Artık doğum yaklaştı gibi geliyor zaten ağrılar arttı açılmaya başlamış olabilirimZaten doktoruna sormadan kullanma canım ne olur ne olmaz yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sabır artık
Teşekkürler canımDinlenince geçen hiç bi ağrıdan korkma doktorlar öyle diyor
Ne kadar geriden geliyor dedi kilosunaKızlar kusura bakmayin biraz geç yazdım.
Kontrolümüz şükür iyi gecti diyelim. Bebisimin kilosu biraz düşük. Doktor sonraki kontrolde bakalim birde dedi. 32 haftayi bir görelim biraz daha rahatlarız dedi. Biraz kafam takılsa da bu kilo konusuna napcagimi bilemedim açıkçası.
Kefir süt yogurt kaşar muz vs yiyorum yumurta peynir de yiyorum et tavukta. Ama biraz az çıktı kilo.
Sizin taktikleriniz varsa alırım kizlar bu konuda.
Onun dışında detaylı baktı baya. Perinatolog zaten ya, organlarını güzelce inceledi yeniden. Asla bize poz vermedi. Ayaklari elleri hepsi yüzündeydi. Gostermiyor saklanmis dedi doktorumuz
İnsülinde bir doz daha arttı, tansiyonu da arada takip et dedi. Simdilik iyi diyelim dedi. Ama 30lu haftalarda yükselebilir bu tansiyon dedi. Neyse napalim bide ona ilac veririz dedi
Bizden durumlar böyle.
Ay inşallah kuzum ya. Hersey duzelsin bebegim kilosunu yakalasin.Ne kadar geriden geliyor dedi kilosuna
Senin haftalardayken aynı şeyi bende yaşadım 2 hafta geriden geliyor kilosu demişti bi sonraki kontrole gittiğimde düzelmişti bazen olabiliyor sıkıntı yok demişti doktorum çok şükür şimdi gayet iyi kilosu
Ben de kilo alsın kilo alsın diyordum şimdi de almasın almasın diyorumAy inşallah kuzum ya. Hersey duzelsin bebegim kilosunu yakalasin.
Kuzum geride demedi, geride diyemem ama tam sınırda dikkat edelim takip edelim dedi. Azcik küçük gibi cikiyor haftasından ama bakalim dedim
Ay benim oglumda haftasini guzelce yakalasin alsin kilosunu bolca
Ayy alsın şimdi yaa benim bebişim biraz daha güçlensin. Ne yedin de aldı kilo söyleeeeBen de kilo alsın kilo alsın diyordum şimdi de almasın almasın diyorum
Ceviz avokado yumurta muz o iki haftada bunlara yüklendim o kadarAyy alsın şimdi yaa benim bebişim biraz daha güçlensin. Ne yedin de aldı kilo söyleeee
Tosun diyorlar bebeme anasına çekmiş diyorlar sonraAyy alsın şimdi yaa benim bebişim biraz daha güçlensin. Ne yedin de aldı kilo söyleeee
Canım geçenlerde bir hamile siyah mercimeği ara öğün olarak tüketmişti 1 haftada Bebek güzel bir kilo almıştı öyle demişti yani yoğurtla falan karıştırarak yiyormuş bir araştır belki doğruluk payı vardırKızlar kusura bakmayin biraz geç yazdım.
Kontrolümüz şükür iyi gecti diyelim. Bebisimin kilosu biraz düşük. Doktor sonraki kontrolde bakalim birde dedi. 32 haftayi bir görelim biraz daha rahatlarız dedi. Biraz kafam takılsa da bu kilo konusuna napcagimi bilemedim açıkçası.
Kefir süt yogurt kaşar muz vs yiyorum yumurta peynir de yiyorum et tavukta. Ama biraz az çıktı kilo.
Sizin taktikleriniz varsa alırım kizlar bu konuda.
Onun dışında detaylı baktı baya. Perinatolog zaten ya, organlarını güzelce inceledi yeniden. Asla bize poz vermedi. Ayaklari elleri hepsi yüzündeydi. Gostermiyor saklanmis dedi doktorumuz
İnsülinde bir doz daha arttı, tansiyonu da arada takip et dedi. Simdilik iyi diyelim dedi. Ama 30lu haftalarda yükselebilir bu tansiyon dedi. Neyse napalim bide ona ilac veririz dedi
Bizden durumlar böyle.
Avokadodan ciddi soğumuştum da bugün aldı eşim yine hastaneden dönerken ceviz de aldık tazesinden çıkmış. Hepsini ağzıma tıkıcamCeviz avokado yumurta muz o iki haftada bunlara yüklendim o kadar
Desinler şanın yürüsün anacımTosun diyorlar bebeme anasına çekmiş diyorlar sonra
Tamam canım bakayımCanım geçenlerde bir hamile siyah mercimeği ara öğün olarak tüketmişti 1 haftada Bebek güzel bir kilo almıştı öyle demişti yani yoğurtla falan karıştırarak yiyormuş bir araştır belki doğruluk payı vardırgüzel haberler darısı basıma cuma günü
26. Haftaya kadar her hafta bakıcam dedi sonra da arayı çok açmadan çagıracakmıs kontroleTamam canım bakayım
Zararı yoksa yerim valla. Siyah pembe hiç farketmez
Aminnn canım aminn sende güzel haberler alırsın kaçta günde bir kontrollerin
Hadi bakalım sağlıklı haberlerle gel canım benimm26. Haftaya kadar her hafta bakıcam dedi sonra da arayı çok açmadan çagıracakmıs kontroleve.tesi gitmiştim şimdi cuma gidicem inşallah
Kontrolden sonra mı başladı belki pozisyonu dönmüştür bacaklarını falan kaldirsan birazKızlar benim yavrum aşağı çok vuruyor yaa bugün. Baya beni zıplatıyor resmen elimde değil endişe ettiriyor bana
Kontrolden önce de öyleydi de kontrolden sonra biraz daha arttı galiba bana da pozisyonu da değişmiş olabilir. Gerçi poposu asağıdaymıs su an ondan oluyor galiba emin olamadım da.Kontrolden sonra mı başladı belki pozisyonu dönmüştür bacaklarını falan kaldirsan biraz
Muhtemelen ondandır sıkma canını bende bugün hep kasıklarımda hissettim biraz elimi koyunca kaymaya başlıyor kötü düşünmemeye çalışıyorumKontrolden önce de öyleydi de kontrolden sonra biraz daha arttı galiba bana da pozisyonu da değişmiş olabilir. Gerçi poposu asağıdaymıs su an ondan oluyor galiba emin olamadım da.
Benim kızçem de hala popo geliş o da hep aşağıya vuruyor kuşumKızlar benim yavrum aşağı çok vuruyor yaa bugün. Baya beni zıplatıyor resmen elimde değil endişe ettiriyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?