Bu yaşıma kadar almadığımı düşünüyorum bundan sonra da almam inşallah.Bu aralar hep bı arayış içindesin sanırım.
Yanlış anlama bunu elestirmiyorum, bende yalnız kalamazdim bekarken hep hayatımda biri olmuştur duramam öyle.
Fakat bu arayışın sebebiyle her kapıyı zorluyor gibisin kendine zarar vereceksin yanlış kararlar almayasin ?
AhahahSelam diyip sonra kendine ayarlamis olabilir mi
Yani bu önceki oğlanla ilgili yanlış düşünceler içindeydin oğlanın sana ilgisi yokken mesela.Bu yaşıma kadar almadığımı düşünüyorum bundan sonra da almam inşallah.
Teşekkür ederim
Belki çocuk cevap vermedi ya da arkadaşınız konuşuyorArkadaşlar bir arkadaşın sosyal medyada fotoğrafında birini beğendim ve sordum bekar mı nasıl biri diye. O da en son sevgilisi yoktu olsa paylaşırdı çok iyi biridir dedi. Bir dönem birlikte çalışmışlar ama çok muhabbetim yok olsa tanıştırırdım sizi dedi. Sonra da dur bi selam yazayım dedi. Ben de tamam dedim. 10 gün oldu ses seda çıkmadı. Arkadaşla da çok yakın değiliz soramadımda. Siz olsanız ne yapardınız? Tekrar sorsam mı sormadan adım atsam mı? Olumsuz yada olumlu dönüş yapmadı.
Hangi oğlanla ilgili ?Yani bu önceki oğlanla ilgili yanlış düşünceler içindeydin oğlanın sana ilgisi yokken mesela.
Bu da yanlış kararlardan biri bence, kendini küçük düşürmüş oluyorsun
Bu kadar hevesli görünmeyin derim.Siz olsanız ne yapardınız? Tekrar sorsam mı sormadan adım atsam mı? Olumsuz yada olumlu dönüş yapmadı
Beklemede kalın diyorsunuz yaniBu kadar hevesli görünmeyin derim.
AynenBeklemede kalın diyorsunuz yani
Daha ekli bile değil ki eklesem mi bilemedimBir kaç fotoğrafını beğen sonra bekle bari
Belki deAdam kızın selam mesajına cvp yazmamıştır belki.
Adam kızın selam mesajına cvp yazmamıştır belki.
Benimde aklima bu geldiSelam diyip sonra kendine ayarlamis olabilir mi
Ben de meraktayımO kadar samimi değillermiş belki de adamın artık sevgilisi var. Cidden bir ilişkisi olup olmadığını öğrenebildi mi merak ettim şimdi
Ben şakayla karışık arkadaşıma sorardım en azından konuştu mu diye merakım giderdiBen de meraktayım
Olsaydı paylaşırdı bence dedi ama bilmiyoruz
işyerinize gelecek olan bir adam vardı o ne oldu pekii?Ben de meraktayım
Olsaydı paylaşırdı bence dedi ama bilmiyoruz
Oo geldi gitti çoktan :))işyerinize gelecek olan bir adam vardı o ne oldu pekii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?