- 16 Eylül 2024
- 8.512
- 8.145
- 118
Yaparsın daİnşallah elimden gelenin en iyisini en fazlasını yapamaya çalışacağım bebeğim için her zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparsın daİnşallah elimden gelenin en iyisini en fazlasını yapamaya çalışacağım bebeğim için her zaman![]()
Öyle yapıyorum ailemden uzak olmak yük gibi değil de bana bi lütufmuş gibi geliyor en azından bana ve yuvama el uzatamıyorlar huzursuz edemiyorlar çok şükür yuvamda çok mutluyum aile olmanın ne demek olduğunu eşim gösteriyor Allah ondan razı olsun bi gün bile pişman etmedi beniSeni anlıyorum canım.. insan olmaktan korktuğu kisilere benzemekten cekiniyor. Ama sen baskasin. Sen evladina en guzel duygularla yaklasacaksin. Burdaki kadinalrin hepsi bunu yapacak hic suphem yok, bide bizler ekstra özenli hamilelikler geciriyoruz. Daha karnimizdayken sevgimizi hissediyoruz herseyi bebislerimiz icin yapiyoruz...
Evlat ayrımı kadar insana ağır gelen birsey yok ben seni bu konuda da anliyorum... eşine yuvana dön sen. Cekirdek ailenle kendi saltanatını yaşa benden tavsiye..
Çok güzel duygular bunlar anne olmak bambaşka bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıcakla yavrularını kucaklarına almayıYaparsın dao minik elleriyle sımsıkı ellerimizi tutacaklar ya iste o zaman diyecegiz ben senin icin dünyayı yakarım diye..
İste bu kadar gerisi önemli degil zaten.Öyle yapıyorum ailemden uzak olmak yük gibi değil de bana bi lütufmuş gibi geliyor en azından bana ve yuvama el uzatamıyorlar huzursuz edemiyorlar çok şükür yuvamda çok mutluyum aile olmanın ne demek olduğunu eşim gösteriyor Allah ondan razı olsun bi gün bile pişman etmedi beni![]()
Hemde nasıl güzel nasıllllÇok güzel duygular bunlar anne olmak bambaşka bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıcakla yavrularını kucaklarına almayı![]()
Aşk dolu mutlu bir yuvaya doğmaları büyük bir nimetİste bu kadar gerisi önemli degil zaten.
Eslerimizi dogru secmis olmak bundan sonraki hayatımızın seklini gidişatını belirliyor zaten.
Ve evladımızın gelecegini de
Bizler yeni nesil olarak güzel bilinçli güzel seven sevgisini gizlemeyen ciftleriz ve sevgimizi kısmadan evlat yetistirmek icin hepimiz daha özenli olcaz hic şüphem yok benim![]()
Aynen öyle canım Maşallah yuvalarımız hep mutlu olsunAşk dolu mutlu bir yuvaya doğmaları büyük bir nimet![]()
Amin inşallahAynen öyle canım Maşallah yuvalarımız hep mutlu olsun
Hep kahkahalar yükselsin evlerimizden![]()
Benim doktor olmayacaksın dedi neden dedim aşı erken doğumu tetikleyebilir önermiyoruz dedi bana yaptırma dediErken haftalar miydi peki canım aşı oldugun ? Ya nette sacma sapan fikirler dolaniyor insanin kafasi karışıyor yaa..
İste o nette okudugum gibi bir fikir bir yorum daha.. yani ben anlamıyorum nasıl böyle bir konuda bir doktor aşıyı mutlaka ol erken dogum ihtimalin var tetanoz cok önemli diyebiliyor da , digeri de sakın olma aşı erken dogum yapar diyebiliyor...Benim doktor olmayacaksın dedi neden dedim aşı erken doğumu tetikleyebilir önermiyoruz dedi bana yaptırma dedi![]()
Tecrübesizler de cahil cesareti oluyor hiç korkma çok iyi bakıyorlar.Üniversiteden yakın bi arkadaşım gelecek ama o da benden beter tecrübe sıfır insan biraz da tecrübeli biri olsun istiyor tabii ilk çocuk olunca zaten korkuyoruz herşeyden malum
Bugün kontrolüm var heyecanlıyımsevdabaks canım nasılsın? Hic sesin çıkmıyor. Nasil geciyor hamilelikk anlattt
Ay gözün aydin canimm destek gelmis zamanı da güzel ayarlanmış tam kritik haftalar yaklasmiskenBugün kontrolüm var heyecanlıyımannem geldi bende sadece gece yatmadan okuyabiliyorum ondan süreci takip ediyorum fazla katılamıyorum. Arada ağrılarım oluyor çözemediğim bugün doktoruma anlatacağım bakalım enfeksiyon gibime geliyor umarım da öyledir bebek baskı yaptığı için agırıyor demez inşallah
siz nasılsınız nasıl gidiyor şu ilk hedefi hepimiz bir atlatsak rahat nefes alacağız inşallah
![]()
İnşallah güzel haberlerle geliriz inşallahAy gözün aydin canimm destek gelmis zamanı da güzel ayarlanmış tam kritik haftalar yaklasmisken
Canım o ağrılar bende de oluyor. Ama baştan beri hep vardı o ağrılar o da var. Aralıklarla oluyordu.
Bende genital bölgeye baskı hissediyorum ama bakalım bende doktordan güzel seyler duyarim bugun diye bir hevesle bekliyorum
Aynen vallahi 28i bir atlatalım 30lara bir giris yapalım hepimiz biraz rahata ereriz o zaman diyorum.. bu şekilde sanki zaman durmus gibi geliyor bazen
Ben normalde simdiye kadar hic hafta saymazdim ama artik elimde degil.bende takvime bakar oldum.. serklajlı olmak bizi cok etkiliyor. Normal hamilelik gecirenlerin keyfii olarak baktığı şeylere biz gün sayar gibi bakiyoruz. 30lari 36lari bir görelim de bizde rahatlayalım gercekten...İnşallah güzel haberlerle geliriz inşallahevet zaman durmuş gibi geliyor bana da kritik zamanlar bir bitse her gün hesaplama yapıyorum şu kadar gün şu kadar hafta sonra tekrar gün içinde saat geçiyor gene Hiç hesaplamamış gibi tekrar hesaplıyorum Allahım 30 ları nasip etsin başka duam yok korkuyorum herkes gibi
çok şükür geldi annem ara ara geliyordu da şimdi uzun süreli geldi kafamı dağıtmama yarıyor
kendımle baş başa kaldıkça hastalıklarım artıyor şuramda şu çıkmış burama böyle oldu dişim başım kollarım her yerim agırıyor hastalık hastasıymışım hamile olunca anladım
gribinde biraz daha azalmış senin iyi gene o ağır dönemi atlattın çok şükür hiç bir hamile grip olmasın çok çok zor geçiyor
![]()
Aminnn inşallahBen normalde simdiye kadar hic hafta saymazdim ama artik elimde degil.bende takvime bakar oldum.. serklajlı olmak bizi cok etkiliyor. Normal hamilelik gecirenlerin keyfii olarak baktığı şeylere biz gün sayar gibi bakiyoruz. 30lari 36lari bir görelim de bizde rahatlayalım gercekten...
Canım normal degil mi yaa kafayi takacak birseyler bulmak bizim icin cok basit çünkü sadece yatıp duruyoruz. Elde telefon herseyi araştırıyoruz.. annenin gelip bir ses olması iyi olmus Canım sevindim
Ay amin kuzum ya grip veya baska hastalıklar hamilelerden hep uzak olsun aman amancok zor hamilelikte hepsi. Hala iyilesemedim mesela 10gune girdik galiba gectik bile. Aşırı uzun sürüyor.. ilaçsız zaten gecmiyor..
Dogru gercekten mantıklı. Hic degilse kış deyip giydiririz eline koluna bakıp üstünü ayarlarız bebislerimizin..Aminnn inşallahevet bağışıklık çok düştüğü için ve ilaç da kullanmayınca daha da zorluyor mevsım geçişleri en riskli zamanlar bebekler içinde öyleymiş ebemle konuşmuştum o öyle dedi senin kış bebeği olması iyi dedi ne giydireceğini bileceksin ara mevsım olsaydı üşütüp hasta olacaktı kıştan korkma ara mevsımden kork dedi haklı gerçekten
Canım doktorlar her konuda fikir ayrımındaİste o nette okudugum gibi bir fikir bir yorum daha.. yani ben anlamıyorum nasıl böyle bir konuda bir doktor aşıyı mutlaka ol erken dogum ihtimalin var tetanoz cok önemli diyebiliyor da , digeri de sakın olma aşı erken dogum yapar diyebiliyor...
Yani doktorlar bu konuda fikir ayriligina giriyorsa biz napalım yaa gercekten bu sekilde yorumlayan doktor mu dogru yoksa aşı ol diyen doktor mu. Neye güveneceğimizi sasirdik...
Ay hadi inşallahTecrübesizler de cahil cesareti oluyor hiç korkma çok iyi bakıyorlar.Benim 3 yaş küçük kız kardeşim durdu yanımda oğluma o kadar çok baktı ki benim kıyamadığım korktuğum ne varsa o halletti
![]()
Dogru gercekten mantıklı. Hic degilse kış deyip giydiririz eline koluna bakıp üstünü ayarlarız bebislerimizin..
Bizlerde sağlıklı olalım iyi olalım da
Sen tetanoz aşısı oldun mu canım bu arada ?
Bide sen asagi baskı hissediyor musun ?