Şaka gibi kadın yaÖğleden önce geldi yanıma sezaryene alsınlar seni normal doğurma diyor sanki 9 ay çok güzel baktı doğurduktan sonra bakacak bana
Amin bacım amin çok şükür o konuda şansım güldü annesinin de ne mal olduğunu bildiği için sorun olmuyorŞaka gibi kadın yaşükür ki eşinden yana yüzün gülmüş Allah evinizdeki mutluluğu huzuru bozmasın
TövbeeeeÖğleden önce geldi yanıma sezaryene alsınlar seni normal doğurma diyor sanki 9 ay çok güzel baktı doğurduktan sonra bakacak bana
Nişan mı geldi sancın mı başladı
Ayyyyy gerçekten miiii
Ben yedim ya daha geçenlerde yedim hemde noluyormuş kiKızlar ya patlıcan yediniz mi hamileliğinizdeben bu akşam yoğurtlu köz patlıcan yedim ayıptır söylemesi.
Netten bi bakasım geldi de bin senaryo var yine. Yediniz mi hamileykencebellato
maviilale nergiscicegi6
Yedim kuşumm zararlı mıymış yaKızlar ya patlıcan yediniz mi hamileliğinizdeben bu akşam yoğurtlu köz patlıcan yedim ayıptır söylemesi.
maviilale nergiscicegi6
Ay ne bileyim bir sürü sey yazmışlar. Kasılma yapıyormuş bilmem ne diye.. daha öncede yemiştim ama ne biliyim bi bakasım veldi nerden geldiyse..Ben yedim ya daha geçenlerde yedim hemde noluyormuş ki
Biz ne b.k yicez hamileler olarak acaba hangi besini yazsam bu zararlı bu ziyanlı diye çıkıyor..Yedim kuşumm zararlı mıymış ya
Yok yok bir kere yemekle zaten bir şey olmaz canım takılma ona sen. Herhangi Çiğ bir şey yeme en önemlisi o. Çıkarma aman diyim kendini kusturmaya çalışırsan asıl o zaman kasılman olur kuşumBiz ne b.k yicez hamileler olarak acaba hangi besini yazsam bu zararlı bu ziyanlı diye çıkıyor..
zararlıymış galiba kasılma falan yapıyormuş. Vallahi gidip çıkarsam mı yediklerimi diye düşündüm ya
Daha önce de yemiştim bir sıkıntı olmamıştı canım. Ama şimdi okuyunca insanın modu düşüyor işte.Yok yok bir kere yemekle zaten bir şey olmaz canım takılma ona sen. Herhangi Çiğ bir şey yeme en önemlisi o. Çıkarma aman diyim kendini kusturmaya çalışırsan asıl o zaman kasılman olur kuşumhiçbir şey olmaz rahat ol
Sancı geldi gibiydi yalancı sancıymış sanırımNişan mı geldi sancın mı başladı
Sancı geldi gibiydi yalancı kasılmaymış sanırım boşa heyecan yaptıkAyyyyy gerçekten miiiiyaaa yaz bize yinee. Allahım sağlıklı kolay doğum nasip etsin sağ salim güzelce kucağınıza alın canım benim Allah yardımcın olsun
Sancın mı var
Ben çok yedim hiç bişey olmadı bol bol salatasını yaptım bak hala doğurmuyorumKızlar ya patlıcan yediniz mi hamileliğinizdeben bu akşam yoğurtlu köz patlıcan yedim ayıptır söylemesi.
maviilale nergiscicegi6
Ya sen bizi çıldırtıcaksınn be kadınSancı geldi gibiydi yalancı kasılmaymış sanırım boşa heyecan yaptık
Ay gerçekten miBen çok yedim hiç bişey olmadı bol bol salatasını yaptım bak hala doğurmuyorumkorkma yani
Allahım korusun hepsini canım modun düşmesin hiç, chatgptye sor öyle şeyleri Googleda araştırırsan her türlü fikri duyarsınDaha önce de yemiştim bir sıkıntı olmamıştı canım. Ama şimdi okuyunca insanın modu düşüyor işte.
Çiğ yemiyorum kuzum yok. Haklısın kusmak daha zararlı. Magnezyumumu içeyim az sonra biraz erken içeyim bugun.
Aman birşey olmasınhepimizi ve benişlerimizi korusın Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?