Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Allahım korusun hepsini canım modun düşmesin hiç, chatgptye sor öyle şeyleri Googleda araştırırsan her türlü fikri duyarsın ben kalamar bile yedim yapay zekaya sorarak…
Sordum o zararlı değil diyor ama serklaj notunu düşünce azcık dikkatli yemek gerek diyor.
Oh yarasın valla en iyisini yapmışsIn

Ya şey için olabilir fazla tüketim de belki yapiyordur mesela maydanozu demetiyle yemedigin sürece yiyebilirsin salataların içinde demişti benim doktorum

Ya şey için olabilir fazla tüketim de belki yapiyordur mesela maydanozu demetiyle yemedigin sürece yiyebilirsin salataların içinde demişti benim doktorum
Haklısın canım öyle olabilir belki de ondan uyarıyorlardır. Ama saçma sapan yazanlar da var tabi. Neyse olumlu düşünelim olumlu olsun

Haklısın canım öyle olabilir belki de ondan uyarıyorlardır. Ama saçma sapan yazanlar da var tabi. Neyse olumlu düşünelim olumlu olsun
Ya cidden bu serklaj olmasa emin olun o kadar rahat olurduk ki çoğu konuda insan ister istemez evham yapıyor benim ilk gebeliğimde doktor yediklerine dikkat et tabi ama bir şeyi canın çok isterse ye kendine zulmetme demişti

Ya cidden bu serklaj olmasa emin olun o kadar rahat olurduk ki çoğu konuda insan ister istemez evham yapıyor benim ilk gebeliğimde doktor yediklerine dikkat et tabi ama bir şeyi canın çok isterse ye kendine zulmetme demişti
Gercekten öyle serklaj olduğu için ekstra temkinliyiz herşeyden nemleniyoruz. Kafamızda büyüyor hersey.

Ben senin haftanda başladım yuvarlanmaya önedoğru sivriliyor diye ben de tutuyorum

Canım ilk 10 gün bence evin içinde turlamasan da iyi olur iyice dikişle vücudun alışması için, ped kullanma hatta benim Serklaj tam yaza denk gelince doktor iç çamaşırı bile giyinme demişti bana, hiçbir şekilde nemli ıslak kalmasın orası enfeksiyon oluşmaması için

nisan97 kız senin kızını poposundan ısıracam ilk doğuruyorum mesajını okuyunca nabzım hızlandı sonra yok yalancıymışı okudum ahh bee dedim belki yalancı değildir nerden biliyorsun canum belli aralıklarla başlıyor bazen üç saatte bir gibi geliyor ayol sanki beş kere doğurdun

Yok ya gelmedi bi daha evi temizledim baştan aşağı yine yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…