Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Kizlar adete bi hafta kaldı.ama hic belirtim yok.acaba yine mi olmadı.sadece bugün biraz belim ağrıyo.bazen hic cocugum olmayacak gibi geliyo bazen de ikizim olacak gibi.acaba hangi hissim bana dogruları söylüyor..neyse Rabbim ne takdir etmisse o olur.

kızlar bende burda sizlerle dertleşmesem ne yaparım acaba ,beni ancak benim yaşadığım şeyleri yaşayan insanlar anlar ,siz anlıyorsunuz dertleşmek iyi geliyor,medsel tüp bebek ile ilgili doktorun fiyat verdiğinde bizimle paylaşırmısın,adetime 10 gün var ve belim ağrıyor hiç halim yok gerçi ben hep adet öncesi böyle oluyorum,Allahım bizimde yüzümüze gülsün inşallah..

Canım olur ya insaallah.ümitvar ilmak gerekiyor.esimin bi arkadaşı da cocuk istiyolatdı olmuyudu.üstelik kadın adet bile olmuyormş ama şimdi hamile.sana da tavsiyem esine keçiboynuzu pekmezi yedir bi de seviyorsa muz

Allah istediği zaman olmuycak şey yok canım hayatta,bende Rabbimin bana uygun bulduğu zamanı tevekkül ile bekliyorum...

Veririm tabi canım cuma gidecem

Kızlarrrr bugün artık iğnemin 15.günü adet ağrılarım vardı belim göğüslerim falan. 3 gündür geçmedi artık dün gece kesin oluyorum adet dedim . Tüm adet belirtilerim geçti ve hala olmadım kan vermeye korkuyorum ya çok umutlandım

ayy canım inş hamilesindir 27 nisandı senin bat,en azından idrar testi yap bari merak ettim

gzd-dgn: 27 nisan -şüpheli :)
enisemmm:03 mayıs
bengisu:06 mayıs
gayu35:06 mayıs
özlem :07 mayıs
elma_şekerim : 09 mayıs

sen ne zamandır istiyorsun hamile kalmayı , neler kullandın bugüne kadar canım?

Bu arada kaldı adetime 9 gün ama belirtinin b si yok dün biraz belim ağrıyordu bugün yok

ayy cannmmm hadı ınsallahhhhh

sen ne zamandır istiyorsun hamile kalmayı , neler kullandın bugüne kadar canım?
Ben 2 Yıldır istiyorum ama doktora başlayalı 7 ay oldu. Ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi ile kimyasal gebelik yaşadım sonra rahimimde polip vardı onu aldırdım sonra 5 ay bekle dedi doktorum. Bu ay yine başladım serophene-inofolic-glifor kullandım. Eşimle ikimizinde tüm testleri temiz bir sıkıntı yok Allahtan işte bekliyoruz

Kizlar bugun ignenn 16 gunu.hic test yapmadm ama cok sancm vat adet olmazsam yarin bi test yapacam

benimde 7 gün kaldı adete ama belirtim yok içimde his de yok bende hamile kalamadım bu ay bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…