- 12 Ekim 2023
- 1.782
- 1.523
- 63
- 27
Sen yine bir gün önce aklına gelirse yaz buraya senin için dua edelim hem de heyecanla bekleyelimevet doktorumuz sağolsun elinden geleni yapıyor . çok heyecanlıyım elim ayağıma dolaşıyor

nergiscicegi6
  mesela bu kuşumuz hala yazmadı meraktan çıldırdık….

nergiscicegi6
  mesela bu kuşumuz hala yazmadı meraktan çıldırdık….
İnşallah canımKuzum yükselirse hemen ilac ismi söyleyecek alıp icmeye baslayacaksin. Benimkide oyle yapti takip et yukselirse yaz dedi yükselince söyledim direkt ilac başladı.
Insallah simdiki ilacin sifa olsun kuzum
Ay senin bu adana sevdan beni bitirdiotur kız oturdugun yerde napcan adanada
Ay bu nst benide strese heyecana sokuyor. Öyle stresli birsey degil dimi ya
 sosyete pazarına ve ebebeğe atıcam kendimi adanada kız doğuracam aralıkta desem ocağın sonuna kadar gidemem dedemleri özlerim
 sosyete pazarına ve ebebeğe atıcam kendimi adanada kız doğuracam aralıkta desem ocağın sonuna kadar gidemem dedemleri özlerim

Nst çok güzel bir şey dambur dumbur kalp sesi dinleyip bebiş tekmelerinde düğmeye basıyorsun
 hiç stresli değil nst ekranına bakma güzel güzel şeyler düşün bebiş tekme attıkça sesi geliyor tak tuk diye
 hiç stresli değil nst ekranına bakma güzel güzel şeyler düşün bebiş tekme attıkça sesi geliyor tak tuk diye aç karna tahlil yapmicaksan bebişin hareket edeceği sevdiği şeyler ye girmeden beni bugün sabahın köründe çağırdığı için doğru düzgün tekme duyamadım aç gitmiştim çünkü maalesef
 aç karna tahlil yapmicaksan bebişin hareket edeceği sevdiği şeyler ye girmeden beni bugün sabahın köründe çağırdığı için doğru düzgün tekme duyamadım aç gitmiştim çünkü maalesef

size tavsiyem yanınızda mutlaka götürün göğüs ucu kreminizi. Bebişi bana benzetiyorlar
 size tavsiyem yanınızda mutlaka götürün göğüs ucu kreminizi. Bebişi bana benzetiyorlar  dikişler ilk iki gün fenaydı ama yatarken pek sıkıntı olmuyor ayakta tuvalette vs zordu baya. Aslında bugün azalmıştı tam ama kontrole gittik merdiven falan çıktım derken ağrılarım var yine. Sezaryen olursanız ama hiç korkmayın, doğum esnası çok güzel ve hızlı geçiyor hiçbir şey anlayamadan bebiş geliyor
 dikişler ilk iki gün fenaydı ama yatarken pek sıkıntı olmuyor ayakta tuvalette vs zordu baya. Aslında bugün azalmıştı tam ama kontrole gittik merdiven falan çıktım derken ağrılarım var yine. Sezaryen olursanız ama hiç korkmayın, doğum esnası çok güzel ve hızlı geçiyor hiçbir şey anlayamadan bebiş geliyor 

süt kadın oldun demek oh oh bebişler önce ödemi atıyor canım herkes ilk bir hafta veriyor yazmışlar endişe etme, cok cok çok emsin
 süt kadın oldun demek oh oh bebişler önce ödemi atıyor canım herkes ilk bir hafta veriyor yazmışlar endişe etme, cok cok çok emsin