Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

nasip'ten öteye gidilmezmiş bizimde artık sınavımız mı bu anlamadım,ya Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat için bekletiyor yada bilmiyorum işte..hayırlısı

Sağlık olsun.sen de üzülme.ben karar sızm ama buyuk ihtimal tekrar giderim.bu ay ümitliydim ama olmadı.üstelik 4 yumurtam vardı.
allah dileyecek ki olsun hayırlı zamanda rabbim versin demek ki hazır değiliz senin kaçıncı denemendi benim bir yumurtam vardı son bir daha denerim bakalım ne olacak bol bol dua edelim tevbe edelim sadaka verelim

günaydın kızlar dün akşam hafif midem bulandı ,sabah da bel ağrısı uyutmadı felaket belim ağrıyor adete 5 gün kaldı hayırlısı bakalım

bende merak edıyorum malıyet nedır süreç nasl ısler... canm sen yaptırdığında detaylı bılgılendırırsın degıl mı
Canım bugün gittim doktora 5 gün günde 2 tane serophene verdi. Ayrıca günde sabah aksam 2şer doz inofolic ve sabah akşam 1 glifor. geçen aydan tek farklı serophene 2 oldu o kadat. İğne falan vermedi yumurta artması ve büyümesi için. Zaten yeterince oluyor yumurtan boşuna gerek yok dedi. Doktorun kendi hastanesi var orda olcak aşılama 650 lira vericem sadece.

hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın fiyatı düşükmüş sen hangi şehirde yaşıyorsun bütün maliyet mi 650 lira

hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın fiyatı düşükmüş sen hangi şehirde yaşıyorsun bütün maliyet mi 650 lira
Evet canım sadece 650 lira. İğne olsaydı bide kendim eczaneden ayrıca iğne alıcaktım ama gerek kalmadı. Bi tek çatlatma iğnesi ovitrelle alıcam o kadar. İzmir'de yaşıyorum ben

B
bende dua ediyorum hepimiz için kızlar. Eksik etmeyelim dualarımızı birbirimizden. An be an yazarım sizlerdende haberler bekliyorum

cnm ınfolıc ve glıfor o ılaclar ne ıcın verıyor dr

cnm ınfolıc ve glıfor o ılaclar ne ıcın verıyor dr
Inofolic içinde folik asit olan bir ilaç canım. Glifor şeker hastalarının kullandığı bir şeker ilacı ama yumurta kalitesini arttırıyormuş araştırdım Ama yan etkisi çok fazla dayanmak zor oluyor yani.

anladım canm teşekkür edrım.... allah kolaylık versın

Selam kızlar bugun yine doktora gittim kistm varmis ama kucuk dedi ve serophene verdi 12.gunu gel dedi bakalm ne olacak

Kızlar yardım edin bana.Dün geceden beri yemyeşil kusuyorum. Doktorum ilaçlarla ilgisi yok hemen bi hastaneye dahiliye başvur dedi. Kızlar ben test yapmadım adet Olduğum gibi tekrar tedaviye başladım olabilirmiyim hamile ? Allah'ım çok korkuyorum böyle bişeyi yaşamak istemiyorum dua edin yalvarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…