Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ay yere oturup kalkması bi ölüm o yüzden hiç deneyemeyeceğim
Ahshah o gün dedin ya kramp girdi gülme krizi geldi kalkamadim diye dün gece o geldi aklima sana güldüm kendi kendime ya bi yerlere yuvarlanarak varmaya calisan pandalar canlandi gözümde ve kesin bende öyle olcam eminim

Ahshah o gün dedin ya kramp girdi gülme krizi geldi kalkamadim diye dün gece o geldi aklima sana güldüm kendi kendime ya bi yerlere yuvarlanarak varmaya calisan pandalar canlandi gözümde ve kesin bende öyle olcam eminim
Hiç hatırlatma o günü gülme krizi karışık ağlamaya başladım eşim bana bakıp gülüyor ne oldu diye değişik bi akşamdı

Ya inanamıyorum şimdi otostopla doğumhaneye gidermişsin olsun daha güzeli olurinşallah şekerim
Bak iste biz suclu olduk simdi
Ama dogru dün gece benimde gözümden uyku akiyordu senle konuşuyorken
Bide evde yalnizliga aliskinsin ya simdi insanlarin yaninda sohbet etmek bile senin enerjinden yiyordur
ay canım geldim evime çok şükür herkeste görmeye gelince ayyy yoruldum ya evim güzel evim

Ya inanamıyorum şimdi otostopla doğumhaneye gidermişsin olsun daha güzeli olurinşallah şekerim

ay canım geldim evime çok şükür herkeste görmeye gelince ayyy yoruldum ya evim güzel evim
Durun kız daha da stres yaptırmayın bu gece doğursam sıkıntı yok araba hala bizde yarından sonra sıkıntı

Evet insanın evi gibisi yok gerçekten de

Hiç hatırlatma o günü gülme krizi karışık ağlamaya başladım eşim bana bakıp gülüyor ne oldu diye değişik bi akşamdı
Cok caresiz bir an ama gercekten haklisin yani insan gülse mi aglasa mi
Bu gece erken uyuyabilirim akşam uyumadım arabayı sattım diyince uyursam inşallah sabaha kadar uyurum yarım saat uyuyup uyanırsam çok sıkıntı cebellato babylovee
Ay hadi insallah uyursun daa. Bosver bizi git dinlen

Ya seni o yormustur millete çene yetistircem diye.
Gelenlerin yaninda oturmussundur da sen kesin. Uzanmamissindir beni sinir etmissindir

Ya seni o yormustur millete çene yetistircem diye.
Gelenlerin yaninda oturmussundur da sen kesin. Uzanmamissindir beni sinir etmissindir
Ya çok tatlısın oturur uzanır bir vaziyetteydim caniko ama şimdi artık tam uyuma dinlenme moduna geçerim manitam da geldi zaten prensesliğime devam edebilirim

Ya çok tatlısın oturur uzanır bir vaziyetteydim caniko ama şimdi artık tam uyuma dinlenme moduna geçerim manitam da geldi zaten prensesliğime devam edebilirim
Ay iyi bari. Lütfen uzanın arkadaslar. Oturmayin yaa. Birinin dr.u sey demisti oturmakla ayakta durmak ayni sey o yüzden bolca yatış
Ooh hadi gözün aydın. Manitalarimiz hep yanımızda olsunlar yaa. Onlar olunca tam prenses oluyoruzm kimse onlar gibi nazlandirmiyor bizi

Evet canım gerçekten öyle doğru uzanıyoruz yahu kızma bacııı

Ay ınsallah canım benım gece boyu panik atak geçirdim en son uyumusum sabaha karsı sımdı uyandım saati bekliuorum. Bebeğe zarar gelmeden atlatırız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…