- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
bende şimdi adet oldumEniseeeem sen nerelerdesin?sonuc ne
Sağlık olsun.sen de üzülme.ben karar sızm ama buyuk ihtimal tekrar giderim.bu ay ümitliydim ama olmadı.üstelik 4 yumurtam vardı.bende şimdi adet oldumhayırlısı olsun sen bir daha iğne kullanacan mı
allah dileyecek ki olsun hayırlı zamanda rabbim versin demek ki hazır değiliz senin kaçıncı denemendi benim bir yumurtam vardı son bir daha denerim bakalım ne olacak bol bol dua edelim tevbe edelim sadaka verelimSağlık olsun.sen de üzülme.ben karar sızm ama buyuk ihtimal tekrar giderim.bu ay ümitliydim ama olmadı.üstelik 4 yumurtam vardı.
hayırlKizlar bugun ignenn 16 gunu.hic test yapmadm ama cok sancm vat adet olmazsam yarin bi test yapacam
ısı olsun canm ne yapalım canm uzme kendınıKızlar adet oldum ignenin16.gününde.nasip degilmis
Canım bugün gittim doktora 5 gün günde 2 tane serophene verdi. Ayrıca günde sabah aksam 2şer doz inofolic ve sabah akşam 1 glifor. geçen aydan tek farklı serophene 2 oldu o kadat. İğne falan vermedi yumurta artması ve büyümesi için. Zaten yeterince oluyor yumurtan boşuna gerek yok dedi. Doktorun kendi hastanesi var orda olcak aşılama 650 lira vericem sadece.bende merak edıyorum malıyet nedır süreç nasl ısler... canm sen yaptırdığında detaylı bılgılendırırsın degıl mı
hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın fiyatı düşükmüş sen hangi şehirde yaşıyorsun bütün maliyet mi 650 liraCanım bugün gittim doktora 5 gün günde 2 tane serophene verdi. Ayrıca günde sabah aksam 2şer doz inofolic ve sabah akşam 1 glifor. geçen aydan tek farklı serophene 2 oldu o kadat. İğne falan vermedi yumurta artması ve büyümesi için. Zaten yeterince oluyor yumurtan boşuna gerek yok dedi. Doktorun kendi hastanesi var orda olcak aşılama 650 lira vericem sadece.
Canım bugün gittim doktora 5 gün günde 2 tane serophene verdi. Ayrıca günde sabah aksam 2şer doz inofolic ve sabah akşam 1 glifor. geçen aydan tek farklı serophene 2 oldu o kadat. İğne falan vermedi yumurta artması ve büyümesi için. Zaten yeterince oluyor yumurtan boşuna gerek yok dedi. Doktorun kendi hastanesi var orda olcak aşılama 650 lira vericem sadec
hmmm ıyı canm hadı hayırlısıııı ınsallah bu ay olucak :) fıyatıdA GAYET IYIYMIŞ BENCE canm gelışmelerı yıne yaz olur mu dua edıcem senın ıcın
Evet canım sadece 650 lira. İğne olsaydı bide kendim eczaneden ayrıca iğne alıcaktım ama gerek kalmadı. Bi tek çatlatma iğnesi ovitrelle alıcam o kadar. İzmir'de yaşıyorum benhayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın fiyatı düşükmüş sen hangi şehirde yaşıyorsun bütün maliyet mi 650 lira
cnm ınfolıc ve glıfor o ılaclar ne ıcın verıyor drCanım bugün gittim doktora 5 gün günde 2 tane serophene verdi. Ayrıca günde sabah aksam 2şer doz inofolic ve sabah akşam 1 glifor. geçen aydan tek farklı serophene 2 oldu o kadat. İğne falan vermedi yumurta artması ve büyümesi için. Zaten yeterince oluyor yumurtan boşuna gerek yok dedi. Doktorun kendi hastanesi var orda olcak aşılama 650 lira vericem sadece.
Canm hayirli olsun tedavin.ins olumlu sonuc alırsn.B
bende dua ediyorum hepimiz için kızlar. Eksik etmeyelim dualarımızı birbirimizden. An be an yazarım sizlerdende haberler bekliyorum
Inofolic içinde folik asit olan bir ilaç canım. Glifor şeker hastalarının kullandığı bir şeker ilacı ama yumurta kalitesini arttırıyormuş araştırdım Ama yan etkisi çok fazla dayanmak zor oluyor yani.cnm ınfolıc ve glıfor o ılaclar ne ıcın verıyor dr
anladım canm teşekkür edrım.... allah kolaylık versınInofolic içinde folik asit olan bir ilaç canım. Glifor şeker hastalarının kullandığı bir şeker ilacı ama yumurta kalitesini arttırıyormuş araştırdım Ama yan etkisi çok fazla dayanmak zor oluyor yani.
gecmıs olsun cnm ... 12. gun ne ıcın cagrdı kıst gebegıge engel degl sıkıntı yapma cmnmSelam kızlar bugun yine doktora gittim kistm varmis ama kucuk dedi ve serophene verdi 12.gunu gel dedi bakalm ne olacak
hmmm anladım cnm12.gün yumurta kontrolü ve catlatma ignesini vurmak icicn cagirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?