• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Çok teşekkür ederim ☺️ canın sana da mı halka takıldı canım
Halka olayını da hiç duymamıştım. Daha mı iyi oluyor acaba ? Geçmiş olsun bu arada . 1 ay sonrasında da mı sürekli yatarak geçirilecek süreç ?

Canım benim normal serklaj yapıldı. Rahime yapılan herhangi bir işlem operasyon agrı yapar. Ameliyat öncesi alttan bakındı doktor çok agrım olmuştu.
Hımm doktor bana dedi serklajda enfeksıyon riski çok dedi uygun görmedi bana bunu taktı inşallah 36 haftaya gıderiz böyle

Hımm doktor bana dedi serklajda enfeksıyon riski çok dedi uygun görmedi bana bunu taktı inşallah 36 haftaya gıderiz böyle
Malesef canım serklaj yapanların çoğunda enfeksiyon illetiyle karşı karşıya.
İnşallah daha yolun başındayız. Bende 13 bitti yeni geçen hafta ameliyat oldum.

Malesef canım serklaj yapanların çoğunda enfeksiyon illetiyle karşı karşıya.
İnşallah daha yolun başındayız. Bende 13 bitti yeni geçen hafta ameliyat oldum.
Yolumuz uzun rabbim bıze bu cektıgımız yolda mucızeyı 36-37 haftalarda kucağımıza almayı nasip etsın ağladım artık bugün tüp bebekle hamile kaldim birde o kadar iğne tedavı gördüm inşallah bu bebegımde dıger kaybım gibi olmaz

Yolumuz uzun rabbim bıze bu cektıgımız yolda mucızeyı 36-37 haftalarda kucağımıza almayı nasip etsın ağladım artık bugün tüp bebekle hamile kaldim birde o kadar iğne tedavı gördüm inşallah bu bebegımde dıger kaybım gibi olmaz
İnşallah canım biz yapılabilecek her şeyi yaptık geriye dua edip teslim olmak kalıyor. Rabbim hepimize hakkımızda olan sevinçler nasip etsin 🥰🤲🏻

İnşallah canım biz yapılabilecek her şeyi yaptık geriye dua edip teslim olmak kalıyor. Rabbim hepimize hakkımızda olan sevinçler nasip etsin 🥰🤲🏻
Aminn inşallah dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyor gerısı rabbımde 🤲🏼kucağımızı boş bırakmasın benim niyet ettim sagsalım bebegımi kucağıma alayım 1. Yaşında umreye gitmeyi istiyorum bebegımle 🥹🤲🏼🤲🏼

Amin inşallah üzülme inşallah mutluluk gö yaşları dönücez😍

Aminn inşallah dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyor gerısı rabbımde 🤲🏼kucağımızı boş bırakmasın benim niyet ettim sagsalım bebegımi kucağıma alayım 1. Yaşında umreye gitmeyi istiyorum bebegımle 🥹🤲🏼🤲🏼
Ne güzel bir niyet inşallah olur canım 🥰

Back
X