Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Çok halsiz kalırım yorgun düşerim diye korkuyorum
Teyzem uzun bir süre ebelik yaptı o da her zaman öyle söyler zaten enerjisi olmaya bir anne bebeği de iterken daha çok zorlanır diye bide o ara sancı molalarında uyumaya zorluyormuş vücut kendini tabi herkeste değişir ama ilk sancı ilk sık sancılar arası da bayağı saat farkı olabiliyormuş o yüzden her fırsatta uyu dinlen uzanmış vaziyette kal enerjini topla bebişko

Benim eşim de durup durup bütün ilaçlar tamam da bu iğne işinden nefret ediyorum diyor sanki kendisine giriyor iğne

Ben hiç başka yere denemedim bile 9 aydır koldan devam kendim yapıyorum eşim tutuyor o korkuyor bana iğne yapmaya bi kaç defa yaptı morardı kendin yap dedi
Benimde ilk bir kaç iğnede morardı ama sonra düzgün yapmayı öğrendi kollarıma sırayla yapıyorum hep aynı kola değil o zaman çok acı olmuyor

Ay bi doğursaydım artık

Adam sana kıyamıyor işte ne istiyorsun daha

nisan97 canım sende ayakta durduğunda bir zaman sonra vajina içinde batma oluyor mu? Dikişlerim mi acıdı anlamadım ya. Market gezeyim dedim kırk yılın başı ama rahatsız etti beni

Nasıl bir videoymuş kız bu ya yanlışlıkla doğurmayacak olanlar sürseydiiii nisan97 şimdi banyo yapacak hint yağıyla
Bi zararı olmasın sonra doğurmak için bütün tuşlara basıyordu
Bir doktorun sayfasında gördüm doğumu başlatmak için kullanıyorlarmış,bir de böyle doğal tedavi sayfaları var ya orda görmüştüm mesela adeti zor sökülenler yapsın yazıyordu rahim temizliginde de çok etkiliymis o yüzden kesinlikle hamileler kullanmasın Hint yağını yazmışlar çünkü rahim kaslarını harekete geciriyormus

Ben de duymuştum gebe kalmak için kullanırım belki diye almıştım şimdi dursun ne olur ne olmaz kendisi başlasın doğum yağların gücünden korkuyorum çok etkili olabiliyor

Ben de duymuştum gebe kalmak için kullanırım belki diye almıştım şimdi dursun ne olur ne olmaz kendisi başlasın doğum yağların gücünden korkuyorum çok etkili olabiliyor
Zaten doktoruna sormadan kullanma canım ne olur ne olmaz yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sabır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…