Ses çıkmadı?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar bir arkadaşın sosyal medyada fotoğrafında birini beğendim ve sordum bekar mı nasıl biri diye. O da en son sevgilisi yoktu olsa paylaşırdı çok iyi biridir dedi. Bir dönem birlikte çalışmışlar ama çok muhabbetim yok olsa tanıştırırdım sizi dedi. Sonra da dur bi selam yazayım dedi. Ben de tamam dedim. 10 gün oldu ses seda çıkmadı. Arkadaşla da çok yakın değiliz soramadımda. Siz olsanız ne yapardınız? Tekrar sorsam mı sormadan adım atsam mı? Olumsuz yada olumlu dönüş yapmadı.

Bence olumsuzdur. Olumlu olsa şimdiye dönüş olurdu.
Öyle mi acaba bilemedim ben de sorsam mı arada kaldım
Çok samimiyetimiz yok dedi başta soramam gibi konuştu o yüzden sordu mu emin değilim

Ben olsam etiketi varsa ekler kendim konuşurdum ilişkisi varsa veya sezersem de uzak kalırdım.

Eşim çok yakın arkadaşıma beni sorup yazmış ilk gördüğünde, 12 yıllık arkadaşım tanımıyorum hayatında biri var sanırım demiş

Köprüleri sevmiyorum, mecburiyet dışında her işimi kendim görürüm.

Öyle mi acaba bilemedim ben de sorsam mı arada kaldım
Çok samimiyetimiz yok dedi başta soramam gibi konuştu o yüzden sordu mu emin değilim
İstiyorsan sor ama bu sefer de çok üstüne düşmüş gibi olursun. Olumlu olsa en azından ekleme isteği atardı.

Mantıklı aslında :)

Arkadaşın normalde hiç görüşmediği birine selam verecek de o da karşılık verecek de muhabbeti ilerletip senden bahsedecek de... ne alaka...

Bu aralar hep bı arayış içindesin sanırım.
Yanlış anlama bunu elestirmiyorum, bende yalnız kalamazdim bekarken hep hayatımda biri olmuştur duramam öyle.

Fakat bu arayışın sebebiyle her kapıyı zorluyor gibisin kendine zarar vereceksin yanlış kararlar almayasin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…