- 19 Aralık 2023
- 2.023
- 1.202
- 53
Yok yok sen bi doğur bakalım sıraya girdim benBenden önce doğurma bozuşuruz
Olabilir canım ya ama iste insan rahatsiz oluyor bebegimi düşünüyorumMuhtemelen ondandır sıkma canını bende bugün hep kasıklarımda hissettim biraz elimi koyunca kaymaya başlıyor kötü düşünmemeye çalışıyorum
Evet ya iyi olsunlarOlabilir canım ya ama iste insan rahatsiz oluyor bebegimi düşünüyorumsaglikli olsun yavrum..
Benim yavrumda asagilarda iste. Ay ben anlamiyorum ne keyif aliyorlar bıdıklar oralarda olmaktan
Yaa seninkide mi öyleBenim kızçem de hala popo geliş o da hep aşağıya vuruyor kuşumçok çok acıtıyor biliyorum anlıyorum seni ben uyku uyuyamadım birkaç gün bu yüzden.
Kilo meselesinde de sen güzel besleniyorsan bazen genetik olarak da düşük kiloda olabiliyor bebitolar. Bizimki de son kontrolde 3 gün gerideydi ben de tüm tuşlara basıyorum ama belki de minyon olacakcanını sıkma o kilosunu yakalar bir şekilde
Burda okuyorum yukarlarda olan bebisleri bizimkiler asagilara dans ettiriyor. Dedigin gibi kuvvetleniyorlar o zamanda daha fazla zıplıyor insan.Evet ya iyi olsunlarbüyüdükçe hareketlerde kuvvetleniyor bu gün bende zipladim kasiklarima baya vuruyor
Canım ilerki haftalarda bence kilosu tam oturur yani şimdi insülin kullanmaya başladığın için de olabilir şekerin dengelenmesi kilo alımını yavaşlatır bence mantık olarak tabi bilemiyorumBurda okuyorum yukarlarda olan bebisleri bizimkiler asagilara dans ettiriyor. Dedigin gibi kuvvetleniyorlar o zamanda daha fazla zıplıyor insan.
Bide dikişler var ondan insan bu kadar takıyor kafaya. Yoksa normal bir hamile takmaz sanki
Evet bence de bizi dikişler daha tedirgin ediyor her seferinde yukarı çık annecim diyorumBurda okuyorum yukarlarda olan bebisleri bizimkiler asagilara dans ettiriyor. Dedigin gibi kuvvetleniyorlar o zamanda daha fazla zıplıyor insan.
Bide dikişler var ondan insan bu kadar takıyor kafaya. Yoksa normal bir hamile takmaz sanki
Hersey yolunda gitsin ya kilosu falanda .. amin..Canım ilerki haftalarda bence kilosu tam oturur yani şimdi insülin kullanmaya başladığın için de olabilir şekerin dengelenmesi kilo alımını yavaşlatır bence mantık olarak tabi bilemiyorum
Bu durumu cok yasayan var anlaşılanEvet bence de bizi dikişler daha tedirgin ediyor her seferinde yukarı çık annecim diyorumben ilk oğlum da çok fena vururdu aha kesin ayağı çıktı alttan derdim
Evet canım doğru haklısın vücut insüline alışınca da daha iyi olacak bence canımHersey yolunda gitsin ya kilosu falanda .. amin..
Dedigin gibi hem insülin hem diyet hem karbonhidrat yok hem seker yok.. yani normal bencede aslinda ama yinede insan hep pozitif seyler duymak istiyor..
Hersey hepimiz icin yolunda olsunEvet canım doğru haklısın vücut insüline alışınca da daha iyi olacak bence canım
Doğduğunda kaç kilo olacak acaba sonuçta bu tahmini kilosu gerçek kilosu kaçAvokadodan ciddi soğumuştum da bugün aldı eşim yine hastaneden dönerken ceviz de aldık tazesinden çıkmış. Hepsini ağzıma tıkıcambebişim kilo alsınnn
Desinler şanın yürüsün anacımne çocuk doğurmuşum beee dersin
Canım pozisyonu öyle minnoşların o yüzden tamamen normal. Hatta şu an hala vurmakta aşağılara, ben de sen gibi istemsizce bacaklarımı kapatıyorum kendimi sıkıyorum ama onları orda hem kese hem de dikişler koruyorYaa seninkide mi öyleay gerçekten cok stres oluyor insan ya elinde degil..
Gerçekten acitiyor bir yandan bide mesela dalmışım tv seyrediyorum o anda bir vuruyor aklim zıplıyor. Bacaklarımı sımsıkı kapatıyorum refleks olarak. Demin eşim sahit oldu zıpladım bildigin noldu diye sordu korktu. Elimde degil ki bi anda hoplatiyor beni.. normal diyorsun öyle mi kuzuu
Ben herseyi yiyorum bebise yarayacak olan. Abur cubur hamurisi ve tatli yemiyorum iste sadece. Bunlarda hem bana hem bebise belki kilo yapacak şeylerdir ama ben yemiyorum yasak.
Bende 3200 yada 3300 fln doğmuşum doktorda o zaman normal fln dedi ama bilmiyorum tabi.
Yedigin özellikle bisey var mi kilo icin
Ben iyiyim canım çok şükür bir sıkıntı yok perşembeyi bekliyorum güzel güzelHersey hepimiz icin yolunda olsun
Sen nasılsın canım
Kardeşim sen de doğur da sıra geçsin yahu
Ay dogru pozisyondan kaynaklı ama bildigin bugjn sıkmaktan karın kaslarim bacaklarim heryerlerim agridiCanım pozisyonu öyle minnoşların o yüzden tamamen normal. Hatta şu an hala vurmakta aşağılara, ben de sen gibi istemsizce bacaklarımı kapatıyorum kendimi sıkıyorum ama onları orda hem kese hem de dikişler koruyor
Kilo için yulaflı tarifler yiyorum kuşum kaşar muz et balık yumurta bunları da mutlaka yemeye çalışıyorum. Genetik olarak da Eşim 2kg ben de 2800 doğmuşum
Ay iyi aman iyi ol daBen iyiyim canım çok şükür bir sıkıntı yok perşembeyi bekliyorum güzel güzelşeker tansiyon ölçümleri iyi gidiyor ama perşembe yine de endokrinolojiye gidicem özledim yavrucuğumu
Dimi yaKardeşim sen de doğur da sıra geçsin yahusıra dönmüyor senden
Bizim hic su an öyle bir niyetimiz yok. Sen bir dogur saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?