sesili ile sporla ve sağlıklı diyetle yaza fıstık gibi olacağız

alanyaya, eftelia vilage otele, abimler geçen sene gitmiş pek memnun kalmışlar, ben pek sevmem akdenize ama yapacak bir şey yok kardeşlerimle ilk tatilim. 2 abim, 1 ablam, 2 yenge, eşim, 1 enişte ve 7 erkek canavar var, bizde kız yok maalesef:43:

Çok güzel yer alanya bende gitmiştim
Alanya ve beleğe..
ETrafı cıvıl cıvıl görmek bile insana enerji veriyor..
Çatlakların var mı vücudunda..

Veririm demi nisana kada 54 olurum..
Ben 54 ten aşağısına inince çok kötü duruyorum..
O yüzden herkes 54 te iyisin diyor geçen yazda da 54 kilo ile gezmiştim bu yazda böyle gezicemmmmmm

verirsin canımya ama evt 54de dur :8::8:
bende bi 54e gelebilsem benim o siyah kontumun içine girmeliyim hatta belimde düşmelii :47:

Seni hırslandırma takdiği uyguluyorum ah ah teşekkür edeceksin bana..:37:
Ben sana erimiycheeennn dedikçe sen daha çok asılacaksın spora..:37:
Fıstık gibi kız olacaksın değerimi bil bro :52::52::52::52::52:

oo çok duygulandım şimdi :58::58:

evet sana inat zayıflıycaammm görücen gününüüü :52::52::52::51:

verirsin canımya ama evt 54de dur :8::8:
bende bi 54e gelebilsem benim o siyah kontumun içine girmeliyim hatta belimde düşmelii :47:

Bu kadar belinden düşmesini istiyorsan şimdiki bedenine uygunda belinden düşük kotlar giyebilirsinnnn :52::52::52::52:
Of daha ben kahvaltı yapıcam çok üşeniyorum mutfaa gitmeye..:52:

oo çok duygulandım şimdi :58::58:

evet sana inat zayıflıycaammm görücen gününüüü :52::52::52::51:

Heh işte şöyle ol be ! Hayır zayıflayamazsın sen..
Seni gaza getirebilmek için bütün çabalarımm

Sevgilin bile benim seni düşündüğüm kadar düşünmüyordur ayol :52::52::52::52:

Heh işte şöyle ol be ! Hayır zayıflayamazsın sen..
Seni gaza getirebilmek için bütün çabalarımm

Sevgilin bile benim seni düşündüğüm kadar düşünmüyordur ayol :52::52::52::52:

ahahahah olabilirr :60::60:

akşam bir büyük dilim pasta tarzı bişey yedim çok pişman oldum sonra :25::25:

benimki de bana tam tersi gaz veriyor senin bişeyin yok zayıfsın zaten bu akdar büyütme falan diye :52::52::52:

Bu kadar belinden düşmesini istiyorsan şimdiki bedenine uygunda belinden düşük kotlar giyebilirsinnnn :52::52::52::52:
Of daha ben kahvaltı yapıcam çok üşeniyorum mutfaa gitmeye..:52:

yok zayıf olduğum için düşsün :31:
önümde elma portakal var yiyecm sıra gelmiyr dha onlara :1:
ahahahah olabilirr :60::60:

akşam bir büyük dilim pasta tarzı bişey yedim çok pişman oldum sonra :25::25:

benimki de bana tam tersi gaz veriyor senin bişeyin yok zayıfsın zaten bu akdar büyütme falan diye :52::52::52:

ahhh canm pasta çektiii :31::39:

kızlar muhabbet sağlam bakıyorum, tanıyorsunuz birbirinizi sanırım. yediklerinizi içtiklerinizi yaptığınız sporları görelim bakalım, neler yapıyorsunuz, bu arada ben tanıttım kendimi siz tanıtmadınız

kızlar muhabbet sağlam bakıyorum, tanıyorsunuz birbirinizi sanırım. yediklerinizi içtiklerinizi yaptığınız sporları görelim bakalım, neler yapıyorsunuz, bu arada ben tanıttım kendimi siz tanıtmadınız

:17::17:

ben 23 yaşında oldum artıkk , 1.66 boyum 64-65 kiloyum :30::30:

istanbuldayım çalışıyorum öyle işte :12::12: spor yapmıyorum sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama zaten çok yiyen biri değilim :28:

ben kalorilerime dikkat ediyorumm öyle verdim 2 kiloyu artık akşam erken yemeğe dikkat ediyorumm
:)

Back
X