- Konu Sahibi serpilce55
-
Canım şimdi gördüm yeni resimlerini gün geçtikçe daha iyi görünüyosun burnunun üstündeki morlukta ilk zamana göre baya azalmış ama doktorunun sık demesine şaşırdım açıkcası. Tamam doktorunun uzman olduğu dal dermotoloji olmayabilir ama bilmediği konu hakkında seni yönlendirmesi çok yanlış. bu arada diğer doktorun ne olabilieceğini söyledi? Gerçi yazmışsın canım ama bilmediğim için anlayamadım :44: Amadeğmesin burnuna ilerlemesi gayet güzel gidiyo şu zamanları sıkıntısız atlat inşallah canım
Canımm teşekkürler evet şekil olarak bir sıkıntım yok şükür ama inan bana bu sık dedi doktorum dediğimde herkes senin gibi şaşırıyor.Yani bir doktor nasıl sık diyebilir üstelik 1 ay olmuş ameliyat olalı diye.Ben de sürekli sıktığım için belkide şimdiye kadar geçecek olan o kısmı daha çok tahriş ederek Kelloid oluşumu başlamış olabilir dedi cilt doktorum.Kelloid şu:İçi et dolu kırmızımsı bir sivilce gibi birşey hani geçmeyen cinsten.Merhemler verdi bakalım inşallah değildir.Sen nasıl oldun bu arada.Sakın elleme burnuna lütfen herşey yolunda giden birileri olsun da içimiz biraz açılsın tatlım ya.
3,5 ay geçti üzerinden 3. operasyonu olalı.Şuan herşey yolunda olmasına rağmen 9 ay geçmeden ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum:)Arkadaşlar çok hoş oturdu bu sefer oldu demesine rağmen hep kaygılı bir şekilde hele bir 8-9 ay geçsin diyorum.Kronikleşti artık tabi burnumdan şüphe duymam
Neyse son halimi ekledim dün çekip.Yeni resimlere yorum bekliyorum arkadaş listemdeki arkadaşlardan.Bu arada Green35 tatlım nasılsın pek göremedim şimdi baktım pek uğramamışsın sende foruma.Umarım sorun yoktur.
Yeni ameliyat olmuş ya da revizyon geçirmiş herkeslere geçmiş olsun.Sadece artık deneyimli biri olarak diyorum ki 1 yıla yaklaşmadan ne çok güzel oldu deyin ne kaygı duyun geçirdiğiniz burun operasyonu sonrasında.Sadece sabırla ve sebatla bekleyin ve hekiminizin söylemlerini yerine getirin.Hekiminiz konuşmayangillerden ise de burada deneyimli kişilere danışıp site doktorundan öneriler edinin.Ben en azından öyle yaptım.NAci Beye teşekkürler:)Kendi doktoruma sormadığım pek çok şeyi kendisinden bilgilendim.
canım inş bu son olmuştur. fotolarını göremiyorum seni ekledim..
Canım ne zamandır vakit bulamadım buralara bakmaya kısmet bugüneymiş artık :) Yeni eklediğin resimlere baktım şimdi çok beğendim tatlım bu zamana kadar sorunsuz atlatabilmene ve ayrıca üstündeki morluğun geçmesine çok sevindimBende pek bi değişiklik yok hala şişliği insin diye bekliyorum 2 hafta öncesine kadar inmişti biraz ama havalar ısısnınca bi haller oldu burnuma şişti tekrardan ama onun dışında bi sorunum yok çok şükür
canım fotolarına baktım cok yakışmış cok güzel olmuş allah olmak isteyenlere nasip etsin darısı onlara olsun
Çokkk teşekkür ederim.İnan 1 yıldır şu forumda hep sorunlarla uğraştığım için ve hep başkalarına çok güzel olmuş darısı başıma dediğim için bir gün bir de bana çok güzel olmuş burnun diyecek mi acaba derdim:)Şimdi güzel olmuş yazılarını görünce o gün bugünmüş galiba diyorum duygulanıyorum.33 sayfalık şu forum konumda devirdiğim o sorunlu,psikolojik olarak karmakarışık günlerden,aylardan sonra inan en güzeli,çektiğin tüm sıkıntıları unutturan tek cümle başka biri tarafından "ÇOK GÜZEL OLMUŞ BURNUN " denilmesi.Belki çok basit ama yaşayan için gerçekten çok manalı bir cümle...Yine de Allah başka sıkıntılar vermesin hiçbirimize.
serpilce55 benı de arkadas olarak eklersen, ben de merak ettım fotolarını:)
Merak edenler ve durumu bilenler için; Ne yazık ki 3. ameliyatta başarısız.Yani 5 ay dolmak üzere ama yine şekilsizce ödemler indi ve sağ tarafımda burun kanadımda hafif çökme var gibi.Biliyorum henüz erken ama 5 ayda eriyen bir kısım zaten 1 yıl sonunda bir tarafı çökük bir vaziyette olur diye düşünüyorum.Tek olumlu kısım şimdilik burun sırtında herhangi bir çıkıntı,kıkırdak oynaması...vs bir şeylerin olmayışı.Tek tesellim bu sırt kısmı iyi olsun da artık tek taraflı hafif çöküklüğe bile razıyım tabi umarım hafif olarak kalır.Çünkü 4. ameliyata artık ne gücüm var ne de psikolojim.Teşekkürler doktorum herşey adına...Çok merak ediyorum Özel Estetik Merkezinizde de böyle mi yapıyorsunuz burunları yoksa benim hatam Devlette iken mi sizi tanımam oldu??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?