- Konu Sahibi serpilce55
-
Evet ne yazıkki 3. için gün alacağım şuan grip olduğum ve aşırı piskolojik olarak kötü olduğum için bugün almak istemedim ameliyat gününü.Sorun sanırım bünyeyle alakalı biraz benim bilemiyorum ama tutmadı yapılan onca ameliyat,ikinci bir düzeltme filan hiçbiri işe yaramadı ve ne yazıkki albaştan bir operasyon geçirmek durumundayım.Yine de diyorum ki şayet bu sefer olucaksa ne yapayım yeterki iyi bir şey olsun umarım bundan sonrakinde hüsrana uğramam uffffffffffff çok kötüyüm ya(((Umarım hiçbirinizin başına gelmez bu durum arkadaşlar.İnanın çok kötü bir şey herşeyi al baştan yaşayacağım
(Öyle üzgünüm ki...
anladim canim umarim istedigin gibi olur zaten minnak bi burnun var dahada kuculmesin:)) cokta takma kafana
üzülme canım yaa, belki bu defa gerçekten bütün sorunların geçecektir. o kadr eziyet çekiyoruz illa bir meyvesi olmalı diye düşünüyorum. peki canım sen kendi doktorunla görüşebildin mi? kendi doktorun olmadıgı için başka bi dr ile görüşecegini yazmışsın. merak ettim bu yeniden ameliyat olma fikri hangi doktorun fikri diye? bir de sana sebep söylemedi mi, yani senin bünyen yapıyor ya da atıyorum tekrar kıkırdak kaymış gibi??
Kendi doktoruma gittim canım bugün.O da üzgün bir şekilde "neden tutmadı senin burnun ya" dedi.Yani herhangi bir neden sunmadı özeldeki doktorlar gibi zaten öyle saatlerce konuşamıyoruz devlette olduğu için sadece bana gün vermek istedi 3. için törpü yapacak yeniden bende ameliyatsız olamaz mı dediğimde de istersen Collagen Dolgu maddesi ile doldurabiliriz dedi ama ben pek istemiyorum çünkü botox gibi bir şey anladığım kadarıyla ve benim bildiğim botox maddelerini belirli sürelerde yenilemen gerekiyor o yüzden pek oralı olmadım ayrıca onu istersem o maddeyi ben alacakmışım yani özele giriyor o yüzden de sanırım yeniden ameliyatı düşünüyorum.
ewet canım o dolgu maddeleri eriyor zamanla. işlem tekrarı gerektiriyor.. peki o çıkık dediğin yeri mi törpüleyecekmiş sadece? yoksa tekrar kıkırdak eklemesi falan mı olacak acaba? sadece törpüleyecekse çok sıkıntı yapma derim ben..
arkadaşlar bir de aynı doktora tekrar tekrar ameliyat olmayı çok mantıklı bulmuyorum... bence revizyondan önce başka doktorlarla da görüşseniz ve fikir alsanız daha iyi olur.
ameliyat olalı 8 ay mı oldu?
revizyon için biraz daha beklesen daha iyi olur sanki.
en azından 1 yıl dolsun.
Tatlım fazlalık var bende zaten nesine ekleyecek kıkırdağı daha önce şu fazlalıkları alsın bir zahmet.Üst kısımdaki kemik şişlikleri çok sıkıntı yaratıyor gözde keşke üstlerde böyle bir sorun olmasaydı sadece kıkırdak çıkıntısı olsa inan hiç elletmeyecektim ama madem tekrar olacağım bari onuda törpülesin.
cok kotu bır burnum yok benım aslında ama yuzume gore bıraz buyuk oldugunu dusunuyorum ben velı aslanı duymustum ama bılemıyorum
al baştan ameliyat olacakmışım dedin ya onun için sordum canm. belki yeniden bir iskelet yaratacaktır diye.. sadece törpüleyecekse korkma bence çünkü kırma falan olmayacak, çok hırpalanmayacaksn. ama bence de biraz daha bekle en azından seneni doldur. bu kadar üst üste olmak iyi değilmiş çünkü. burun dönüşü olmayacak şekilde zarar görebiliyormuş yine de sen bilirsin tabi..
Törpüde çok fazla zedelenmiyormuymuş burun?İyide tatlım 8 ay zaten 1 yıl gibi bişey daha ne kadar ne değişebilir ki
kemiğin kırılması kadar zedelemiyormuş. burnunun değişmesi için demedim canım, burnunun toparlanması için dedim. şöyle düşün elin kesildi, iz kalacak mesela. tam iyileşmeye başladı aynı yerden bir daha kestin. e ikinci defa kestiğinde daha belirgin bir iz kalacak çünkü orada daha fazla hücre ölecek. bu da iyileşmeni olumsuz etkileyecek. doktorlar bu yüzden en az 6.aydan önce burnu tekrar ellemek istemiyor. burnun biraz daha kendine gelsin diyorum yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?