• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Hımm doğum yaptın ama dimi sen
Evet canım yaptım şükür 🙏
Çok teşekkür ederim canuummm🥰 bu doğum günümde son üç senedir dilediğim tek şey benimle olacak Allahın izniyle😍 o yüzden benim en güzel doğum günüm💖🙏🏻 inşallah hepinizin en büyük dileği gerçek olur😘

Benim eşimin argümanı bir faydası yok neden boşuna vücuduna bir şey yükleyelim🤣 güçlü nedenleri bilmiyor ama araştırmaya başlamış🤣 benimki de herb*kolog🤣

Nisaaaannn biz atak haftasında mıyız nerdeyiz laaaannnn kurtarın beniiii🤣🤣🤣🤣 kanki oturunca ağlıyor gazı yok aç değil öyle köle gibiyiz uyutmuyor Allahhhh🤣🤣 allahım korusun delireceeeğuk ne zaman düzelir kankiiii yetişşş🤣🤣 hangi mamayı kullanıyorsun değiştireyim mi aptamili, hipp alayım mı

Sen bi on güne kadar izinlisin bizden🤣 sonra gel gaz konuşacağız🤣
Aşko yetisemiyorumm.. kac yere döneceğim şaştım 😂 ama bi gülüşü var...🥲😂
Bebisler saglikli olsun daa..

Asko bende hipp organic combiotic kullaniyorum. Bi hata ettim evde aptamilde vardi onu kullandik haftasonu. Cocuk mahvoldu. Agla agla gaz sancısı çek çek bi hal oldu. Kustu bide burnundan falanda geldi.
Biz hippten devam.
O kecisutlu olan da iyi bende biliyorum ama sürekli mama degistirmekte zararliymis. Kabiz falan yaoabiljrmis

Merhaba. Benim ilk gebeliğim ikizdi 20. Hafta detaylı ultrasonda rahim ağzım 15mm ölçüldü 10 gün sonra 5mme düştü açıklık 1cm idi acil serklaj yapıldı kese patladı kaybettim sıra ile bebeklerimi.bu hamileliğimde 13. Haftada serklaj yapıldı rahim ağzımda karından 42-43mm alttan da 33lerdeydi. Bugün 17. Hafta kontrolümde karından 34mm, alttanda 25mm ölçüldü.doktor ilk karından ölçtü bu seni doğuma götürür dedi ben alttanda bakın hemde dikişime bakın diye ısrar edince alttan baktı.çok korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum progestan kullan dedi. Bende çalışıyorum raporu kendim istedim evde yatayım dedim. Aslında iyi bir perinatolog ama çok rahat mı davranıyor bilmiyorum üzülüyorum yine mi aynı şeyler olacak diye
Merhaba, rapor alip evde dinlenme şansınız varsa bence yapın bunu.
Ben hep yatarak gecirdim. Tabiki hayat sartlarina göre degisir ama imkaniniz varsa yatin dinlenin.
Saglikla kavusun bebeginize 🙏💙

Merhaba, rapor alip evde dinlenme şansınız varsa bence yapın bunu.
Ben hep yatarak gecirdim. Tabiki hayat sartlarina göre degisir ama imkaniniz varsa yatin dinlenin.
Saglikla kavusun bebeginize 🙏💙
Rapor aldım ama bu korkuyla nasıl başedeceğimi bilmiyorum.haftaya çarşamba kontrole çağırdı stres olmak istemiyorum ama ister istemez yine mi aynı şeyler olacak korkusu var

Daha hic olmadi mi fikfik kız 😂 iyi durmussunuz haaa 😂

Korumuyormus dimi😂 bi çılgınlık edip amaan korur yaa diyip kaldigimiz yerden devam ediyomusuz, bi 9 ay daha hamilelik hoppaa😂😂
Kız baby neler duyuyorum ben senden 40 çıktıktan sonra beklerdim kişi kendinden bilir işi hesabı ben hiç cesaret edememiştim çünkü adam kavrulmuştu 😂😂
Çok korkarım kız😂😂 önceki zor oldu diye rahat davranmayayım zortlarım valla😂
Kız sakın ha bir arkadaşım ilkine çok zor hamile kaldı sonra olmaz zaten dedi hemen hamile kaldı 3.de ilaç kullanırken antibiyotik kullanmış hasta diye o da etkiyi götüyormuş bir daha kaldı peş peşe 3 tane yaptı 😂😂

Rapor aldım ama bu korkuyla nasıl başedeceğimi bilmiyorum.haftaya çarşamba kontrole çağırdı stres olmak istemiyorum ama ister istemez yine mi aynı şeyler olacak korkusu var
Hic bunu düşünme. Gecmis gecmiste kaldi onu yaşamam gerekiyordu yaşadım de kabullen ve o konuyu kendine hatirlatma. Aklina geldiginde seni ne rahatlatiyorsa onu yap. Mesela muzik dinle video izle dizi izle.
Gecmiste yasanan hersey bizler icin birer tecrübe..
Kalbini ferah ttut.

Kız baby neler duyuyorum ben senden 40 çıktıktan sonra beklerdim kişi kendinden bilir işi hesabı ben hiç cesaret edememiştim çünkü adam kavrulmuştu 😂😂

Kız sakın ha bir arkadaşım ilkine çok zor hamile kaldı sonra olmaz zaten dedi hemen hamile kaldı 3.de ilaç kullanırken antibiyotik kullanmış hasta diye o da etkiyi götüyormuş bir daha kaldı peş peşe 3 tane yaptı 😂😂
Eee sen beni ne sandın 😅😅 hersey bebegim icindi. Serklaj oldugum icin kocamdan o kadar uzak kalabildim. Su an serklaj yokk bebegimi korumam gereken bir durum yok🙈🤭
Kız biz hamile oldugumu öğrendiğim günden beri fikfiksiziz😁😁
40ı beklemeye gerek var mi bilemedim😅 kanamam bir kesilsin dee ya allaaahh😂😂

Eee sen beni ne sandın 😅😅 hersey bebegim icindi. Serklaj oldugum icin kocamdan o kadar uzak kalabildim. Su an serklaj yokk bebegimi korumam gereken bir durum yok🙈🤭
Resmen bizde hamileliği öğrendiğimizden beri ev arkadaşı gibi takılıyoruz ben azıcık yanına gitsem vay halimize çünkü 😂😂 ilk gebelikte o yanaşmıyordu bana şimdi çok pişmanim diyo 😂😂

Resmen bizde hamileliği öğrendiğimizden beri ev arkadaşı gibi takılıyoruz ben azıcık yanına gitsem vay halimize çünkü 😂😂 ilk gebelikte o yanaşmıyordu bana şimdi çok pişmanim diyo 😂😂
Ayniyiz ayniii. Bide dogum sonrasi da kanama var yine yanasamiyorsun😄 bakalim ne zaman bitecek kanamam.
Ilk gebelikte degerlendirseymissiniz iyiymis😄
Unutmamisizdir ins.😂

Ayniyiz ayniii. Bide dogum sonrasi da kanama var yine yanasamiyorsun😄 bakalim ne zaman bitecek kanamam.
Ilk gebelikte degerlendirseymissiniz iyiymis😄
Unutmamisizdir ins.😂
Çok korkuyordu ilk hamilelikte ya bir şey olursa diye birde ikinci trimesterda kadın normalden daha çok istiyor ya ikna edemezdim 😂😂 şimdi de o sürünüyor yapacak bir şey yok sabredecek artık 😂 çok oldu inşallah unutmamışızdır 😂😂

Maviş beni güldürüyorsun😂😂😂😂😂
Daha hic olmadi mi fikfik kız 😂 iyi durmussunuz haaa 😂

Korumuyormus dimi😂 bi çılgınlık edip amaan korur yaa diyip kaldigimiz yerden devam ediyomusuz, bi 9 ay daha hamilelik hoppaa😂😂
Kanki kanama falan korktum bide internette cinsellik yaşayan ölür yazmadıkları kalmış😂😂 bilmiyorum şimdi 10 cm açıklık kaç cm olmuştur adamın da psikolojisini bozmayayım😂 maviilale maviilale kardeşim kapılar kapanmıştır dimi sen bilirsin😂😂😂

Beni korkutuyorsunuz doktor da bana düşünmeden önce gel abdominal yapacağız bunları yaşamayacaksın bir daha dedi😂 hamileyim diye gidersem beni döver😂😂
Babyden beklemezdim😂 hamile olduğunu öğrendiğinden beri mi😱😱 o sırada son hafta fikfik halinde olanlar var aramızda dkckdkckdkcld

Canım hiç öyle düşünme, dinlenerek enfeksiyona dikkat ederek en önemlisi stresini yöneterek sağlıkla kucağına alacaksın inşallah🙏🏻 şimdi hem daha bilinçlisin hem de temkinli davranırsın, Allah bir daha acı yaşatmasın inşallah sağ salim al kucağına🌸

Merhaba. Benim ilk gebeliğim ikizdi 20. Hafta detaylı ultrasonda rahim ağzım 15mm ölçüldü 10 gün sonra 5mme düştü açıklık 1cm idi acil serklaj yapıldı kese patladı kaybettim sıra ile bebeklerimi.bu hamileliğimde 13. Haftada serklaj yapıldı rahim ağzımda karından 42-43mm alttan da 33lerdeydi. Bugün 17. Hafta kontrolümde karından 34mm, alttanda 25mm ölçüldü.doktor ilk karından ölçtü bu seni doğuma götürür dedi ben alttanda bakın hemde dikişime bakın diye ısrar edince alttan baktı.çok korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum progestan kullan dedi. Bende çalışıyorum raporu kendim istedim evde yatayım dedim. Aslında iyi bir perinatolog ama çok rahat mı davranıyor bilmiyorum üzülüyorum yine mi aynı şeyler olacak diye
Erken dönem serklaj daha iyi ve rahat oluyor, acil serklajın riskleri daha çok maalesef, enfeksiyon için düzenli tahlil yaptır canım, enfeksiyon keseyi inceltiyormuş ben son ay full antibiyotik kullanmıştım maalesef, enfeksiyonum sabitti ama düşmüyordu, neyseki sağ salim doğurdum çok şükür, darısı sanaolsun inşallah

İnşallah aynı şeyler olmaz sağ salim kucağınıza alırsınız. Uzanırken kalcanızın altına yastık koyun Protestan a dikkat edin. Bol su için. Zaten bizlerin sorunu o rahimagzı yetmezliği illaki doğru düşecek dikiş o yüzden var.

Çok korkuyordu ilk hamilelikte ya bir şey olursa diye birde ikinci trimesterda kadın normalden daha çok istiyor ya ikna edemezdim 😂😂 şimdi de o sürünüyor yapacak bir şey yok sabredecek artık 😂 çok oldu inşallah unutmamışızdır 😂😂
Ahshah😂😂 elleme biraz daha zorlansin😂
Kız sorma o ara bir coşku geliyor kadına dimi😂
Unutursak hatirlatiriz birbirimize napak
Maviş beni güldürüyorsun😂😂😂😂😂

Kanki kanama falan korktum bide internette cinsellik yaşayan ölür yazmadıkları kalmış😂😂 bilmiyorum şimdi 10 cm açıklık kaç cm olmuştur adamın da psikolojisini bozmayayım😂 maviilale maviilale kardeşim kapılar kapanmıştır dimi sen bilirsin😂😂😂

Beni korkutuyorsunuz doktor da bana düşünmeden önce gel abdominal yapacağız bunları yaşamayacaksın bir daha dedi😂 hamileyim diye gidersem beni döver😂😂

Babyden beklemezdim😂 hamile olduğunu öğrendiğinden beri mi😱😱 o sırada son hafta fikfik halinde olanlar var aramızda dkckdkckdkcld
Ne diyon nyavv. Niye ne zarari varmis ki o kadar. Anlamadim ben. Acaba enfeksiyon riski mi yine.
Kiz o 10 cm coktan kapanmistir kendin bi kontrol etseydin ya 😂
Asko bi dk abdominal serklaj yapilinca dogal yolla gebelik oluyor mu ki ? Sadece tüp bebekle hamile kaliniyor diye biliyorum ben.

askom nolmus bende insanim benimde duygularim var😂 valla hamile oldugumun ertesi günü lekelenme yasayinca o günden itibaren cektik elimizi o islerden😂
Son hafta hala fikfik yaptin bide utanmadan hı tüü sana😂😂
Kanki benim ilk dogumumda doktor 6 hafta cinsellik istemiyoruz dedi bu ne der bilmiyorum ama 😂 cebellato cebellato
😳 ama neden ya nedennn. Niye istemiyolarrr

Ahshah😂😂 elleme biraz daha zorlansin😂
Kız sorma o ara bir coşku geliyor kadına dimi😂
Unutursak hatirlatiriz birbirimize napak

Ne diyon nyavv. Niye ne zarari varmis ki o kadar. Anlamadim ben. Acaba enfeksiyon riski mi yine.
Kiz o 10 cm coktan kapanmistir kendin bi kontrol etseydin ya 😂
Asko bi dk abdominal serklaj yapilinca dogal yolla gebelik oluyor mu ki ? Sadece tüp bebekle hamile kaliniyor diye biliyorum ben.

askom nolmus bende insanim benimde duygularim var😂 valla hamile oldugumun ertesi günü lekelenme yasayinca o günden itibaren cektik elimizi o islerden😂
Son hafta hala fikfik yaptin bide utanmadan hı tüü sana😂😂

😳 ama neden ya nedennn. Niye istemiyolarrr
Gebeliğin balayı ikinci trimestermış gerçi biz balayında kocalardan uzak durmak zorunda kaldık ama hormonlar halay çekiyor 😂

Aynen enfeksiyon riskine karşı muhtemelen 😅

Yazik kız adamlara 9 ay yetmedi bir de 40 gün bekleyecekler artık 😂

Gebeliğin balayı ikinci trimestermış gerçi biz balayında kocalardan uzak durmak zorunda kaldık ama hormonlar halay çekiyor 😂

Aynen enfeksiyon riskine karşı muhtemelen 😅

Yazik kız adamlara 9 ay yetmedi bir de 40 gün bekleyecekler artık 😂
Bize göre her gun balayiydi asko😍😁bosverr bitecek sabredelim. Ben 40 gün icin safak saycam simdi😁

Back
X