- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canım olur ya insaallah.ümitvar ilmak gerekiyor.esimin bi arkadaşı da cocuk istiyolatdı olmuyudu.üstelik kadın adet bile olmuyormş ama şimdi hamile.sana da tavsiyem esine keçiboynuzu pekmezi yedir bi de seviyorsa muzkızlar bende burda sizlerle dertleşmesem ne yaparım acaba ,beni ancak benim yaşadığım şeyleri yaşayan insanlar anlar ,siz anlıyorsunuz dertleşmek iyi geliyor,medsel tüp bebek ile ilgili doktorun fiyat verdiğinde bizimle paylaşırmısın,adetime 10 gün var ve belim ağrıyor hiç halim yok gerçi ben hep adet öncesi böyle oluyorum,Allahım bizimde yüzümüze gülsün inşallah..
Veririm tabi canım cuma gidecemkızlar bende burda sizlerle dertleşmesem ne yaparım acaba ,beni ancak benim yaşadığım şeyleri yaşayan insanlar anlar ,siz anlıyorsunuz dertleşmek iyi geliyor,medsel tüp bebek ile ilgili doktorun fiyat verdiğinde bizimle paylaşırmısın,adetime 10 gün var ve belim ağrıyor hiç halim yok gerçi ben hep adet öncesi böyle oluyorum,Allahım bizimde yüzümüze gülsün inşallah..
Kızlarrrr bugün artık iğnemin 15.günü adet ağrılarım vardı belim göğüslerim falan. 3 gündür geçmedi artık dün gece kesin oluyorum adet dedim . Tüm adet belirtilerim geçti ve hala olmadım kan vermeye korkuyorum ya çok umutlandım
ayy cannmmm hadı ınsallahhhhhKızlarrrr bugün artık iğnemin 15.günü adet ağrılarım vardı belim göğüslerim falan. 3 gündür geçmedi artık dün gece kesin oluyorum adet dedim . Tüm adet belirtilerim geçti ve hala olmadım kan vermeye korkuyorum ya çok umutlandım
Ben 2 Yıldır istiyorum ama doktora başlayalı 7 ay oldu. Ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi ile kimyasal gebelik yaşadım sonra rahimimde polip vardı onu aldırdım sonra 5 ay bekle dedi doktorum. Bu ay yine başladım serophene-inofolic-glifor kullandım. Eşimle ikimizinde tüm testleri temiz bir sıkıntı yok Allahtan işte bekliyoruzsen ne zamandır istiyorsun hamile kalmayı , neler kullandın bugüne kadar canım?
Maalesef oldum canım az önce. Pazartesi doktordayım aşılama olucak sanırım bu ayadet oldun mu? son durumun ne cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?