serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

anladim canim umarim istedigin gibi olur zaten minnak bi burnun var dahada kuculmesin:)) cokta takma kafana

üzülme canım yaa, belki bu defa gerçekten bütün sorunların geçecektir. o kadr eziyet çekiyoruz illa bir meyvesi olmalı diye düşünüyorum. peki canım sen kendi doktorunla görüşebildin mi? kendi doktorun olmadıgı için başka bi dr ile görüşecegini yazmışsın. merak ettim bu yeniden ameliyat olma fikri hangi doktorun fikri diye? bir de sana sebep söylemedi mi, yani senin bünyen yapıyor ya da atıyorum tekrar kıkırdak kaymış gibi??

anladim canim umarim istedigin gibi olur zaten minnak bi burnun var dahada kuculmesin:)) cokta takma kafana

Bende ondan korkuyorum ya üst yan kısımları törpüleyecek tekrar kemik açılmasından şişen yerleri bir de kıkırdaktaki çıkıntıyı törpüleyecek bir de hepten küçücük bir şey kalırsa Allahım yaa bu nasıl bir şey
((

Kendi doktoruma gittim canım bugün.O da üzgün bir şekilde "neden tutmadı senin burnun ya" dedi.Yani herhangi bir neden sunmadı özeldeki doktorlar gibi zaten öyle saatlerce konuşamıyoruz devlette olduğu için sadece bana gün vermek istedi 3. için törpü yapacak yeniden bende ameliyatsız olamaz mı dediğimde de istersen Collagen Dolgu maddesi ile doldurabiliriz dedi ama ben pek istemiyorum çünkü botox gibi bir şey anladığım kadarıyla ve benim bildiğim botox maddelerini belirli sürelerde yenilemen gerekiyor o yüzden pek oralı olmadım ayrıca onu istersem o maddeyi ben alacakmışım yani özele giriyor o yüzden de sanırım yeniden ameliyatı düşünüyorum.

ewet canım o dolgu maddeleri eriyor zamanla. işlem tekrarı gerektiriyor.. peki o çıkık dediğin yeri mi törpüleyecekmiş sadece? yoksa tekrar kıkırdak eklemesi falan mı olacak acaba? sadece törpüleyecekse çok sıkıntı yapma derim ben..

Tatlım fazlalık var bende zaten nesine ekleyecek kıkırdağı daha önce şu fazlalıkları alsın bir zahmet.Üst kısımdaki kemik şişlikleri çok sıkıntı yaratıyor gözde keşke üstlerde böyle bir sorun olmasaydı sadece kıkırdak çıkıntısı olsa inan hiç elletmeyecektim ama madem tekrar olacağım bari onuda törpülesin.

kıkırdak kendi kendine hareketlenebilen bir doku.
yani aylar hatta yıllar sonra bile şekilde değişmeler ve oynamalar, dolayısıyla girintiler çıkıntılar olabiliyor.
ama bu değişimler kafaya takmaya değer mi tartışılır?
sizde ne gibi bir sorun meydana geldi acaba tam olarak?

arkadaşlar bir de aynı doktora tekrar tekrar ameliyat olmayı çok mantıklı bulmuyorum... bence revizyondan önce başka doktorlarla da görüşseniz ve fikir alsanız daha iyi olur.

arkadaşlar bir de aynı doktora tekrar tekrar ameliyat olmayı çok mantıklı bulmuyorum... bence revizyondan önce başka doktorlarla da görüşseniz ve fikir alsanız daha iyi olur.

Haklı olabilirsin canım ama ben şunu düşünerek gittim aynı doktora sonuçta ne yaptığını daha iyi bilir ona göre nereye ne koydu fazlalık ya da eksikliğine göre daha iyi kapatabilir düşüncesiyle aynı kişiye gittim ama başka plastik cerrahada gittim bugün ve o da ameliyat diyor yani başka yolu yok hani biri farklı biri farklı dese biraz bekleyeyim diyeceğim ama nafile...

ameliyat olalı 8 ay mı oldu?
revizyon için biraz daha beklesen daha iyi olur sanki.
en azından 1 yıl dolsun.

İnan onu da düşünmüyor değilim ama ha 8 ay ha 1 yıl ne değişecek ki en azından olayım bitsin diyorum kendimi yemektense çünkü bu burun değişmezz sanmıyorum baktınmı resimlere.

al baştan ameliyat olacakmışım dedin ya onun için sordum canm. belki yeniden bir iskelet yaratacaktır diye.. sadece törpüleyecekse korkma bence çünkü kırma falan olmayacak, çok hırpalanmayacaksn. ama bence de biraz daha bekle en azından seneni doldur. bu kadar üst üste olmak iyi değilmiş çünkü. burun dönüşü olmayacak şekilde zarar görebiliyormuş yine de sen bilirsin tabi..

cok kotu bır burnum yok benım aslında ama yuzume gore bıraz buyuk oldugunu dusunuyorum ben velı aslanı duymustum ama bılemıyorum

cok kotu bır burnum yok benım aslında ama yuzume gore bıraz buyuk oldugunu dusunuyorum ben velı aslanı duymustum ama bılemıyorum

Canım ben Samsunda oldum sen hangi şehirdesin bilemiyorum.Ayrıca rica ediyorum çok kötü bir burnun yoksa elleme inan benimde yoktu sanırım bir çeşit ceza çekiyorum şu an.

Törpüde çok fazla zedelenmiyormuymuş burun?İyide tatlım 8 ay zaten 1 yıl gibi bişey daha ne kadar ne değişebilir ki

Törpüde çok fazla zedelenmiyormuymuş burun?İyide tatlım 8 ay zaten 1 yıl gibi bişey daha ne kadar ne değişebilir ki

kemiğin kırılması kadar zedelemiyormuş. burnunun değişmesi için demedim canım, burnunun toparlanması için dedim. şöyle düşün elin kesildi, iz kalacak mesela. tam iyileşmeye başladı aynı yerden bir daha kestin. e ikinci defa kestiğinde daha belirgin bir iz kalacak çünkü orada daha fazla hücre ölecek. bu da iyileşmeni olumsuz etkileyecek. doktorlar bu yüzden en az 6.aydan önce burnu tekrar ellemek istemiyor. burnun biraz daha kendine gelsin diyorum yani..

Bilmiyorum canım ya inan artık ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum doktor ne derse tamam diyen bir saf oldum artık.

henüz özel mesaj atamıyorum, atabildiğim zaman özelden söyleyeceklerim var serpilce.
sen şimdilik kafana takmamaya bak. biraz daha bekle.
sürekli ameliyat olmak burnun yeni ameliyattan sonra iyileşmesini, ödeminin geçmesini geciktirir.
bu arada doktorun revizyon ameliyatlarından da ücret alıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…