serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

cnm aslına bakarsan çok rahatsız değilim burnumdan ama nebiliyim daha kibar bişey olsun istedim çok doğru söylüyosun riske atmayım düğünüm burnumdan gelmesin. amasyalıyım bende yakın zaten samsun biara gelir bakarım. öğretmenlik yapıyorum yazın işim yoktu iyi olurdu ama doğru söylüyosun. fotolarını merak ettim ama göremiyorum yorumum azmış çok yorum yapınca bakarım. tabikiii düğünüme beklerim :))

Bence de riske atma.Çünkü ben ameliyat olmadan önce aman ne kadar kötü olabilirki derdim hep en kötüsünde bile şu kemer olmayacak ve ucu kalkık olacak derdim:)))Büyük mü konuştum ne Neyse buna da şükür diyorum şimdi Allah bir daha yaşatmasın umarım sondur.

Rüya ve Green-35 nasılsınız kızlar ne durumdasınız.Umarım herşey yolundadır.

Canım ben iyiyim asıl seni sormak lazım, sen nasılsın, nasıl gidiyor, umarım bu sefer sorun yoktur, ama ben artık burun ameliyatlarında altı ay geçmeden süper diyenlere içimden diyorum ki hele sabredin diyorum, kendi başıma geldi ya artık yoğurdu bile üfleyesim var. Bu arada ben de Temmuz ayının başında revizyon olacağım, Cemil Tugayla görüştüm sağolsun çok ilgilendi ve ben de onda karar kıldım, bu arada bir fotografıma tasarım yaptı ama fotograf pc kamerasıyla çekilmişti çok iyi durmuyordu ben de dün resim gönderdim tekrardan fotograf makinamla çektirttim, bakalım yeni tasarımı nasıl gelecek, bu arada Cemil Bey'in tasarımına bakıp yorum yaparsan sevinirim, hoş yeni tasarım resmi gelir gelmez ekleyeceğim fikirlerinizi almak için. Bir de canım ela55 diye bir arkadaş vardı revizyon için Samsun'da doktor arıyordu, Samsun'u biliyorsun diye sana yönlendirdim, sanırım mesajlaşmışsınızdır.

0505 sen de mi Amasya'dasın bu forumda Amasya'dan ve Samsundan çok kişi var sanırım ne güzel, ben de Amasya'dayım.

Sağol canım şekil şemal olarak şimdilik herşey iyi görünüyor.3. aya giriyorum kaçan,göçen çöken biryerler yok şükür Tek sorun yukarıdaki sivilce gibi olan morluk.Doktor ameliyatla ilgili olmadığını söyledi yağ bezesi gibi bişey oluşmuş orda küçülüyor gitgide ama içi sanki dolu bir beze gibi o da gitse de rahatlasam.Sen ne yaptın görüştünmü dr ile.

İnşallah o sivilce gibi şeyden tez zamanda kurtulursun canım, ben karar verdim Cemil Tugay'a ameliyat olacağım, hatta 4 Temmuza ameliyat günü aldım bile, hiçbir müdahale görmemiş bir burnu bu şekilde yaptıysa revizyonluk buruna neler yapabilir kestiremedim, işimi riske atmak istemedim açıkcası.

Canım nasılsın ? Bayadır bakamadım buralara ben iyiyim canım bugün kontrolüm vardı şimdi geldim :) Doktor gayet güzel olduğunu ve daha şişliklerin inceğini söledi beklemekten başka çarem yok yazdıklarını okudum şu ana kadar morluk dışında bi sorun yaşamamana inan çok sevindim tatlım Doktorun ameliyatınla alakası olmadığını söylemiş ya peki nolcakmış canım tedavi gibi bişi uygulanıcak mı yoksa zamanla kendiliğinden geçicek mi ?

Canım iyi olmana sevindim.Vallahi sivilce gibi birşey içi sert sıkınca sanki bir sıvı çıkıyor sonra yine topluyor kızarıklığı hafif gitti sanki ama tamamen geçmesi sanırım zaman alacak şeklinde sorun çıkmasında ne yapalım bunu bekleriz artık:13:

Teşekkür ederim canım :) Evet canım şekli bi tam otursun onun çaresine ondan sonra bakarsın Ama sen yinede sıkma bence fazla bastırırsın falan bi sorun yaşama sonra tatlım :13:

Teşekkür ederim canım :) Evet canım şekli bi tam otursun onun çaresine ondan sonra bakarsın Ama sen yinede sıkma bence fazla bastırırsın falan bi sorun yaşama sonra tatlım :13:

İyi olmana seviniyorum canım dilerim sonuna kadar sorunsuz bir şekilde devam edersin.Valla şekil olarak iyi olsun çıkıntı,çöküklük olmasın da varsın mükemmel de olmayıversin.Burnuna elini veren kolunu kaptırıyormuş bunu da 1 yıl içinde anladım şimdi biri burun estetiği olsam mı ki acaba dediğinde etrafımda anlattığım şu maziden sonra gözleri açılıp vazgeçiyor herkes:))Gerçekten ihtiyacı olan olmalı bence sırf ucuymuş,bucağıymış deyip operasyon geçirmek akıl karı değil....

Amin tatlım bu ameliyatı geçiren herkesin gönlüne göre olsun inşallah Aslında çok haklısın canım bende ufak bi problemden dolayı ameliyat oldum ama ilk zamanlarda yamuk olunca çok pişmanlık yaşadım ama çok şükür şimdi çok daha iyiyim şeklide gün geçtikçe çıkmaya başladı artık yamuklukta kalmadı Ama söylediğin gibi gerçekten ihtiyaç olmadıkça o kadar sıkıntı çekmenin bi manası yok ama kadın milletiyiz işte kafamıza koyduğumuzuda yaparız

Mesaj sayısını doldurmak için diğer başlıklara yazdıklarını yazmış. Nasılsın canım, burnun nasıl oldu?

Ay canım artık nasıl olduğu önemli değil de bişey çıkmaması önemli sadece benim için.2 ayı geçti ödemler inmeye başladı büyük oranla ama sırt kısmını bence yine tutturamadı bu doktor ya.Yok ya ya benim bünyede bi sorun var tutmuyo bişeyler ya da doktoru değiştirmeliydim bilmiyorum hangisi.Yandaki konkalarımda ödemler var oralar hafif şiş duruyo burun kanatlarım indi yani görünürde şimdilik bişey yok gibi ama çok erken 7-8 ay geçsin hele bi.Ama yine de sorunsuz bir burun olacağını sanmıyorum kıkırdak filan çıkmasın da bazı bölgelerde yumru gibi ödemler kalacak galiba.Ay nedir benim bu burundan çektiğim ya((

Bir de bişey sormak istiyorum.Mesela bugün deli gibi güneşi yedim elimle tente yaptım ama nafile burun gitti yani.Ve normalde güneş koruyucu kullanıyorum cildime.Ama burnuma da sürebilirmiyim mesela 2 ay geçmiş kişiler nemlendirici ve güneş korkuyucu burnuna da sürüyor mu?Bilgisi olan cevap lütfen.Ben artık doktoruma burunla ilgili hiçbir şey sormak istemiyorum da rica etsem sizler doktorlarınıza danıştıysanız bana da söylermisiniz....

Kimse burnuna nemlendirici ya da güneş koruyucu sürmüyor mu ve kaç aydan sonra sürebiliriz?

Bugün resim ekledim arkadaş listemdekiler bakıp yorum yaparsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…