- Konu Sahibi serpilce55
-
Murat Acara olmuştunuz sanırım. Tavsiye etmezmisin bende ona olmayı düşünüyodum :S
Serpil,
Şu fotoğrafları çoğaltsana albümünde,yazmıştım bir ara,daha detaylı inceleyim burnunu:)Kafam takıldı senin buruna,şuna şöyle bir alıcı gözüyle bakayım!
Murat Acara olmuştunuz sanırım. Tavsiye etmezmisin bende ona olmayı düşünüyodum :S
Canımm sen nasıl oldun iyimisin ne güzel atlattın ben hala stresteyim ne yapacağıma karar da veremiyorum kaldım öyle arada deredeHafta sonu çeker bikaç tane koyarım resim.
Canımm sen nasıl oldun iyimisin ne güzel atlattın ben hala stresteyim ne yapacağıma karar da veremiyorum kaldım öyle arada deredeHafta sonu çeker bikaç tane koyarım resim.
Tv başında hiç bu kadar oturmamıştım:),bu sefer başka oldu,öncekiyle kıyaslamıyorum bile,3. gün;ay ne bileyim iyi olsun diyorum başka da bir şey yok;dilimi yuttum,bekliyorum:)))Tamam bakayım,senin sağ tarafta bir sıkıntı var sanırsam,bakıyorum fotoğrafına da,acele etme,benim doktor daha 3 ü kaldırmaz burnun dedi,zorlandım dedi deriyi ayırırken,her ameliyat sonrası iyice yapışıyor ya!Ben de çok hevesliyim ya ameliyata sanki,bizde istemiyoruz da işteeeeeeeeeee!
Aaa hayatta olmaz 4. de beraber olmazsak darılırım vallahi deseydin:)))Pes ya öyle diyeceğine sağlam bir burun yaptım bu son oldu de de hastanın psikolojisini düzelt:))))Neyse canım açıkcası ben bu son olduğuna inanıyorum çünkü senin doktorun elleri komple bir yüzü nakil eden uzman bir hekim sıcağı sıcağına da senin burna dokundu ve harikalığını gösterecek diye umuyorum.Allah herekese sağlık versin ve hasta psikolojisinden anlayan hekimler versin ne diyelim:)
Yok canım,bilgilendirme konuşmasında ondan da bahsetti,ben beğendim yaptığım burnu dedi,ay ben zaten narkozlu saf saf bakıyordum,ayol birincisi süper bir burun yaptım diye çıkmıştı ameliyattan,annem der der güleriz.Onların ne dediği değil de,benim ne gördüğüm önemli!Valla cumartesi sanırım anlayacağız,valla ortadaki halim şudur ki,hay senin burnuna Begüm!!!!:))))
Forumu incelersen Türkiyenin en ünlü cerrahlarına dünya kadar para verip 2-3 revizyona giden kişilerde var yanısıra devlet hastanelerinde adı hiç duyulmamış hekimlerin harika eserleri de.Bu nedenle açıkcası ben ilk olacakken asla tavsiye üzerine gitmedim.Zaten hiç yaptığı burunlarıda görmemiştim doktorun.O nedenle sen şimdi beni baz alırsan yanılırsın.Kararını kendin vermelisin.Dediğim gibi daha detaylı konuşmabilirim seninle.
Doktorumun Murat Bey olduğunu daha önce hiç yazmamıştım enteresan geldi şimdi ona olduğumu düşünmeniz.Ya da sanırım bir revizyon sonrası ilk aylarda herşey çok iyiydi ve memnuniyetimi dile getirirken 1 kez söylemiş olabilirim emin de değilim çok uzun zaman oldu ama gerçekten çok garip bunu bilebilmeniz?
Neyse ben bu zamana kadarki yorumlarımda genelde makus kaderim ve ameliyat üzerine talihsizliğimi belirten bir üyeyim.Zaman zaman doktoruma kızdım,zaman zaman bünyemde kusur aradım.Ne olduysa oldu zaten.Ama açıkcası doktorum için ne çok iyi ne çok kötü diye asla bir yorum yapamıyorum.Çünkü 3 operasyon geçirmiş biri olarak her defasında yine ona gitmem kendisine bir şekilde hala güvendiğimin göstergesidir.Sorun benim bünyemde de olabilir.Bunu anlayabilmek için de başka bir hekimin de bir kez ameliyat etmesi gerekirdi diye düşünüyorum hep.Ama bir taraftan da şunu düşünüyorum sonuçta ilk baştan beri burnun yapısını nereye ne koyduğunu bilen doktorum olarak revizyonlarda da yine en iyi o bilir mantığı var bende.Neyse bence madem Samsundasın ve aynı doktorun hastaları olacağız daha detaylı konuşabiliriz.Sana bırakıyorum kararı.Özelden görüşürüz.
Burun ameliyatı fiyatları başlığında yazmışsınız oradan okumuştum sizle beraber 3 arkadaşınız olmuş sanırım yanlş hatrlamıyosm öyle yazmştnz.Talihsizliğinizi okudum sizin görüşülerinizi almm benm için çok iyi olucak. bana geri döndüğünz içinde teşekkrederm :)
serpilce ben resimlerini göremiyorum bu nedenle yorum yapamıyorum.umarım son operasyonun olur bu en güzel burun senin olsun(sağlıkla inşallah)
İnşallah son olur canım şimdiden geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun...
Bu son olsun,iyi haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?