Büyükler tutturmadı mı bizim adımızı koyun diyeTabi canim sona bırakmamak lazim o zaman isim koymak icin sahiplenencok olur
erdal haklı şimbilliii
Senin koyacagin isim aileden birinin ismi mi ki ?Büyükler tutturmadı mı bizim adımızı koyun diyebiz yaşadık o krizi sanki çok bi yardımları olmuş gibi bu istekte bulundular bana karşı bişey diyen olmadı ama eşime çok baskı yaptılar o da istiyordu koymayı son dk sürpriz yapacağım ben de çocuk bi doğsun bana belli olmaz tabii
Asya olacak adı aslında ben son dk başına babaannesinin ismini eklemeyi düşünüyorum henüz tam bi karar vermedim eşim demişti yıllar önce koymak istiyorum diye onun da gönlü olsun istiyorum ama tabii emin değilim o an ki ruh halime ve bana davranışlarına bağlıSenin koyacagin isim aileden birinin ismi mi ki ?
Ay yok bize isimle ilgili birsey diyen yok henuz. Benim yakinim birisi kb ye demis isim konusunda üstüne vazifeymis gibi de kimse bana birebirde birsey demedi. Ben kendi istedigimizi koycam valla isteyen küsebilir.
O zaman sonuna ekle babanne ismini. Çünkü okulda ilk ismi ile seslenecekler baslangicta. Bence önce kendi sectigin ismi pesinden ebişkosunun ismini ekleAsya olacak adı aslında ben son dk başına babaannesinin ismini eklemeyi düşünüyorum henüz tam bi karar vermedim eşim demişti yıllar önce koymak istiyorum diye onun da gönlü olsun istiyorum ama tabii emin değilim o an ki ruh halime ve bana davranışlarına bağlı
Uymuyor mecbur ilk isim olacak kendileri ama zaten koyarsam iki isimle alıştıracağım yoksa onlarda ebişkosunun ismiyle çağırırlar kavga çıkar o zamanO zaman sonuna ekle babanne ismini. Çünkü okulda ilk ismi ile seslenecekler baslangicta. Bence önce kendi sectigin ismi pesinden ebişkosunun ismini ekletabi sana güzel davranirlarsa
Iste o zaman solugu mahkemede alırsın isim degistircem çocuğumun diyeUymuyor mecbur ilk isim olacak kendileri ama zaten koyarsam iki isimle alıştıracağım yoksa onlarda ebişkosunun ismiyle çağırırlar kavga çıkar o zaman
Bu arada bebek arabasi ne aldın canım?Uymuyor mecbur ilk isim olacak kendileri ama zaten koyarsam iki isimle alıştıracağım yoksa onlarda ebişkosunun ismiyle çağırırlar kavga çıkar o zaman
Kayınvakidemin adı da eski bi isim değil Allahtan o yüzden içim rahat biraz yoksa düşünmezdim bileIste o zaman solugu mahkemede alırsın isim degistircem çocuğumun diye
Yani o zaman bu çözüm olur iki isimli seslenmece veya tek senin koydugun isimle. Neden olmasin ki
Şunu aldık set olarak kabin boy tarzı olması hoşuma gitti diğerini kullananlar bebek büyüdükçe kullanımı zorlaşıyor gibi yorumlar gördüm hem uygun fiyatlı hem işimi görür diye düşündümBu arada bebek arabasi ne aldın canım?
Ay iyi bari eski degilse o zaman yine kurtarirKayınvakidemin adı da eski bi isim değil Allahtan o yüzden içim rahat biraz yoksa düşünmezdim bile
Gece gece makarna perileri geldi üşenmesem kalkıp yapacağım
Adım zorbalanan kadın olarak kalacakAy iyi bari eski degilse o zaman yine kurtarir
Kiz durrr yeme gece gecesonra hemsireler zorbaliyor
Saglikla kullansin canım insallahhŞunu aldık set olarak kabin boy tarzı olması hoşuma gitti diğerini kullananlar bebek büyüdükçe kullanımı zorlaşıyor gibi yorumlar gördüm hem uygun fiyatlı hem işimi görür diye düşündüm
Herkes kendi dötüne baksinAdım zorbalanan kadın olarak kalacak
Sağol canımSaglikla kullansin canım insallahh
Ay cok zor secme isi bende cok kararsizim ondan sordum
Dimii amaaaHerkes kendi dötüne baksin
Artik ona da karar vercez elbetSağol canımevet seçerken insan baya zorlanıyor ihtiyaçlarını düşün bebek arabasından ne istiyorsun ve seçtiğin bunu karşılıyor mu
HahahhDimii amaaanasıl olur da döt emojisi olmaz ya hayal ettim olması gerekiyordu onun
Yeni doğan kıyafeti çok almayınArtik ona da karar vercez elbetdüşünecek alınacak cok sey var daha oglumun ceyizleri eksik epey
Tamam anlaştıkHahahhemoji yerine döt yazinca anlasalim biz. O canlanir gözümüzde
Giydircem cocuma deseydinYeni doğan kıyafeti çok almayın3 5 parça yeterli oluyormuş beni o konuda da zorbaladılar ne yapacaksın bu kadar eşyayı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?