- 12 Ekim 2023
- 1.545
- 1.315
- 63
- 27
Haklısın canımBiraz etrafımızdaki insanlara bağlı bence lohusalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canımBiraz etrafımızdaki insanlara bağlı bence lohusalık
He vallahi9 aydır alıştık nasıl olsa ev temizlememeye![]()
Kaçıncı haftalarda oldun ?2 doz oldum ben
Yazık adam gözünü ayırmıyor görürüm belki diye nasıl yapıyorsa gözünü kırpınca hareket ediyor inat mı inatYemin edeirm sana aynısı benim kızım dababasına tık demiyor ya
Bence duygusallık biraz yetememe biraz acemilik biraz herkesin bize akıl vermesi vs vs birleşince ortaya lohusalik çıkıyor. Ihtiyacimiz olan şey anlayış ve dinlenebilmek. Cokta korkmayalim. Biz nelere göğüs germisizBu lohusa kafası beni çok korkutuyor ya sürekli delirceğimiz falan önüme çıkıyor bu kadar var mı ya
İnanır mısın hiç hatırlamıyorum o kadar çok iğne aşı vs oldu ki ne ne zaman yapıldı aklımda tutamıyorum artıkHe vallahicokta lazim degilmis o kadar dip köşe kendimizi perperisan etmeye.. yazık biz kadınlara..
Kaçıncı haftalarda oldun ?
Ben 23de tdap oldum, yarinda td olmam gerekiyor normalde ama. 1 hafta daha ertelemeyi düşünüyorum.
Neden canımHe vallahicokta lazim degilmis o kadar dip köşe kendimizi perperisan etmeye.. yazık biz kadınlara..
Kaçıncı haftalarda oldun ?
Ben 23de tdap oldum, yarinda td olmam gerekiyor normalde ama. 1 hafta daha ertelemeyi düşünüyorum.
Ben gurbetteyim yanımda kimsem yok eşim tarafı burda tabii ama onları da ben istemiyorum özellikle kayınvalidemi çok zorba bi kadın kesin kavga ederiz gibi geliyor banaBence duygusallık biraz yetememe biraz acemilik biraz herkesin bize akıl vermesi vs vs birleşince ortaya lohusalik çıkıyor. Ihtiyacimiz olan şey anlayış ve dinlenebilmek. Cokta korkmayalim. Biz nelere göğüs germisiz![]()
Bizde de öyle elini koyuyor yirmi dakika tık yok çektiği an dalgalanmaya başlıyorYazık adam gözünü ayırmıyor görürüm belki diye nasıl yapıyorsa gözünü kırpınca hareket ediyor inat mı inataynı ben
Erken haftalar miydi peki canım aşı oldugun ? Ya nette sacma sapan fikirler dolaniyor insanin kafasi karışıyor yaa..İnanır mısın hiç hatırlamıyorum o kadar çok iğne aşı vs oldu ki ne ne zaman yapıldı aklımda tutamıyorum artık
Demek ki hepsi aynıBizde de öyle elini koyuyor yirmi dakika tık yok çektiği an dalgalanmaya başlıyor![]()
Boşver sen önüne odaklanİnanır mısın hiç hatırlamıyorum o kadar çok iğne aşı vs oldu ki ne ne zaman yapıldı aklımda tutamıyorum artık
Huzursuz edecek birileri mümkünse uzak dursun..Ben gurbetteyim yanımda kimsem yok eşim tarafı burda tabii ama onları da ben istemiyorum özellikle kayınvalidemi çok zorba bi kadın kesin kavga ederiz gibi geliyor bana
Canım su an hala hastayim o geçmedi. Öksürük de var üst solunum yolu da iyilesmedi. Bizim diger grupta kim olsa 2.dozu çarpmış. Benim su an bağışıklık zaten düşük o yüzden 1 hafta daha erteleyeyim diye sorcam doktora yarin kontrolüm var.Neden canım
Evet canım benim kaynana da aynı bayılırlar laf yetiştirmeye aşırı aşırı zorlanmazsan kimseyi çağırma boşver stres istemiyoruzBen gurbetteyim yanımda kimsem yok eşim tarafı burda tabii ama onları da ben istemiyorum özellikle kayınvalidemi çok zorba bi kadın kesin kavga ederiz gibi geliyor bana
İlki 20 haftalıkken falan yapıldı yanlış hatırlamıyorsam sen hemşirenin dediklerine uy bence İnternete bakacak olursak yandık zatenErken haftalar miydi peki canım aşı oldugun ? Ya nette sacma sapan fikirler dolaniyor insanin kafasi karışıyor yaa..
Yani çarpmış nasıl çarpmış ateş falan mı canım ben de mi ertelesem bir haftaCanım su an hala hastayim o geçmedi. Öksürük de var üst solunum yolu da iyilesmedi. Bizim diger grupta kim olsa 2.dozu çarpmış. Benim su an bağışıklık zaten düşük o yüzden 1 hafta daha erteleyeyim diye sorcam doktora yarin kontrolüm var.
Ben çağırmasam bile gelecek biliyorum gelme de diyemeyeceğim nasıl olacak bakacağız artıkEvet canım benim kaynana da aynı bayılırlar laf yetiştirmeye aşırı aşırı zorlanmazsan kimseyi çağırma boşver stres istemiyoruz
Yok maalesef hatta hastanede bile yalnız kalacak gibiyizHuzursuz edecek birileri mümkünse uzak dursun..
Eve gectiginde destege gelecek kimse olacak mi peki ?
Benimde en sevemedigim insan tipi zorbalar..
Eşini fişşikle bence o zaman germesin kimse seniBen çağırmasam bile gelecek biliyorum gelme de diyemeyeceğim nasıl olacak bakacağız artık
Zaten sürekli ben bebek bakamam yıkayarak altını değiştiremem korkarım çok küçük diyor ne diye gelecek ki yardım etmeyeceksen boşa kalabalığın ne anlamı var değil miEşini fişşikle bence o zaman germesin kimse seni