Sağol canım inşallahBende öyle diyordum canım inan tüp bebek aşılama olsun da diyordum ne olursa olsun ama Rabbim sonunda fazla bekletmeden verdi inşallah sizede nasip olur dua ediyorum.
anladım canm bende umutlanmıyor degılım bazen ama bılemıyorum yaÖzlem benim de aynen öyle.saniyelik bi ağrı.ama kasıklarmdaki ağrı bugün daha fazlaydı.umarım yerlesme agrisidir.aahh bazen hayali bile mutlu ediyo...
hayırlısı olsun akıntı durumun nasıl çoğalma var mıanladım canm bende umutlanmıyor degılım bazen ama bılemıyorum ya
bır degısıklık yok canm aynıhayırlısı olsun akıntı durumun nasıl çoğalma var mı
Canım sağlık olsun.ins bi dahaki ay olur .Kızlar beni listeden çıkara bilirsiniz adet oldum ben pes ediyorum ve tedaviyi de doktoru da bırakıyorum inşallah allah sizin yüzünüzü güldürür.
Kızlar beni listeden çıkara bilirsiniz adet oldum ben pes ediyorum ve tedaviyi de doktoru da bırakıyorum inşallah allah sizin yüzünüzü güldürür.
Benim hala adet yok canım bugün idrar testi yaptım negatif. Doktorumu aradım kızdı idrar testi yapmama. 2 gün bekle kan yaptır dedi. Ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var.gzd-dgn: 27 nisan
enisemmm:03 mayıs
bengisu:06 mayıs
gayu35:06 mayıs
özlem :07 mayıs
elma_şekerim : 09 mayıs
İnşallah. Eğer bu ay olmazsa aşılamaya geçicez. Maliyeti ne acaba aşılamanın. Birde nasıl bi süreç? Kafam karıştı artıkinşallah olmazsın canımm
hayırlısı olsun canm hakkında belkı bıraz dinlenmek daha ıyı gelırKızlar beni listeden çıkara bilirsiniz adet oldum ben pes ediyorum ve tedaviyi de doktoru da bırakıyorum inşallah allah sizin yüzünüzü güldürür.
bende merak edıyorum malıyet nedır süreç nasl ısler... canm sen yaptırdığında detaylı bılgılendırırsın degıl mıİnşallah. Eğer bu ay olmazsa aşılamaya geçicez. Maliyeti ne acaba aşılamanın. Birde nasıl bi süreç? Kafam karıştı artık
Inşallah gerek kalmaz ama olursa mutlaka yazarımbende merak edıyorum malıyet nedır süreç nasl ısler... canm sen yaptırdığında detaylı bılgılendırırsın degıl mı
cnm hayırlısı olsun bıraz dinlenmek ıyı gelır akışına bırak .... sanırım bende oyle yapcam kullandığım ılaclar benı bedenen ruhen cok yordu yıprandığımı hıssedıyorum .. cok yakın bır arkadaşım war ebe o da dedı bır sure dınlen oluruna bırak gerekırse yıne dwam edersın dedı galıba onu dınleyecegm ..... ama bakalım dokt ne dıcek ,,, sende uzulme canm bılıyorum elde dgl kolay da degıl ama elımızden gelenı fazlasıyla yapıyoruz.. bende o kadar bunaldım kı bırde uzerıne cewrenın dedıkodusu eklenince hıc dayanamıyorum... bunları anlatıyorum kı yalnız dedılsın yalnız hıssetme kendınıBenim de bi hafta öncesinden başladı ağrılar ve dün geldi kırmızılar tedaviye gitmiycem artık herşeye bakıldı bi sorun yok çatlama iğnesi bile yapılmıyor bana kendi çatlıyo bende kendimi allahı na emanet edip bekliycem
Canım benim iyki varsınız çokkk sağolun bende artık çok yıprandım doktorumuz aradım az önce uzun uzun konuştuk aşılamayı sordum bu tedaviden pek bi farkı yok dedi seni daha fazla yıpratmak istemiyorum dedi ve beni bi tüp bebek merkezine yönlendirdi onlarla konuştuk aklıma yattı avrupa da ünlü bi doktormuş cumaya randevu aldık bi gidip görüşecez inşallah fiyat da fazla değildir de olur bu sefercnm hayırlısı olsun bıraz dinlenmek ıyı gelır akışına bırak .... sanırım bende oyle yapcam kullandığım ılaclar benı bedenen ruhen cok yordu yıprandığımı hıssedıyorum .. cok yakın bır arkadaşım war ebe o da dedı bır sure dınlen oluruna bırak gerekırse yıne dwam edersın dedı galıba onu dınleyecegm ..... ama bakalım dokt ne dıcek ,,, sende uzulme canm bılıyorum elde dgl kolay da degıl ama elımızden gelenı fazlasıyla yapıyoruz.. bende o kadar bunaldım kı bırde uzerıne cewrenın dedıkodusu eklenince hıc dayanamıyorum... bunları anlatıyorum kı yalnız dedılsın yalnız hıssetme kendını
sende ıyıkı warsn canm .... goruş bakalım hayırlısı olsun hakkındaCanım benim iyki varsınız çokkk sağolun bende artık çok yıprandım doktorumuz aradım az önce uzun uzun konuştuk aşılamayı sordum bu tedaviden pek bi farkı yok dedi seni daha fazla yıpratmak istemiyorum dedi ve beni bi tüp bebek merkezine yönlendirdi onlarla konuştuk aklıma yattı avrupa da ünlü bi doktormuş cumaya randevu aldık bi gidip görüşecez inşallah fiyat da fazla değildir de olur bu sefer
Gercekten insaallah gerek kalmaz ve pozitifi görürsün.canım bi kac gun daha bekleyip kan testi yaptir bence kesin sonucu ogrenirsinInşallah gerek kalmaz ama olursa mutlaka yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?