Sesler??

tipik obsesyon, yani takıntı belirtileri bunlar... tamamen psikolojik endişelenmeyin. şizofreni değil de başka bir hastalıkla ilgili birşey okumuş olsaydınız bu sefer ondan şüphelenecektiniz.

İnsan zihni var ya neler eder insana ah! Beynimiz zayıf olduğumuz anları kolluyor maalesef bu tür oyunlar oynamak için... Zaten diğer tüm arkadaşlar da aynı şeyi söylemiş : siz etkilenmişssiniz ve yoğun stres altındayken beyniniz size oyun oynamış. Ben sorunlu bir dönemden geçtim ailevi olarak, yeni evlendim ve evime alışma sürecindeyim artı bir takım sağlık sorunlarım var. Bingo! Anksiyete devrede ve ben de gölgeler gördüğümü sanıyorum. Anlamsız korkular yaratıyorum burada yasaklı olan şeyler geliyor aklıma :) anlarsınız korkuyorum işte! Ama en en en önemlisi sakin kalabilmek.

Sevgiyle.

evet bende anlamadım, esprilerinden dolayı gittiyse sırada biz varız

Bazen bana da olur, özellikle gece herkesler uyumuşken :83:
Ben hiç ses nerden geldi diye kurcalamam döner yatarım, kim var orada falan deme sakın, duymamazlıktan gel...

Geçen Korku Seansı nı izlediydim orada da ayak çekme sahnesi vardı, uzun süre yatakta ayaklarımı uzatmadan top gibi şekil alarak yattıydım...

Korku filmi izlemekten oluyor hep böyle şeyler...

Yalnız kediler görürler derler.Kedilerin ve çocukların gönül gözü açık olurmuş.
Tek yaşayanlara kedi beslemesi önerilir.
Sebebini yazmıyım,merak eden araştırır.Sonra korkan olursa benden bilmesin :)

cowgirl ben de bir dönem uykudan hemen önce,sersemlediğim sırada duvarda büyük örümcekler görüyordum.
Hiç üstünde durmadım,sırtımı dönüp gözümü kapıyordum.Bir süre oldu sonra geçti.
Burada bu tarz konular okuyunca şu örümcek olayını araştırayım dedim.Yerli yabancı forumlara ve sağlık sitelerine baktım.
Meğer ne çok varmış örümcek gören.Benim merak ettiğim,neden herkes örümcek görüyor ?
Neden kimse akrep,tırtıl,hamamböceği filan görmüyor ? İlginç geldi bana.

Canım bu sene stajdayken kaldığım yerdeki mühendisler "burada akrep çok olur" dediler, meğer şakaymış. Fakat ben şaka olduğunu bilmediğim için sürekli akrep gördüğümü sanıyordum. Sanırım örümcek herkesin genel bir korkusu, örümcek seven, besleyen nadir insan vardır herhalde Misal ben de örümcektense hamamböceğinden korkarım, bir karartı görsem hamamböceği sanarım. Galiba algıyla alakalı biraz:)

Ayy yok ben cevap vermiyom daha

Bu arada tek tek cevap veremedim ama yardımcı olan tüm arkadaşlara çook teşekkürler, içim çok rahatladı

ben de seslenmek değil de telefonum çalıyomuş gibi geliyo hep yalnızken

Ben defalarca gece ve sabah adımı birinin söylediğini duyarak uyandım ama zaten o esnada rüyada görüyordum ben de anksiyete tedavisi gördüm paxil kurbanıyım o yüzden seni iyi anlarım sende ki durum anksiyete yarın biri kolon kanseri olmuş onu duyarsın 1hafta kanız olursun maalesef onarayım ve anksiyete çekilir dert değil Allah yardım etsin canım

Siderolites

Aynen canım. Bir de sigara içiyorum kansere sardım uzun süre de zaten...Sigara zararlı tabii ama ne bileyim zor yani en ufak şeyden hastalık hastası olmak:/

Vallah cnm korkmana gerek yok bendede olmustu bir keresinde !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…