- Konu Sahibi serpilce55
-
hayır görünürde bişey hissetmiyorum ama sanki burnumu sıkıp tutmuşlar da orası bir an zorlanıyor gibi,aslında rahat nefes alıyorum ama alt tarafta sanki bişey içinde şişlik yapıyo, ya anlatamıyorum ki çünkü ben de anlamadım noldu, ya acaba masajdan mı oldu üstteki kıkırdak çöksün diye oraya fazla masaj mı yaptım....offff 2 saat öncesine dönsem burnuma hiç dokunmasam...artık çok geç((
Canım kıkırdak çökmesi ya da oynaması sen herhangi bir şey yapmasanda gayet iyi muhafaza etsende olacağı varsa kendiliğinden olan birşey ama yinede masaj yaparken doktorun dediği şekilde ve dikkatli yapmalısın ayrıca tecrübeli biri olarak diyorum ki kıkırdak yerinden oynayınca burnunda çıkıntı oluşur önce belirsiz sivilce gibi sonraları belirginleşen sert bir çıkıntı,çökmesi ise yine önceleri hafif sonraları belirginleşen bir basıklık durumu görüntüsünde oluyor burnunun herhangi bir yerindeki çöküklük.Senin için şuan çok erken bunların oluşması çünkü genelde ödemler çekildikten sonra ortaya çıkıyor bu tarz komplikasyonlar 5 aydan sonra filan.
ben kesinlikle lazer destekli burun ameliyatını öneriyorum. çok zahmetsiz ve ağrısız oluyor. ameliyat olduğunun aynı günü koşup oynuyorsun resmen.
bi 20-30 mesaj sonra özel mesaj atabilicem. sana o zaman detaylı bilgi veririm, fiyat vs.
nefesinde bi problem var mı peki
aynı doktor mu yine?
o zaman biraz beklesen canım..? yani çok acele etme.. ben de çok acele ettim, karar werdim sonra bişiler duydum wazgeçtim, araştırdım bilmem ne derken sıkıldım ani kararla 1haftda oldum. ama sonra pişman oldum. haklısın, kendi doktorun nereye ne yaptıgını iyi bilir belki ama birazcık araştır derim ben.. şimdi çıkamıyorsun ama yaza çıkarsın şehir dışına mesela.. ben de araştırıyorum alternatif olarak we çok başarılı doktorlar war, hem de özelde değil.. seni anlıyorum, bir an önce kurtulmak istiyorsun ama bu işlerde aceleci olmak iyi sonuçlar wermiyor maaleseff
Canım özelde genelde başarılı doktorları duyuyorum mesela kimler var bildiğin ?
Açıkcası yok sanırım gerçi şu an nezle olduğum için tıkanıyor burnum geçmek üzere ama arada bir bazen biri bazen diğeri tıkanıyor ama nezleye veriyorum ben yani içsel bir düzeltme olmayacak bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?