- 12 Ekim 2023
- 1.616
- 1.395
- 63
- 27
Canım seni omuzlarından sarsıp sakin ooolll demek istiyorum
bir işlem gördün ve tabiki ilk etapta değişik hissedebilirsin ama doktorun da normal sıkıntı yok dediyse biz sana hayır ciddi bir durum bu demeyizki, diyelimki sonda sonrası enfeksiyon oldu bunu sancı olarak hissediyorsun bunu idrar testi ya da Crp testi ya da kan tahlilinden başka doktor da belirtiye göre anlayamaz, şahsen benim sondadan kaynaklı idrar yolumda sıkışma tarzında minik sancılarım oldu ama sonuçta bir işlem yaşadım e olsun o kadar da diye düşündüm diye şimdi hatırlamıyorum bile, sakin ol lütfen doktoruna güven dinlen evham yapma ne kadar stres olursan ol iyi ya da Allah korusun kötü şeyleri değiştiremeyiz, önlem aldın bunun tadını çıkar rahat ol

Kızlar bugün özellikle öğleden sonra vajinamın içinde birşey varmış gibi bir his var özellikle tuvalete otururken yataktan kalkarken yatakta dönerken hissediyorum bu normal mi ya doluluk hissi gibi mi desem bir şeyin batması gibi mi ayırt edemedim hemşireye söyledim doktoru arayıp söylemiş gelip Nst yaptılar falan kasılma sancı falan çıkmadı doktor normal demiş Nst için ama ben çok korktum özellikle Nst yi görünce ağlama hissi geldi acaba dikiş mi tutmadı diye bu his sizlerde oldumu çok korkuyorum @babylovee @tommgcebellato @sevdabaks