- Konu Sahibi serpilce55
-
Canım ben Hayati beye olmadım devlet hastanesinde bir plastik cerraha oldum Samsunda.O nedenle fiyat olarak yardımcı olamayacağım.Diğer konuya gelince.Haziranda yaptıracaksın Eylülde düğün.Yani 3 aylık bir dönemde ödemlerin büyük kısmı inmiş olur.Fakat şunu düşünüyorum bu 3 ayda hazırlıklar,çarşı telaşları filan yaşayacaksın birde tam yaz ayı zaten ilk 1 ay fazla dolaşmak ve güneşe uzun süre maruz kalmak yasak.Ama sen bu dönemde sürekli alışveriş işlemleri,ev düzmeleri ile uğraşacaksın ama nerdeyse ilk 2 ay fazla ağır kaldırmamalı ve yorulmamalısın bilmiyorum yine de sen bilirsin ama bence eylülde düğününü yapıp Ekim Kasım gibi olman çok daha mantıklı hele de çalışmıyorsan kesinlikle kış ayına denk getir.YAzın burun estetiğini yapmıyor bile bir çok doktor diye biliyorum.Ama karar senin tabi.Bu arada mutluluklar diliyorum düğününe davetiye bekliyorum:))
cnm aslına bakarsan çok rahatsız değilim burnumdan ama nebiliyim daha kibar bişey olsun istedim çok doğru söylüyosun riske atmayım düğünüm burnumdan gelmesin. amasyalıyım bende yakın zaten samsun biara gelir bakarım. öğretmenlik yapıyorum yazın işim yoktu iyi olurdu ama doğru söylüyosun. fotolarını merak ettim ama göremiyorum yorumum azmış çok yorum yapınca bakarım. tabikiii düğünüme beklerim :))
Rüya ve Green-35 nasılsınız kızlar ne durumdasınız.Umarım herşey yolundadır.
cnm aslına bakarsan çok rahatsız değilim burnumdan ama nebiliyim daha kibar bişey olsun istedim çok doğru söylüyosun riske atmayım düğünüm burnumdan gelmesin. amasyalıyım bende yakın zaten samsun biara gelir bakarım. öğretmenlik yapıyorum yazın işim yoktu iyi olurdu ama doğru söylüyosun. fotolarını merak ettim ama göremiyorum yorumum azmış çok yorum yapınca bakarım. tabikiii düğünüme beklerim :))
Canım ben iyiyim asıl seni sormak lazım, sen nasılsın, nasıl gidiyor, umarım bu sefer sorun yoktur, ama ben artık burun ameliyatlarında altı ay geçmeden süper diyenlere içimden diyorum ki hele sabredin diyorum, kendi başıma geldi ya artık yoğurdu bile üfleyesim var. Bu arada ben de Temmuz ayının başında revizyon olacağım, Cemil Tugayla görüştüm sağolsun çok ilgilendi ve ben de onda karar kıldım, bu arada bir fotografıma tasarım yaptı ama fotograf pc kamerasıyla çekilmişti çok iyi durmuyordu ben de dün resim gönderdim tekrardan fotograf makinamla çektirttim, bakalım yeni tasarımı nasıl gelecek, bu arada Cemil Bey'in tasarımına bakıp yorum yaparsan sevinirim, hoş yeni tasarım resmi gelir gelmez ekleyeceğim fikirlerinizi almak için. Bir de canım ela55 diye bir arkadaş vardı revizyon için Samsun'da doktor arıyordu, Samsun'u biliyorsun diye sana yönlendirdim, sanırım mesajlaşmışsınızdır.
Sağol canım şekil şemal olarak şimdilik herşey iyi görünüyor.3. aya giriyorum kaçan,göçen çöken biryerler yok şükürTek sorun yukarıdaki sivilce gibi olan morluk.Doktor ameliyatla ilgili olmadığını söyledi yağ bezesi gibi bişey oluşmuş orda küçülüyor gitgide ama içi sanki dolu bir beze gibi o da gitse de rahatlasam.Sen ne yaptın görüştünmü dr ile.
serpilce sn revızyonunu velı aslana yaptrmıstın degılmı ve ne kadara yaptı acaba?
Canım nasılsın ? Bayadır bakamadım buralara ben iyiyim canım bugün kontrolüm vardı şimdi geldim :) Doktor gayet güzel olduğunu ve daha şişliklerin inceğini söledi beklemekten başka çarem yokyazdıklarını okudum şu ana kadar morluk dışında bi sorun yaşamamana inan çok sevindim tatlım Doktorun ameliyatınla alakası olmadığını söylemiş ya peki nolcakmış canım tedavi gibi bişi uygulanıcak mı yoksa zamanla kendiliğinden geçicek mi ?
Canım iyi olmana sevindim.Vallahi sivilce gibi birşey içi sert sıkınca sanki bir sıvı çıkıyor sonra yine topluyor kızarıklığı hafif gitti sanki ama tamamen geçmesi sanırım zaman alacak şeklinde sorun çıkmasında ne yapalım bunu bekleriz artık:13:
Teşekkür ederim canım :) Evet canım şekli bi tam otursun onun çaresine ondan sonra bakarsınAma sen yinede sıkma bence fazla bastırırsın falan bi sorun yaşama sonra tatlım :13:
İyi olmana seviniyorum canım dilerim sonuna kadar sorunsuz bir şekilde devam edersin.Valla şekil olarak iyi olsun çıkıntı,çöküklük olmasın da varsın mükemmel de olmayıversin.Burnuna elini veren kolunu kaptırıyormuş bunu da 1 yıl içinde anladımşimdi biri burun estetiği olsam mı ki acaba dediğinde etrafımda anlattığım şu maziden sonra gözleri açılıp vazgeçiyor herkes:))Gerçekten ihtiyacı olan olmalı bence sırf ucuymuş,bucağıymış deyip operasyon geçirmek akıl karı değil....
Aaaa ne olmuş üstteki yorum niçin silinmiş ki?Kim ne yazdı acaba merak ettim:)
Mesaj sayısını doldurmak için diğer başlıklara yazdıklarını yazmış. Nasılsın canım, burnun nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?