AhahahhaaSelam diyip sonra kendine ayarlamis olabilir mi
Öyle mi acaba bilemedim ben de sorsam mı arada kaldımBence olumsuzdur. Olumlu olsa şimdiye dönüş olurdu.
Arkadaşlar bir arkadaşın sosyal medyada fotoğrafında birini beğendim ve sordum bekar mı nasıl biri diye. O da en son sevgilisi yoktu olsa paylaşırdı çok iyi biridir dedi. Bir dönem birlikte çalışmışlar ama çok muhabbetim yok olsa tanıştırırdım sizi dedi. Sonra da dur bi selam yazayım dedi. Ben de tamam dedim. 10 gün oldu ses seda çıkmadı. Arkadaşla da çok yakın değiliz soramadımda. Siz olsanız ne yapardınız? Tekrar sorsam mı sormadan adım atsam mı? Olumsuz yada olumlu dönüş yapmadı.
İstiyorsan sor ama bu sefer de çok üstüne düşmüş gibi olursun. Olumlu olsa en azından ekleme isteği atardı.Öyle mi acaba bilemedim ben de sorsam mı arada kaldım
Çok samimiyetimiz yok dedi başta soramam gibi konuştu o yüzden sordu mu emin değilim
Mantıklı aslında :)Ben olsam etiketi varsa ekler kendim konuşurdum ilişkisi varsa veya sezersem de uzak kalırdım.
Eşim çok yakın arkadaşıma beni sorup yazmış ilk gördüğünde 12 yıllık arkadaşım tanımıyorum hayatında biri var sanırım demiş
Köprüleri sevmiyorum, mecburiyet dışında her işimi kendim görürüm.
Belki de arkadaşım söylemedi hiç bilemiyorumkiİstiyorsan sor ama bu sefer de çok üstüne düşmüş gibi olursun. Olumlu olsa en azından ekleme isteği atardı.
Bilmem kiArkadaşa hedef göstermişsin kendine yapmış olmasın?
Ben de olay yok ki hep havadaÇok ciddiyim valla bak umutsuzun tahtına oynuyorsun
Onunkiler de öyle, en fazla fake hesaptan yürüyorBen de olay yok ki hep havada
Ben de o da yok keşke yürüyebilsemOnunkiler de öyle, en fazla fake hesaptan yürüyor
Bilmem kendisi dedi :)Arkadaşın normalde hiç görüşmediği birine selam verecek de o da karşılık verecek de muhabbeti ilerletip senden bahsedecek de... ne alaka...
İşgüzarlık yapmış. Gereksiz hareketBilmem kendisi dedi :)
Bu aralar hep bı arayış içindesin sanırım.Arkadaşlar bir arkadaşın sosyal medyada fotoğrafında birini beğendim ve sordum bekar mı nasıl biri diye. O da en son sevgilisi yoktu olsa paylaşırdı çok iyi biridir dedi. Bir dönem birlikte çalışmışlar ama çok muhabbetim yok olsa tanıştırırdım sizi dedi. Sonra da dur bi selam yazayım dedi. Ben de tamam dedim. 10 gün oldu ses seda çıkmadı. Arkadaşla da çok yakın değiliz soramadımda. Siz olsanız ne yapardınız? Tekrar sorsam mı sormadan adım atsam mı? Olumsuz yada olumlu dönüş yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?