serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

hayır görünürde bişey hissetmiyorum ama sanki burnumu sıkıp tutmuşlar da orası bir an zorlanıyor gibi,aslında rahat nefes alıyorum ama alt tarafta sanki bişey içinde şişlik yapıyo, ya anlatamıyorum ki çünkü ben de anlamadım noldu, ya acaba masajdan mı oldu üstteki kıkırdak çöksün diye oraya fazla masaj mı yaptım....offff 2 saat öncesine dönsem burnuma hiç dokunmasam...artık çok geç ((

endişelenmeee
kıkırdak çökmez öyle. arkadaşların da dediği gibi sinüsler dolmuştur, burnun tıkanmıştır o kadar.

Canım kıkırdak çökmesi ya da oynaması sen herhangi bir şey yapmasanda gayet iyi muhafaza etsende olacağı varsa kendiliğinden olan birşey ama yinede masaj yaparken doktorun dediği şekilde ve dikkatli yapmalısın ayrıca tecrübeli biri olarak diyorum ki kıkırdak yerinden oynayınca burnunda çıkıntı oluşur önce belirsiz sivilce gibi sonraları belirginleşen sert bir çıkıntı,çökmesi ise yine önceleri hafif sonraları belirginleşen bir basıklık durumu görüntüsünde oluyor burnunun herhangi bir yerindeki çöküklük.Senin için şuan çok erken bunların oluşması çünkü genelde ödemler çekildikten sonra ortaya çıkıyor bu tarz komplikasyonlar 5 aydan sonra filan.

canım umarım dediğin gibidir, ama daha tam olarak ne olduğunu da anlamış değilim sadece içten bi basıklık hissediyorum sanki burnumun içinde bişey var gibi üstten baskı yapan bi anlasam noldu ,saol yine de...

CEYCU bir başlıkta lazerle revizyon ameliyatı olduğunu okudum lütfen bana bu konu hakkında bilgi verirmisin nerede oldun,nasıl bir şey,nereleri düzeltebiliyorlar lazerle....vs.Lütfennnnnnnnnnnn

ben kesinlikle lazer destekli burun ameliyatını öneriyorum. çok zahmetsiz ve ağrısız oluyor. ameliyat olduğunun aynı günü koşup oynuyorsun resmen.
bi 20-30 mesaj sonra özel mesaj atabilicem. sana o zaman detaylı bilgi veririm, fiyat vs.

Canım nolur bu başlığa 20-30 hatta 50 tane slm yaz naber yaz saçmala istersen ama doldur şu hakkını çıldıracağım ya pazartesi ameliyat günü almak için gidicem doktora ama hiç istemiyorum((((

((Yarın 3. ameliyatım için gün almaya gideceğim ne kötü bir psikolojideyim ya herşeyi albaştan yaşayacağım tamponlar,bandaj,sonrasındaki heyecan,oldumu olmadımı kaygıları üstelik bu seferkinde 10 kat daha fazlası....

aynı doktor mu yine?

Valla kafam çok karışık canım acaba erkenmi davranıyorum diye ama şöyle düşünüyorum en azından nereye ne koydu,kıkırdak fazlamı az mı,çıkarsa mı eklese mi daha iyi olur kendi yaptığı için kendisi daha iyi bilir diye yine aynı doktora olmaya karar verdim en azından aynı şehirde olmalıyım şuan başka şehire gidebilecek bir durumum da söz konusu değil zaten...

o zaman biraz beklesen canım..? yani çok acele etme.. ben de çok acele ettim, karar werdim sonra bişiler duydum wazgeçtim, araştırdım bilmem ne derken sıkıldım ani kararla 1haftda oldum. ama sonra pişman oldum. haklısın, kendi doktorun nereye ne yaptıgını iyi bilir belki ama birazcık araştır derim ben.. şimdi çıkamıyorsun ama yaza çıkarsın şehir dışına mesela.. ben de araştırıyorum alternatif olarak we çok başarılı doktorlar war, hem de özelde değil.. seni anlıyorum, bir an önce kurtulmak istiyorsun ama bu işlerde aceleci olmak iyi sonuçlar wermiyor maaleseff

Canım özelde genelde başarılı doktorları duyuyorum mesela kimler var bildiğin ?

sepilce anladığım kadarıyla kemik açılması gibi birşey olmuş, çok üzüldüm canım. bence tekrar aynı doktora yaptırma, adam 2 kez becerememiş, basit birşey de değil, 15 gün işinden gücünden olacaksın, bir sürü ağrı sızı. adam yaptığını bilir demekte haklısın ama başka bir doktor da bakınca ne olduğunu anlayabilir, bunun için eğitim alıyorlar neticede. başkasına revizyon yaptırmaktan ücretinden dolayı mı çekiniyorsun? canım bence imkanın varsa başkasına bi görün derim ben.. yani akıl vermek ne haddime ama bak bu sitede özel de olsa çok daha uygun doktorlardan da bahsediyorlar, bir araştırsan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…