- Konu Sahibi serpilce55
-
geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun ameliyat olmak isteyen biri olarak yaşadıkların beni korkuttu
Ne hikmetse sadece ben yazıyorum ama ısrarla güncel tutacağım.Son fotolarımı ekledim rica ediyorum 8 ayı aşmış 1 yılı geçmiş olanlarrrrrrr sorunlarınız oldumu özellikle kıkırdak ve şişliklerle ilgili.........
bende oldum ve 1 yıl gectı
ya ben profilinize girdim ama resimlerinizi gerçekten merak ediyorum çünkü bende sizin gibi bu konuda mağdurum.maalesef revizyon düşünüyorum da ....size çok geçmiş olsun ya şadıklarınız geçekten kolay değil ama yine de sizdeki cesarete hayran kaldım. ben olsam bi daha cesaret edemezdim.burun meselesi bance biraz şans gibi, ben ankarada ünlü bir profa oldum. herkesin başarılı olurken ameliyatı benim hiç içime sinmedi. burun üst kısım hafifi çıkık bir taftan bakınca düşük gibi sanki hiç ameliyat olmamış gibi duruyor.okadar para ve en önemlisi ameliyat zorlukları yaşadım. ama nafile sonuç hiç te iyi değildi.bana göre şimdi doktorum gel burun ucunu hafif kesi atıp biraz kaldırayım 10 dakkalık bişey diyor .ama ben ayanın karşısına geçip burun ucunu kaldırdığımda sorun bitmiyor. yani adam yine başından atıyor buyüzden kendisine olan güvenim de bitti şimdi çok kararsızım.çünkü bi daha bidaha olmak beni korkutuyor. emre ilhan diye bi doktor var.istanbulda şu an ondan başkasına güvenmiyorum ama fiyatı gerçekten benim için çok yüksek atanamamış bir öğretmenim ücretli çalışıyorun aylık 850 gibi bir para geçiyor elime onu bir yıl hiç yemeden biriktirsem bile istediğim doktora yaptıramıyorum şimdi çok kararsızım acaba aynı doktora gitsemmi revizyon için hiç para almayacakmış bilmiyorum naapacağımı..bana dua edin çok uzun oldu msjım ama içimi size dökmek istedim umarım sıkılmadınz okurken.....
ahh ahh o hatayı yapıp fellik fellik revizyon için doktor araştıranlardan biri de benim.ama iş işten geçti bikere inşallah bu sefer şansım yaver gider
Serpilce55 gecmis olsun canim, umarim hersey diledigin gibi gider ve burnu$cugun da istedigin gibi duzelirBen ameliyat olali 1 sene oldu ve sol tarafta benimde bi cikinti belirdi , elleyince elime gelior ama bakinca gorulmeyen bi cikinti , ama beni yinede rahatsiz ediyor Aslinda zamani geri aldirsam kesinlikle elletmezdim burnumu simdi eski burnumu arar oldum Revizyon u dusunuyorum ama doktorun daha cok mahvedeceginden korkuyorum ve birde ameliyat acisini sislikleri o gunleri yasamak istemiyorum..off be ne dertliymisim
Bol $anslar sana canim
çok geçmiş olsun canım(
Canım sorun şuki 8 ay geçmesine rağmen sağ üst kemiğim hala şiş garip bir şiş geniş yuvarlak bir ödem dağ gibi duruyor.Diğer sorun da tam kavis olunan yerde yani burnun kıkırdak üst noktasında bir çıkıntı beliriyor bende ilk revizyonu bundan olmuştum 8 ay sonra yine çıktı elleyince masaj yapınca sertleşiyor masaj ellemesem yine belirgin ne yapacağımı şaşırdım.
2.5 ay önce ameliyat oldum kabus gibi günler geçirdim ameliyat sonrasında hiçbir sıkıntım olmadı ama alçım çıktığında tam bir hayal krıklığı yaşadım kocaman şiş bir burun asimetrik bir görüntü,, hala burun deliklerim asimetrik ve sağ tarafıma doğru tekrar deviasyon oluştu doktorum 2 ay sonra tekrar ameliyat yaparız dedi güvenmek istiyorum çünkü burnum eğri duruyor ben incelmesini ve kalkmasını istemiştim ama büyüyüp kaldırılmış bir burnum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?