Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Canım ben ikinci günün sonunda taburcu olmuştum normal yani endişe etme aktif kırmızı kanama mı, koyulaşmaya başlayacak merak etme canım
Evet kırmızı kanama sımdı doktor kontrol ettı bebekte sorun yok çok sukur dıkışler arasında pıhtı var onkarı atıyorsun dedı ama takip edelim dedi.

Ay bende öyle gece birsey hissetmezdim kolay kolay. Ya bu gece benim uykum hafifti yasa bebişim hic uyumak bilmedi ikisinden biri. Sürekli bi vurma halinde. Aksi gibi asagi tarafa dogru vuruyor bide.
Biraz yukarlarda takilsa hemen devamina bi asagiya harekete geciyor.

Çok şükür uyudum sabah artık yeni uyandım birazdan yine yatarım gibi

Kız boşver hareketli olsunlar eskiden saat sayardım hareket hissetmiyorken doktora gitmek için şimdi çok seviniyorum sadece ayaktayken önedoğru aşırı bir ağırlık oluyor ona alışamadım

Kız boşver hareketli olsunlar eskiden saat sayardım hareket hissetmiyorken doktora gitmek için şimdi çok seviniyorum sadece ayaktayken önedoğru aşırı bir ağırlık oluyor ona alışamadım
Ay tabiki maşallah hareketli olsunlar
Azcik yukarda hareketlerini hissetmeyi daha cok seviyorum. Aşağılarda olunca insan ister istemez biliyosun ya geriliyor

Benim koldan daha çok ağrıyor bazen annem bizdeyken koluma yapıyor aynı yere olmasın diye ben karnımımdan yaparken aşırı yavaş yaptığım için hiç hissetmiyorum bile canım
İyi bari ben beceremedim karından hep koldan vurdum evet çok ağrım yapıyor sağ kolum pert hiç vuramıyoruz artık ona

Ben koldan yapıyorum ya daha doğrusu eşim vuruyor bana hep öyle dediler, ektim de bacaktan vuruyordu
Benim korkağım asla vuramıyor nisan97 bir kere yalvardım kız elimi itemiyorum koluma yap diye tövbe yapamadı tuttu derimden içeri yapamadı nefret ettiğim bir özelliği bacağıma denedim bacağıma geçiremiyorum valla, internette çok araştırdım bide doktora sordum karnına yapabilirsin dedi hastanede kolumdan yapıyorlardı çok morarmıştı bende

Ben koldan yapıyorum ya daha doğrusu eşim vuruyor bana hep öyle dediler, ektim de bacaktan vuruyordu
Ben hiç başka yere denemedim bile 9 aydır koldan devam kendim yapıyorum eşim tutuyor o korkuyor bana iğne yapmaya bi kaç defa yaptı morardı kendin yap dedi

Benimki de iyi dayandın erkekler olsa bu kadar iğne yapamazdı kendine diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…