

Maşallah ne güzel haftalar çoğunuz ilk eşikleri atlattınız darısı bizim başımıza

Maşallah ne güzel haftalar çoğunuz ilk eşikleri atlattınız darısı bizim başımıza
Amin canım benim aminn.. Allahım emeklerimizi görüyor
28 haftayi yeni bitirdim bende. Hala doktoruma gidip bir görünsem de rahatlasam diyorum. Stresli oluyor insan.
Biraz da bu strese bagli tansiyonum dengesiz. Artik ölçmek istemiyorum öyle sogudum herseyden

34+3ten selamlar inşallah sağlıkla alırız kucağımıza adım adım hedeflere yaklaşıyoruz

hepiniz beni çok güldürdünüz S Simgeklcc canım inşallah 20-30-32-34 görürsün hepsini her gittiğimde doktor yeni bir sayı söylüyor

nisan97 acaba benim yavrucak uyumaktan kaç kilo oldu perşembe gününe kadar 100 gram daha alsın

nergiscicegi6 ya tatlı anne neden sen mesaj yazmıyorsun gizli gizli doğuracaksın nerdeyse yaaaaaa

babylovee kahve içtim banyo yaptım şimdi yemek yapıcam minik kuşum nanay ne yemek yapıcam bulamıyorum atmasyon bir şeyler

Ayyy canım benim takip edemedim burayı birkaç gündür okuyordum ama yazamadım doğurursam ilk buraya yazacağım

Ya nefret geldi sular kesik bizde. Dus alamadim kendimi rezalet hissediyorum ya yani nolcak boyle bilmiyorum.
Yemekte yapamadi annem. Kahvalti ile gecistircez bu aksam. Su yok ki yemegi neyle pisircez.
Sende cok ayakta kalmaa. Hemen isini bitir yatttt

Ayy bak iyi aklimda kalmis yine haftan bizi ihmal etme yazzz. Az kaldi seninde

Ben buldum senin kızdan sonra nergiscicegini darliycaz
Az kaldı ya vallahi 34lere falan geleceğimi hiç düşünmezdim kızlar umutlu olun hepkendinizi hep motive edin. İnsan iyi bir örnek arıyor gözünün önünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…