Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Kızlar beni listeden çıkara bilirsiniz adet oldum ben pes ediyorum ve tedaviyi de doktoru da bırakıyorum inşallah allah sizin yüzünüzü güldürür.

Kızlar beni listeden çıkara bilirsiniz adet oldum ben pes ediyorum ve tedaviyi de doktoru da bırakıyorum inşallah allah sizin yüzünüzü güldürür.

pes etme canım ,Allah'a tevekkül et elbet birgün bizimde bebeğimiz olucak, yalnız Rabbim'in istediği vakit...

gzd-dgn: 27 nisan
enisemmm:03 mayıs
bengisu:06 mayıs
gayu35:06 mayıs
özlem :07 mayıs
elma_şekerim : 09 mayıs

gzd-dgn: 27 nisan
enisemmm:03 mayıs
bengisu:06 mayıs
gayu35:06 mayıs
özlem :07 mayıs
elma_şekerim : 09 mayıs
Benim hala adet yok canım bugün idrar testi yaptım negatif. Doktorumu aradım kızdı idrar testi yapmama. 2 gün bekle kan yaptır dedi. Ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var.

İnşallah. Eğer bu ay olmazsa aşılamaya geçicez. Maliyeti ne acaba aşılamanın. Birde nasıl bi süreç? Kafam karıştı artık
bende merak edıyorum malıyet nedır süreç nasl ısler... canm sen yaptırdığında detaylı bılgılendırırsın degıl mı

başka bir arkadaşa sormuştum biri 1500 tl ilaç dahil yaptırırken diğeri 1000 tlye rapor çıkartarak yaptırmış arkadaşlar ilaç raporu...
Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor bir süreç yıpratıcı,benim elim ayağım bağlı kaldı eşimin spermi düşük çıkınca yoksa bu ay hsg çekilcektim,boşu boşuna çekimek istemiyorum doktor sonuçların iç açici değil dedi çok üzüldüm eşim için,ileri hareketli hızlı%18 olması zor dedi bekliycem bakalım bu ay tekrardan gidip 2.sperm testi vericek eşim inşallah iyiye doğru gelişme vardır ,anlıcağınız ümitsizce belki hanile kalırım mucize olur bekliyorum

Benim de bi hafta öncesinden başladı ağrılar ve dün geldi kırmızılar tedaviye gitmiycem artık herşeye bakıldı bi sorun yok çatlama iğnesi bile yapılmıyor bana kendi çatlıyo bende kendimi allahı na emanet edip bekliycem

cnm hayırlısı olsun bıraz dinlenmek ıyı gelır akışına bırak .... sanırım bende oyle yapcam kullandığım ılaclar benı bedenen ruhen cok yordu yıprandığımı hıssedıyorum .. cok yakın bır arkadaşım war ebe o da dedı bır sure dınlen oluruna bırak gerekırse yıne dwam edersın dedı galıba onu dınleyecegm ..... ama bakalım dokt ne dıcek ,,, sende uzulme canm bılıyorum elde dgl kolay da degıl ama elımızden gelenı fazlasıyla yapıyoruz.. bende o kadar bunaldım kı bırde uzerıne cewrenın dedıkodusu eklenince hıc dayanamıyorum... bunları anlatıyorum kı yalnız dedılsın yalnız hıssetme kendını

Canım benim iyki varsınız çokkk sağolun bende artık çok yıprandım doktorumuz aradım az önce uzun uzun konuştuk aşılamayı sordum bu tedaviden pek bi farkı yok dedi seni daha fazla yıpratmak istemiyorum dedi ve beni bi tüp bebek merkezine yönlendirdi onlarla konuştuk aklıma yattı avrupa da ünlü bi doktormuş cumaya randevu aldık bi gidip görüşecez inşallah fiyat da fazla değildir de olur bu sefer

sende ıyıkı warsn canm .... goruş bakalım hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…