Ben de aynı şeyi düşündüm 10 tane falan zıbın aldım ay sen hiç mi makine çalıştırmayacaksın napacaksın o kadar zıbını ne gerek vardı cart curt sinir oldumGiydircem cocuma deseydinbu bebisler sarı ve cıvık mıçmıyor mu. Sirtina kadar çıkınca marketten zibin akmaya mi gidecez
Belki benim kızım bi giydiğini bi daha giymeyecekGiydircem cocuma deseydinbu bebisler sarı ve cıvık mıçmıyor mu. Sirtina kadar çıkınca marketten zibin akmaya mi gidecez
Bebisim, bu bizim bebislerin zibinlari zaten el kadar. 10 tanesini tek seferde atsan yine makinenin 8de 1i dolmazBen de aynı şeyi düşündüm 10 tane falan zıbın aldım ay sen hiç mi makine çalıştırmayacaksın napacaksın o kadar zıbını ne gerek vardı cart curt sinir oldum
Ay ne soecam, mide yanmasi kusma yapar mı yaBelki benim kızım bi giydiğini bi daha giymeyecek
Kendileri umursamıyor onu bebek kıyafetlerini normal deterjanla yıkıyorlarmış belki kendi kıyafetleriyle atıyorlardır makineye bilememBebisim, bu bizim bebislerin zibinlari zaten el kadar. 10 tanesini tek seferde atsan yine makinenin 8de 1i dolmazmaytap mi geciyorlar yahu.
Cocugun esyalari tek basina yikaniyor. Tutupta anne baba elbisesi ile yikanmiyor sonucta.
Çok yanma varsa yapar kuzumAy ne soecam, mide yanmasi kusma yapar mı ya
Aman haaa senin etkilemesinler bu konudaKendileri umursamıyor onu bebek kıyafetlerini normal deterjanla yıkıyorlarmış belki kendi kıyafetleriyle atıyorlardır makineye bilemem
Yok yok mümkün değilAman haaa senin etkilemesinler bu konuda
Anlamsizca durup durup midem kaynıyor resmen. Bogazimda sanki ates yanıyor gibi oluyor az once zor tuttum kusmamak icin kendimi. Ayyyy kusmayayim yaaaÇok yanma varsa yapar kuzum
Ay iyi sevindimmYok yok mümkün değilben genelde bildiğini okuma konusunda master yaptığım için sorun olmuyor
Hastane çantası hazırlamaya başladın mı
Çok normal bu haftalardan sonra yanma çok fazla artıyor doktoruna söyle ilaç şurup vs verir belki benimki şurup verdi içemedim ilaç olsa daha kolay içmesi şurup zor oluyor midesi bulanan biri için o tat ağızda kalınca daha kötü oluyorAnlamsizca durup durup midem kaynıyor resmen. Bogazimda sanki ates yanıyor gibi oluyor az once zor tuttum kusmamak icin kendimi. Ayyyy kusmayayim yaaaben kusunca ağlıyorum bide ☹
Yavaştan başlasan olur eksikleri de aldıkça eklersin aklından çıkar onun yükü iyi olur senin için elinin altında hazırda olmasıAy iyi sevindimm
Yok kuzum daha baslamadim ya. Eksiklerimiz var alinacaklar var daha. Hazirlamali miyim sence simdiden
Gaviscon mu verdi ? O da mubarek yogun katı cirkin biseym ama cokta etkili. Yarin söyleyeyim olmadi. Unutmazsam.Çok normal bu haftalardan sonra yanma çok fazla artıyor doktoruna söyle ilaç şurup vs verir belki benimki şurup verdi içemedim ilaç olsa daha kolay içmesi şurup zor oluyor midesi bulanan biri için o tat ağızda kalınca daha kötü oluyor
Evet onun benzeri bişey etkili ama bi defa zorla içtim bi daha içemedim hamilelikte çoğu şeyden tiksindim bi daha dokunamıyor insan kutusuna bileGaviscon mu verdi ? O da mubarek yogun katı cirkin biseym ama cokta etkili. Yarin söyleyeyim olmadi. Unutmazsam.
Aniden basladi ya
Aslinda haklısın hazirda bekletmek iyi olabilir ama iste erken kirlenir diyorum diger yandan da. Gerci eksiklere baslasam anca toparlanir alinacaklar. Sonra yikama ütüleme derken epey vakit alır yine biraz daha haftalar ilerler.Yavaştan başlasan olur eksikleri de aldıkça eklersin aklından çıkar onun yükü iyi olur senin için elinin altında hazırda olması
Dalin kokusunun neyinden tiksindinEvet onun benzeri bişey etkili ama bi defa zorla içtim bi daha içemedim hamilelikte çoğu şeyden tiksindim bi daha dokunamıyor insan kutusuna bile
Son zamanlarda favori tiksinmem dalin kokusu
Anca hazırlanıyor zaten hemen pat diye olmuyor ben yavaştan başladım 29 30 haftada tam anlamıyla yeni bitti dahaAslinda haklısın hazirda bekletmek iyi olabilir ama iste erken kirlenir diyorum diger yandan da. Gerci eksiklere baslasam anca toparlanir alinacaklar. Sonra yikama ütüleme derken epey vakit alır yine biraz daha haftalar ilerler.
O kadar sürüyorsa eksikleri sepete atmaya baslayayim benAnca hazırlanıyor zaten hemen pat diye olmuyor ben yavaştan başladım 29 30 haftada tam anlamıyla yeni bitti daha
Ah bi anlasam nasıl kötü geliyor kokusu anlatamam önceden çok hoşuma giderdiDalin kokusunun neyinden tiksindin
Sadece bebek için değil kendin içinde hazırlayacaksın sonuçta anca biter rahat şeyler almaya çalış kendin için giymesi çıkarması kolay olsun pijama takımı diğmeli olsun emzirme için kolaylıkO kadar sürüyorsa eksikleri sepete atmaya baslayayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?