- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Benim babam da cok zordur .Annem de mutlu ve kolay bir evlilik gecirememis. .Babam zamaninda anneannamden beddua almis kizini cok uzdugu icin, bunu bizzat yuzume de soyledi annannem uzulerek ,sende insallah en sevdiklerinden cekersin tarzi beddua etmis babama.bakalim hanginizden cikacak dedi annannem.babamin en sevdikleri bizler zaten, hicbir sey gozu gormez biz konusuysa.diger iki kardesim evli ,birinde problem yok lakin digeri bosanma asamasina defalarca geldi.beddua kurbani olan biri de benim heralde diyorum bazen.Olmaz ömründen ömrün gider gençliğin curur,yine de yumuşak huylu olmaz. Bknz: kayınpeder bile demek istemediğim adam musveddesi karısına hala hükmetme çabasında 65-55 yaşlarında olmalarına rağmen
Ama sevgisini gosteremeyen erkek modeli var bi.babam da boyleydi benim.sertti bagirirdi kizardi ama canimiz soz konusuysa ayrilik sozkonusuysa cok kotu oluverirdi sevgisini oyle zamanlarda hissedebilirdik.Herşeyin bilincinde olup göz göre göre evlenecek olmanız ilginç.. "belki çekmem gereken bir şeyler var.Hayatımız sınavdan ibaret sonuçta ." bu sözlerin ardına sığınıyorsunuz yok yere...
Sevgi yoksa, sevgi dolu bakamaz. Bu kadar net.
Uzmana alkis. Bende aksi gibi cazgirim mikrobum esim de efendi sakin biri. Ve babamla tamamen zit bir karakter. Hani kızlar babalarina benzer erkekler sever derler ya Bende hep sakin efendi bir tip olmayi hayal ettigim icin sevdim esimi sanirim.bi uzmandan dinlemiştim. hayatımıza soktuğumuz erkekler aslında bizim hayata karşı olmak istediğimiz karakterde olurlarmış.
Tesekkur ediyorum paylasimci yorumunuz icin. Tek olmadigimi duymak beni rahatlatti.Allah yardimcimiz olsun.sanki benim eşimi anlatmışsınız :) şunu söyliyeyim evlendikten sonra ailelerine karşı inanılmaz yumuşak oluyorlar bu bir. ikincisi o agresif tavırlar size karşı devam ediyor. bende bunun mücadelesini çok verip sonunda pes ettim ve olduğu gibi kabul ettim :) o olmasaydı da yine aynı karakterde bir adam girerdi sanırım hayatıma. pısırığım demişsiniz ya bende öyleyim ve demekki karşımda kendi bastırılmış duygularımı görüyorum ki etkileniyorum. bi uzmandan dinlemiştim. hayatımıza soktuğumuz erkekler aslında bizim hayata karşı olmak istediğimiz karakterde olurlarmış.
Evlendikten 3 gün sonra burda konu açmaya başlarsınız.
Canınıza kastınız mi var?
Çekilir mi bu yahu?
Kendiniz huzurlu bir aile ortaminda buyumemissiniz, cocugum sevgi dolu bir ortamda buyumeli diye dusunmeniz gerekirdi.Anne babasinin kavgalariyla buyuyen,giyiminden kusamina oturmasindan kalkmasina ettigi laflarina varasiya herseyine karisilan baskiyla buyuyen , en ufak hatasinda dovmekten beter bagrik isiten bir cocuk olarak ben ,boyle bir aptalligim normal olsa gerek .
E tamam, buna sığınamazsınız, neden aynı şeyi yaşamakta ısrar ediyorsunuz peki?Anne babasinin kavgalariyla buyuyen,giyiminden kusamina oturmasindan kalkmasina ettigi laflarina varasiya herseyine karisilan baskiyla buyuyen , en ufak hatasinda dovmekten beter bagrik isiten bir cocuk olarak ben ,boyle bir aptalligim normal olsa gerek .
Ben de bu saydıklarınıza benzer bir ortamda büyüdüm, bir tık fazlası şiddet de vardı içinde.Anne babasinin kavgalariyla buyuyen,giyiminden kusamina oturmasindan kalkmasina ettigi laflarina varasiya herseyine karisilan baskiyla buyuyen , en ufak hatasinda dovmekten beter bagrik isiten bir cocuk olarak ben ,boyle bir aptalligim normal olsa gerek .
Ne guzel ne mutlu size.nikah gunu bile alinmisken su saatten sonra ne yapabilirim ki ,bugune kadr becerememisim simdi hic becerememBen de bu saydıklarınıza benzer bir ortamda büyüdüm, bir tık fazlası şiddet de vardı içinde.
Babam sert mizaçlı dediklerimizden.
Babamı çok seviyor muyum yine de herşeye rağmen evet çok seviyorum, ama seçme şansım olsa bu dünyaya gelirken babam olarak seçer miydim hayır bunu üzülerek söylüyorum.
Evet babamı seçme şansım yoktu ama ileride doğacak olan çocuklarımın babasını seçme şansım var, bu yüzden tam tersi pamuk gibi bir eş seçtim kendime.
Bazı hatalar normal karşılanmamalı bunu yapmayın kendinize bile bile.
Kendi yaşadıklarınızı ileride çocuklarınıza yaşatmayın.
Beynim hep yonetilmis benim kullanmama musade edilmemis veya ayiplanmis ,kullanmayi beceremiyor olabilirim o nedenle.kötü bir çocukluk geçirdim, hayatımın geri kalanı da aynı seviyede korkunç geçsin diyorsunuz herhalde?
bir insan neden kendine yavaş ve ağrılı bir son seçer ki?
c cocuklugundan bu zamana kadr beyni yonetilen ,kendi dusuncesini savununmasina imkan taninmamis ,her konuda kisitlanmis azarlanmaya alismis bir bayan sizce ne kadr mantikli kararlar alabilir ki veya nekadr cesur ozguvenli olarak hareket edebilir kiE tamam, buna sığınamazsınız, neden aynı şeyi yaşamakta ısrar ediyorsunuz peki?
Bir şeylerin ters olduğunun farkındasınız. Bu farkındalık bile yeter.c cocuklugundan bu zamana kadr beyni yonetilen ,kendi dusuncesini savununmasina imkan taninmamis ,her konuda kisitlanmis azarlanmaya alismis bir bayan sizce ne kadr mantikli kararlar alabilir ki veya nekadr cesur ozguvenli olarak hareket edebilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?