- 16 Eylül 2024
- 9.337
- 9.552
- 118
Canım benim hepimiz sag salim kucagimiza alalim bebişlerimizi vakti gelinceKızlar herkese merhabalarbir iki gündür doğru düzgün yazamadım hastane çantası ve kızımın kargolarıyla uğraşıyordum teyzeler
mesajları okudum, kısalmayı bilmiyorum ama benim dikiş ipi dışardan görünür halde şu an ve doktora gittim koştur koştur hiç sıkıntı yok dedi yani bence serklajlı kelebekler dikişi düşünüp kendilerini üzmesinler, serklajı bekletilen arkadaş için de acaba enfeksiyon mu var diye düşündüm çünkü benim de yaklaşık 20 gün enfeksiyonumun düşmesi beklendi sonrasında oldum, Vajinal muayene bence sıkıntılı bir şey değil normalde ama geçen hastanede yatarken asistan doktorların mallıklarını gördüğüm için arkadaşı çok iyi anlıyorum çok deneyimsizler ne yapacakları belli olmuyor inşallah hiç gelmezler odana canım
enfeksiyon için yattığım süreçte Endol en yakın arkadaşım olmuştu günde 4 kere alıyordum
ama doktorlar onu çok iyi ayarlıyorlar sanıyorum 30 ya da 32. Haftadan sonra Endol kritikleşiyor ama öncesinde sıkı takiple faydası daha çok sancıyı ve kasılmaları bitiriyor
hepinizi öptüm daha sık girmeye çalışacağım
![]()
Dedigin gibi asistan dr.lar biraz sıkıntıli bencede. Bende kac kere acile gittim devlete, daha kapidan giriyorum hemen alt tarafini cikar yat diyor istemiyorum vajinal muayene deyince once imza attiriyorlar. Artik yazdirdiklari metni bile ezberledim bi ara. Sanki normal karın usg si neye yetmiyor hemen vajinal istiyorlar