• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ses kayıt cihazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba değerli hanımlar bir çok konuda güzel fikirlerinizi aldım yine büyük bir sorun var fikirlerinizi istiyorum.
Ev sahibim bizi dinliyor.
Ev sahibini önceki konumdan okuyanlar bilir sürekli peşimizde, durup dururken al fasulyeyi dolabına at diye evin içine girmeye çalışan biriydi.Sonra ufak seste evden çık dedi beni korkutmak için bir sürü şey söyledi. Daha büyük sorun var. İlk günden beri ben eşimle evde kısık sesle bile ne konuşsam ertesi gün gelip bana o konuda bişeyler söyledi. İlk günden içime şüphe düştü bilerek sessiz konuşmama rağmen yine bağlantılı birşey söyleyince ertesi gün iyice evde bişey olduğunu anladım sapık kadın.
Oğulları zaten pislik her türlü illegal işi yapacak insanlar birde Kadın ağzından bişey daha kaçırdı kaynanam bir gün evde konuşurken birini bıçakladım demiş kadında bana anlatıyor birini bıçaklamış diye peki o kadar net sesi nereden duydun değil mi? Bir gün eşime dedim kek kalıbımı aldı vermedi bir saat sonra getirdi. Bunun gibi bir çok şey. Özel hayatım kalmadı herşeyi dinliyor bu Kadın herşeyi duyuyor evde bir yerde bişey var. Evi aradım bulamadım belkide tesisatın içine koydu çünkü oğulları bu işle meşgul ev işleriyle. Sürekli diken üstündeyim sizce nasıl bulabilirim bu ses kayıt cihazını bu konuda bilgisi olan var mı ne yapabilirim konuda ?
Bişey sormak istiyorum
Psikolojiye gorundunuz mu ?
İnanın şizofreni ihtimaliniz de var ses kaydı cihazı ihtimali kadar
 
Burada iş eşinizde bence. Ses dinleme cihazı falan bana da uçuk geldi ne yalan söyleyeyim bana sanki eşinizden yada başka birinden bilgi alıyormuş gibi geldi. Bir de bu kadın sizi niye bu kadar merak etsin? Akıl var; mantık var değil mi? Siz kiracısınız ve sonsuza kadar da orada kalmayacaksınız. Çıkıp gittiğinizde birbirinizin yüzünü görmeyeceksiniz. Bu teoriniz o yüzden pek oturmuyor.
 
Bu iş sizin akıl ruh sağlığınız bozar ay çıkın gitsin artık bu ne paranoya olursun Allah muhafaza.
Bozuldu zaten evde bişey konuşamıyorum rahat rahat ailemle bile markete çıkınca konuşuyorum
 
Üst katta oturuyor ama ne konuşsam ertesi gün o konuda konuşuyor
Tamam işte evde işi gücü yoksa oturup dinliyordur. İnsan neden kiracısı için ses kayıt cihazı alıp evini dinlesin ki? Mantıklı mı ?

Madem eşiniz evden çıkmaya yanaşmıyorsa, Siz ev sahibinin gıcık olacağı şeyler yapın kadın çıkartsın sizi evden .
 
Ses kayıt cihazını evdeki tesisata bağlamak çok mu zor oğlu tesisatçı zaten bunu düşününce şizofreni mi oldum. Evin anahtarı değişince ertesi gün bahaneyle evden çık dedi
ya kac oldu bunu yazıyorsunuz kusura bakmayın ama guluyorum gercekten
sız ses kayıt cıkazını 1800 lu yıllardakı gıbı falan sanıyorsunuz heralde oyle evın telefon hattına baglamalı cıhazları :KK70:
artık onlar yok
gorevımız tehlıke ya da 007 james bond fılmlerındekı gıbı var artık bocek denılıyor onlara mınıcık bırsey ama ona para verıp alacakta gızlıden sızın eve yerlestırecekde sız onu hıc farketmeyeceksınız de.... ohoo zor ıs

bır ust katınızda oturuyormus oturma odanız banyoya yakınsa banyodakı havalandırmadan butun ses yankılanıyor ben banyoya gırdıgımde komsuların konusmalarını duyuyorum
 
Burada iş eşinizde bence. Ses dinleme cihazı falan bana da uçuk geldi ne yalan söyleyeyim bana sanki eşinizden yada başka birinden bilgi alıyormuş gibi geldi. Bir de bu kadın sizi niye bu kadar merak etsin? Akıl var; mantık var değil mi? Siz kiracısınız ve sonsuza kadar da orada kalmayacaksınız. Çıkıp gittiğinizde birbirinizin yüzünü görmeyeceksiniz. Bu teoriniz o yüzden pek oturmuyor.
Sizofreni de ihtimal
Onlarda sürekli o kötü bu pislik şunlar beni dinliyor
Beni izleyen var evde kamera mi var
Etrafta ses kayıt cihazı mi var der dururlar
 
Yahu şu bıçaklama olayı nedir ben oraya takıldım? Kayinvalideniz mi birini bıçakladı? :oha::oha: Eğer öyleyse eşinizin ailesinden korkun bence, kadın dış kapının mandalı sonuçta.
Evet kaynanan yanında bıçak taşıyor birini bıçaklanmış dedi zaten deli biliyorum yapar kadın Bende yaptım dedi bir kaç kişiye
 
sunu denesenıze
telefonunuzdan ses kayıt acın esınızle bırsey konusun mesela bır tanıdıgım amelıyat olacakmıs x amelıyatıymıs bunu kaydedın
sonra kadın kapınızı caldıgında telınızın ses kaydını acın ıcerı alın konussun onuda kaydedın
tarıhlerı bellı kayıt edılınce hemen ertesı gunu o konuyla gelıyor bana dedınız ya

bu ıspatınız olur evde ne konussak dınlıyorsunuz ve o konuyla bana gelıp konusuyorsunuz buda ıspatı kaydettım dıye kadına soyleyın :D senı sıkayet edıcem savcılıga verıcem bızı dınlıyor gozetlıyor tacız edıyor dıcem dersınız

korkar vazgecer madem tasınamıyorsunuz bunu yapın
 
Kız eşinin her şeyden haberi var, kadın eziyet ediyor sözlü taciz ediyor ama eşi asla karısını tutmuyor komşuyu destekliyor 😅 olay eşte yani bence....
Herşey çok açık bence.
 
İyi de insan neden kiracısı için bu kadar uğraşsın. Sizce mantıklı mı?
Bana göre mantıklı değil, bir ev sahibi niye kiracısı ile uğraşsın. Parasına bakar sadece,
ama konu sahibi de tüm bunları uydurmuyor heralde çünkü daha önce bununla alakalı konuları da var. Anlattıkları hiç ama hiç normal değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X