Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Şaka gibi kadın ya şükür ki eşinden yana yüzün gülmüş Allah evinizdeki mutluluğu huzuru bozmasın
Amin bacım amin çok şükür o konuda şansım güldü annesinin de ne mal olduğunu bildiği için sorun olmuyor

Öğleden önce geldi yanıma sezaryene alsınlar seni normal doğurma diyor sanki 9 ay çok güzel baktı doğurduktan sonra bakacak bana
Tövbeeee ay sinirden delirtmelik bir kadın. Senin sınavın 2 kat zor olmus kuzum
Yani ben en basitinden bir fikir verilmesine bile delleniyorum su an kadın kalkmis nasil doguracagini söylüyor sana ya
Herkes kafayi yedi

Yedim kuşumm zararlı mıymış ya
Biz ne b.k yicez hamileler olarak acaba hangi besini yazsam bu zararlı bu ziyanlı diye çıkıyor..
zararlıymış galiba kasılma falan yapıyormuş. Vallahi gidip çıkarsam mı yediklerimi diye düşündüm ya

Yok yok bir kere yemekle zaten bir şey olmaz canım takılma ona sen. Herhangi Çiğ bir şey yeme en önemlisi o. Çıkarma aman diyim kendini kusturmaya çalışırsan asıl o zaman kasılman olur kuşum hiçbir şey olmaz rahat ol

Daha önce de yemiştim bir sıkıntı olmamıştı canım. Ama şimdi okuyunca insanın modu düşüyor işte.
Çiğ yemiyorum kuzum yok. Haklısın kusmak daha zararlı. Magnezyumumu içeyim az sonra biraz erken içeyim bugun.
Aman birşey olmasın hepimizi ve benişlerimizi korusın Allahım

Allahım korusun hepsini canım modun düşmesin hiç, chatgptye sor öyle şeyleri Googleda araştırırsan her türlü fikri duyarsın ben kalamar bile yedim yapay zekaya sorarak…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…