Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Tabi canim sona bırakmamak lazim o zaman isim koymak icin sahiplenencok olur

erdal haklı şimbilliii
Büyükler tutturmadı mı bizim adımızı koyun diye biz yaşadık o krizi sanki çok bi yardımları olmuş gibi bu istekte bulundular bana karşı bişey diyen olmadı ama eşime çok baskı yaptılar o da istiyordu koymayı son dk sürpriz yapacağım ben de çocuk bi doğsun bana belli olmaz tabii

Senin koyacagin isim aileden birinin ismi mi ki ?
Ay yok bize isimle ilgili birsey diyen yok henuz. Benim yakinim birisi kb ye demis isim konusunda üstüne vazifeymis gibi de kimse bana birebirde birsey demedi. Ben kendi istedigimizi koycam valla isteyen küsebilir.

Asya olacak adı aslında ben son dk başına babaannesinin ismini eklemeyi düşünüyorum henüz tam bi karar vermedim eşim demişti yıllar önce koymak istiyorum diye onun da gönlü olsun istiyorum ama tabii emin değilim o an ki ruh halime ve bana davranışlarına bağlı

O zaman sonuna ekle babanne ismini. Çünkü okulda ilk ismi ile seslenecekler baslangicta. Bence önce kendi sectigin ismi pesinden ebişkosunun ismini ekle tabi sana güzel davranirlarsa

O zaman sonuna ekle babanne ismini. Çünkü okulda ilk ismi ile seslenecekler baslangicta. Bence önce kendi sectigin ismi pesinden ebişkosunun ismini ekle tabi sana güzel davranirlarsa
Uymuyor mecbur ilk isim olacak kendileri ama zaten koyarsam iki isimle alıştıracağım yoksa onlarda ebişkosunun ismiyle çağırırlar kavga çıkar o zaman

Uymuyor mecbur ilk isim olacak kendileri ama zaten koyarsam iki isimle alıştıracağım yoksa onlarda ebişkosunun ismiyle çağırırlar kavga çıkar o zaman
Iste o zaman solugu mahkemede alırsın isim degistircem çocuğumun diye
Yani o zaman bu çözüm olur iki isimli seslenmece veya tek senin koydugun isimle. Neden olmasin ki

Iste o zaman solugu mahkemede alırsın isim degistircem çocuğumun diye
Yani o zaman bu çözüm olur iki isimli seslenmece veya tek senin koydugun isimle. Neden olmasin ki
Kayınvakidemin adı da eski bi isim değil Allahtan o yüzden içim rahat biraz yoksa düşünmezdim bile

Gece gece makarna perileri geldi üşenmesem kalkıp yapacağım

Bu arada bebek arabasi ne aldın canım?
Şunu aldık set olarak kabin boy tarzı olması hoşuma gitti diğerini kullananlar bebek büyüdükçe kullanımı zorlaşıyor gibi yorumlar gördüm hem uygun fiyatlı hem işimi görür diye düşündüm

Eklentiler

• 6898.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 10
Kayınvakidemin adı da eski bi isim değil Allahtan o yüzden içim rahat biraz yoksa düşünmezdim bile

Gece gece makarna perileri geldi üşenmesem kalkıp yapacağım
Ay iyi bari eski degilse o zaman yine kurtarir

Kiz durrr yeme gece gece sonra hemsireler zorbaliyor

Saglikla kullansin canım insallahh
Ay cok zor secme isi bende cok kararsizim ondan sordum

Saglikla kullansin canım insallahh
Ay cok zor secme isi bende cok kararsizim ondan sordum
Sağol canım evet seçerken insan baya zorlanıyor ihtiyaçlarını düşün bebek arabasından ne istiyorsun ve seçtiğin bunu karşılıyor mu

Sağol canım evet seçerken insan baya zorlanıyor ihtiyaçlarını düşün bebek arabasından ne istiyorsun ve seçtiğin bunu karşılıyor mu
Artik ona da karar vercez elbet düşünecek alınacak cok sey var daha oglumun ceyizleri eksik epey

Yeni doğan kıyafeti çok almayın 3 5 parça yeterli oluyormuş beni o konuda da zorbaladılar ne yapacaksın bu kadar eşyayı diye
Giydircem cocuma deseydin bu bebisler sarı ve cıvık mıçmıyor mu. Sirtina kadar çıkınca marketten zibin akmaya mi gidecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…