• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ben doktordan geldiim 🥰 çok şükür bir sorun yok hunileşme devam tabi ki ama artmamıştı ölçümlerde gayet güzeldi şimdilik🥰nst'ye de girdim sancı falanda yoktu çok şükür 🤲🏻 inşallah böyle devam ederiz 37-38 haftalara kadar🤲🏻 haftaya p.tesi-salı ne olur ne olmaz ciğer geliştirici vurulucam Perşembe de tekrar randevumuz var 🥰 inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz 🤲🏻 babylovee babylovee -sel- -sel-
Cok sevındım canım senın adına🙏🏻🧿

Kızlar bende aynı hunılesme , olcum aynı, bebek organları sukurler olsun , yanı guzel gectı Allahıma sukur🙏🏻🧿 kızlar bende su 28. Haftaya bır gelsem cok rahatlayacagım🥹
Oy maşallah her kontrolümüz böyle güzel haberlerle olsun 🥰🤲🏻Gelirsin inşallah canım daha ileri haftalara da gelmek nasip olur inşallah 🥰

Kızlar servıkal dikişi belden atarak mı uyusturuyolar yoksa komple mi uyutuyorlar

Ben kısa bir genel anestezi altında serklaj oldum ama spinal ile olanlarda var. Zaten çok uzun bir işlem değil
Hastanede yattınız mı peki birde hastane dönüşü bana sürekli lavabo ve duş harıcı kalkmıcaksın dediler 🫤

Hastanede yattınız mı peki birde hastane dönüşü bana sürekli lavabo ve duş harıcı kalkmıcaksın dediler 🫤
Canım ben sabah 9 gibi oldum serklajı bir gece yattım ertesi günde akşam 6da çıkardı doktor. 15.haftamda serklaj oldum şu an 28+2yim o zamandan beri sadece tuvalet ve banyo için kalkıyorum. Doktor kontrolüme arabanın arka koltuğunda yatarak gidip geliyorum.

Hımm bende öyle yapcam büyük ihtimal
Canım ben sabah 9 gibi oldum serklajı bir gece yattım ertesi günde akşam 6da çıkardı doktor. 15.haftamda serklaj oldum şu an 28+2yim o zamandan beri sadece tuvalet ve banyo için kalkıyorum. Doktor kontrolüme arabanın arka koltuğunda yatarak gidip geliyorum

Ay çok heyecanlı 😍😍 sen artık çantanı falan hazırlarsın yavaştan 🥰
Evet kuzum hazirlayacagim 😍 kendi pijamalarima karar vermesi kaldi. Hangi pijamayi giysem beli sıkıyor su an. Gecelik 2 tane, uzun altli 2 tane alacagim yanıma ama siparis ettiklerim belden biraz sıktı biri, gecelikler rahat onlari giyerim artik rahatca yaa. Hic kasmaya gerek yok sanki

Kızlar bende aynı hunılesme , olcum aynı, bebek organları sukurler olsun , yanı guzel gectı Allahıma sukur🙏🏻🧿 kızlar bende su 28. Haftaya bır gelsem cok rahatlayacagım🥹
Canım hersey yolunda gidiyorsa gecersiniz 28i inşallah 🙏💗 sen merak etme

Şifa olsun ınsallah 🙏🏻aynı canım ben hastanede yatışa devam. 28i geçmeyi bekliyoruz ondan sonra karar vercek sanırım taburculuk durumuna.
Canim ne kalmis ki 28 e. Dayan biraz daha. 28den sonrasi biraz daha rahat olur. Hic moralini bozma

Ay demee 😳 doktora sorduk hastane de vurul sonra nstye de bağlasınlar Bebek hareketleri azalır biraz korkma sakın dedi. Normalde hastanede yatan doğumu başlamak üzere olan hastalara vurdugumuz için kontrol edebiliyoruz o yüzden senin gibi ayakta tedavisi hastalara nst olan bir yerde vurdur diyoruz dedi bana da. İlk önce gel klinikte vuralım dedi ama klinik uzak bana o yüzden yakın hastaneye gidicem
Bana da dediler dün çok hareketliydi bugün çok kasıldı her saat bir yerini sivriltip beni ağlatıyor bağırtıyor🤣

Kız sana niye ciğer geliştirici vurdular ki olayları kaçırmışım ben
Aaaa bacı üzdün beni, hastanede yattım iki gün hafif leke vardı sonra kırmızıya dönünce koştum çok şükür şimdi hiçbir sıkıntı yok♥️🤭
İnşallah sağ sağlim geçip 34lere geleceksin canım sonra 34te de 38 duası yapacağız🤭🤭💖
Kızlar servıkal dikişi belden atarak mı uyusturuyolar yoksa komple mi uyutuyorlar
Bende belden uyuşturma yapılmıştı canım

babylovee babylovee canuuummmm 27ye adım adım ay çok heyecanlı sağlıklaal kucağına inşallah ya ben ne zaman doğurucammm bu ağrılardan bunaldımmmmmmmm son gittiğimde dicem yav alın artık diye🤣

babylovee babylovee canuuummmm 27ye adım adım ay çok heyecanlı sağlıklaal kucağına inşallah ya ben ne zaman doğurucammm bu ağrılardan bunaldımmmmmmmm son gittiğimde dicem yav alın artık diye🤣
Amin teyzesiii aminn🥰🥰🙏🙏 saglikla kucağımıza bir alalım yavrumuzu da 🥰🙏
Aşko dogurcaz zaten dur az daha büyüsün bebisler icerde🙏😅
Valla ben doktoruma desem hocam artik dogursak mi diye,muhtemelen 1 hafta daha bekletip doguma alır beni😅

Back
X