Sert mizaçlı erkek

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Bir erkek düşünün bakislari keskin, korku olmasa bile baktığınızda sıcaklık değil de bir çekinme yaşadığınız .Bir sey soylediginzde her zaman olmasa bile cogunda muhalefet olan bir erkek .Bu çocuk sadece bana karşı bu şekilde değil ,kanı canı olan annesi ,kardeşi, babası içinde aynı .
Annesi ile bile inatlasabiliyor,demiş olduğu şeylerde tersleyebilip kolayca,silkeleyip atıcı konuşabiliyor (Annesinin gereksiz karışmalarını müdahale etmelerini de gözardı edemem ama ).
Gerçi o bir anne her ne yaparsa bizim vazifemiz ona diklenmek değil, ılımlı yaklaşabilmek.Benim gözümde bir erkek ne kadr annesiyle iyi anlaşabiliyor ise okadr benimle anlaşabilir.
Neyse böylesi agresif yapılı bir erkek yumuşar mı ,yumuşaması için nasıl bir yöntem uygulanabilir?
Huy çıkmazmış yapı neyse o devam edermiş lakin madem artık evleniyorum ,birşeyleri nasıl güzelleştirebilirim onun çaresine bakmak istiyorum .Ayrılmayı beceremedim olmadı ,olamadı belki korktum belki ömrüm boyunca pısırık biri oluşumla alakalı bunda da pısırık kaldım.belki çekmem gereken bir şeyler var.Hayatımız sınavdan ibaret sonuçta .
Bana güzelleştirebilmem adına ne önerirsiniz ?Agresifliğini kırmak istiyorum ,sevgi dolu bakabilsin istiyorum ,yumuşak huylu olabilsin isitiyorum en azından bana karşı çünkü onu çok sevdim seviyorum da ama geç tanıdım malesef.Karşımda yumuşak davranışlı bir erkek görmeye çok ihtiyacım var ,her geçen gün ızdırap olabiliyor bu şekilde.Kavgaya tutuşmamız an meselesi olabiliyor.
Yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum .Teşekkür ederim.

Et değil ki bu biraz dövüp soteye yatırıp yumuşatasınız?
Gelmiş kaç yaşına, (kaç yaşına?) huyu, suyu bir insanın müdahalesiyle değişebiliyorsa zaten uzak durulması gereken, stragoofluk diye aldığınız gulaşlık et gibidir.
Acıkmışım.

Ona cesaret edemedim ,ettğimde de ayrılmamak için barışmaya çabaladı.
Barismak icin cabalama, git bi psikologa-psikiyatriste tedavi ol, yoksa bu is biter diye rest cek. Evlendikten sonra yola gelmesi daha zor cunku simdi hallettin hallettin yoksa cidden cekersin. Yok gitmez dersen ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin. Sonra buraya gelip aglama valla ben demistim derim.

canım benim sana üzgün olarak diyorum ki haklısın..

yani yapısını karakterini bilemeyiz ama senin yazdıklarına göre sevgisini belli edemeyen ve kavgacı zıt bi adam var karşında.

onu bu hale getiren muhakkak bi sebep vardır. ben sanmıyorum doğuştan böyle olacağını. eğer bu yolculukta beraber olmak istiyosan bu adamla öncelikle onun en ıssız en tenha yerlerine gitmelisin. kimsenin bilmediği o bilinmeze girmelisin. dertleşmeli ve geç tanııdığını söylediğin bu adamı keşfetmelisiin.

seviyorsan ve seviliyorsan bunu başarabilirsin. o sevgi pazarda 1 lira ya satılmıyor sonuçta ama kendini de düşünerek evet demelisin . benim eşimde serttir karakteri sarsılmaz ama gel gör ki ailesine ve bana karşıı her daim ılımlıdır 'yerine göre tabi' herşeyi onaylamaz çok kıskanç ve bağırdığı zaman apartmanı inletir. ama bunun dışında onunla aldığım her nefes için şükürler olsun diyorum Allah'ıma.. eğer sende kendinde bunu başarabilecek gücü görebiliyorsan yürü be kim tutar seniiii

Çok teşekkür ediyorum yardımcı olucu yazınız için .Benzer durum yaşamış tecrübeli birinden aldığım bu yorum bir nebze olsun rahatlattı.

Bi insanı değiştirmeye çalışmayın, bu saatten sonra mümkün olmaz o. Doğru da değil zaten. Herkesin mizacı olaylara verdiği tepkiler tavırları farklıdır. Ne demek "bu benim sınavım, belki de çekmem gerekiyo" falan?? Size uygun bi insan değilse ne onun ne de kendinizin hayatını mahvetmeyin bence. İlerde daha büyük sorunlara sebebiyet verebilir. Karşınızdakini oldugu gibi sevecekseniz devam edin ilişkiye

Neden hayatinizi sizi cok mutlu edecek size sevgi dolu bakacak bir erkekle gecirmek yerine simdiden umitsizlige kapildiginiz degistirmeye calistiginiz bir erkekle gecirmek istiyorsunuz? Yapmayin, sonradan daha cok uzuleceksiniz. Mutlu olmayi hak ediyorsunuz. Bu benim sinavim, her gun izdirap olabiliyor bu sekilde gibi seyler yazmissiniz. Bile bile lades demeyin.

cok ugrastim ayrilmak icin cabaladim olmadi ne yapti etti birlestik yine.simdi dugune 1 ay gibi az bir zaman kaldi ve neredeyse hersey hazir.herseyi nasil yok edebilicem kendimde cesaret guven kalmadi ki.

Herşeyin bilincinde olup göz göre göre evlenecek olmanız ilginç.. "belki çekmem gereken bir şeyler var.Hayatımız sınavdan ibaret sonuçta ." bu sözlerin ardına sığınıyorsunuz yok yere...

Sevgi yoksa, sevgi dolu bakamaz. Bu kadar net.

Daha evlenmeden hayat sınavdan ibaret çekmem gereken şeyler var diyorsun bu sınav kader falan değil kimse kafana silah dayanmıyor memnun değilsen ayrıl olsun bitsin kimse kimseyi değiştiremez böyle bir umutla yola çıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…