Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Muhtemelen ondandır sıkma canını bende bugün hep kasıklarımda hissettim biraz elimi koyunca kaymaya başlıyor kötü düşünmemeye çalışıyorum
Olabilir canım ya ama iste insan rahatsiz oluyor bebegimi düşünüyorum saglikli olsun yavrum..
Benim yavrumda asagilarda iste. Ay ben anlamiyorum ne keyif aliyorlar bıdıklar oralarda olmaktan

Olabilir canım ya ama iste insan rahatsiz oluyor bebegimi düşünüyorum saglikli olsun yavrum..
Benim yavrumda asagilarda iste. Ay ben anlamiyorum ne keyif aliyorlar bıdıklar oralarda olmaktan
Evet ya iyi olsunlar büyüdükçe hareketlerde kuvvetleniyor bu gün bende zipladim kasiklarima baya vuruyor

Yaa seninkide mi öyle ay gerçekten cok stres oluyor insan ya elinde degil..
Gerçekten acitiyor bir yandan bide mesela dalmışım tv seyrediyorum o anda bir vuruyor aklim zıplıyor. Bacaklarımı sımsıkı kapatıyorum refleks olarak. Demin eşim sahit oldu zıpladım bildigin noldu diye sordu korktu. Elimde degil ki bi anda hoplatiyor beni.. normal diyorsun öyle mi kuzuu

Ben herseyi yiyorum bebise yarayacak olan. Abur cubur hamurisi ve tatli yemiyorum iste sadece. Bunlarda hem bana hem bebise belki kilo yapacak şeylerdir ama ben yemiyorum yasak.
Bende 3200 yada 3300 fln doğmuşum doktorda o zaman normal fln dedi ama bilmiyorum tabi.
Yedigin özellikle bisey var mi kilo icin

Evet ya iyi olsunlar büyüdükçe hareketlerde kuvvetleniyor bu gün bende zipladim kasiklarima baya vuruyor
Burda okuyorum yukarlarda olan bebisleri bizimkiler asagilara dans ettiriyor. Dedigin gibi kuvvetleniyorlar o zamanda daha fazla zıplıyor insan.
Bide dikişler var ondan insan bu kadar takıyor kafaya. Yoksa normal bir hamile takmaz sanki

Burda okuyorum yukarlarda olan bebisleri bizimkiler asagilara dans ettiriyor. Dedigin gibi kuvvetleniyorlar o zamanda daha fazla zıplıyor insan.
Bide dikişler var ondan insan bu kadar takıyor kafaya. Yoksa normal bir hamile takmaz sanki
Canım ilerki haftalarda bence kilosu tam oturur yani şimdi insülin kullanmaya başladığın için de olabilir şekerin dengelenmesi kilo alımını yavaşlatır bence mantık olarak tabi bilemiyorum

Evet bence de bizi dikişler daha tedirgin ediyor her seferinde yukarı çık annecim diyorum ben ilk oğlum da çok fena vururdu aha kesin ayağı çıktı alttan derdim

Canım ilerki haftalarda bence kilosu tam oturur yani şimdi insülin kullanmaya başladığın için de olabilir şekerin dengelenmesi kilo alımını yavaşlatır bence mantık olarak tabi bilemiyorum
Hersey yolunda gitsin ya kilosu falanda .. amin..
Dedigin gibi hem insülin hem diyet hem karbonhidrat yok hem seker yok.. yani normal bencede aslinda ama yinede insan hep pozitif seyler duymak istiyor..

Evet bence de bizi dikişler daha tedirgin ediyor her seferinde yukarı çık annecim diyorum ben ilk oğlum da çok fena vururdu aha kesin ayağı çıktı alttan derdim
Bu durumu cok yasayan var anlaşılan dikişler saglam saglam.tutsun bebislerimizi icerde 38 haftalara 39 haftalara kadar

Hersey yolunda gitsin ya kilosu falanda .. amin..
Dedigin gibi hem insülin hem diyet hem karbonhidrat yok hem seker yok.. yani normal bencede aslinda ama yinede insan hep pozitif seyler duymak istiyor..
Evet canım doğru haklısın vücut insüline alışınca da daha iyi olacak bence canım

Doğduğunda kaç kilo olacak acaba sonuçta bu tahmini kilosu gerçek kilosu kaç

Canım pozisyonu öyle minnoşların o yüzden tamamen normal. Hatta şu an hala vurmakta aşağılara, ben de sen gibi istemsizce bacaklarımı kapatıyorum kendimi sıkıyorum ama onları orda hem kese hem de dikişler koruyor
Kilo için yulaflı tarifler yiyorum kuşum kaşar muz et balık yumurta bunları da mutlaka yemeye çalışıyorum. Genetik olarak da Eşim 2kg ben de 2800 doğmuşum

Ay dogru pozisyondan kaynaklı ama bildigin bugjn sıkmaktan karın kaslarim bacaklarim heryerlerim agridi totosunu isircam sonunda onu istiyor.....
Yulaf kilo yapiyor mu kiiii
Saydiklarini bende yiyorum kuzu ya. Iste doktorun dedigi dogru ama bebegin potansiyeli neyse onu alır sen dünyayı yesende dedi.
Ayy ikinizde minnos dogmussunuz bebis su an kac kiloymus annesi

Ben iyiyim canım çok şükür bir sıkıntı yok perşembeyi bekliyorum güzel güzel şeker tansiyon ölçümleri iyi gidiyor ama perşembe yine de endokrinolojiye gidicem özledim yavrucuğumu
Ay iyi aman iyi ol da iyi kuzum sevindim. Tansiyon cokta yuksek degilmis bizim bu arada sakin olalim bakalim sana ne diyecek şeker icin . Oyy ozlenmez miiii...
Bende 10 gün sonraya aldım sonraki randevuyu. Doktorum azcik acti randevu arasini.
Kardeşim sen de doğur da sıra geçsin yahu sıra dönmüyor senden
Dimi ya bi siradan çıkmıyor ki daha nergiscicegi6 doguracak sonra bize gelecek sıra nisan97

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…