Sesler??

Hadi ya, ilaç mı kullanıyorsun şu malum ilacı ilk önce şurubu verirler, sonra hapını hani?

Yok canım direk hap verdiler isim vermek belki yasaktır ama velbutrin diye bi şey. Onu kullandım bir ay falan ama öldürdü beni. Kafama göre de bıraktım cahil cahil Ama idare etti beni iki sene falan, mide bulantılarım olmuyordu hiç. Yeni yeni yine başladı. Psikiyatrist yolu gözüküyor bana ama işte korkuyorum şu alışma sürecindeki depresyondan, mahvediyor insanı

Banada bir ara çok oluyordu özellikle uyku uyanıklık arasında ve banyodayken :)) ama tırsmıyorum açıkçası. Hayatımda sadece bir kere bu tarz ürkütücü bir olay yaşadım bir gece sırt üstü uzanıyordum bir an içim geçmiş ışık falan da açıktı sonra hani uyursam kalkamam düşüncesiyle gözlerimi bir açtım tepemde baştan aşağı siyah giyinmiş bi kadın vardı el sallıyo gibiydi ama sadece 1 saniye gördüm belki daha kısaydı sonra uçarak annemlerin yanına gittim zaten :)) Çevremde başına korkunç şeyler gelen çok tanıdığım var ve hepsi de bu yaşadıklarının doğa üstü olaylarla ilgisi olduğunu düşünüyor ama ben hiç sanmıyorum mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır bence seninki de onlardan biri takma :))

Bu arada konunu şimdi okudum -şimdiye kadar yorum kısmıyla ilgilenmiştim- o sesler normal hepimize olur, akıl oyun eder insana. Bir de bu kaygı bozukluğu da neden olur bak, her an tedirginliğe,o sesi o yüzden duymuş olabilirsin. Bu ara stresli/mutsuz olmanı gerektirecek bir şeyler mi oldu? Benim de anksiyetem vardı gerçi bende birkaç bir şey daha vardı da uzun hikaye. Sınavdan önceki geceler uyuyamazdım imkanı yok, geceleri kabus görürdüm tekrar tekrar aynı kabusları hep okulla sınavla ilgili,bir ara ciddi bir uyku bozukluğum vardı. ben bunu bayağı kontrol altına aldım şu an çok iyiyim ama sen git bi yine, bir de devlet hastanesine gitme sakın.

bu değilmi o karikatür..

aynı ben ve lokum:)))

Okuldaki psikiyatriste gitmiştim ben, okulumuzun sağlık kurumu var da kendi bünyesinde. O da baya namını salmış, sonradan gittiğim tüm psikiyatristler bir daha ona gitme dedi. Devlet hastanesine gitmiyorum canım, özel bir hastanenin psikiyatrisine gitmiştim en son, ilacı değiştirmek isteyen de oydu yine ona gitmeyi planlıyorum. Şu sıralar gergin, stresli ve mutsuzum sebepsiz yere. Terk edilmiştim onun mu etkisi var acaba hala, bilemedim. Anksiyete çok bela bir şey. Zaten stresten ne akdar hastalık varsa çıkardım. Kurdeşen, zona vs.

Ben de doğa üstü bir şeye bağlamıyorum aynen, işte o sebeple bir rahatsızlık mı var diye şüphelendim. Ama herkesin arada bir yaşadığı şeylermiş gördüğüm kadarıyla. Sanırım önemli olan bilincinde olmak olan şeyin, gerçek olduğunu düşünmmek falan sanıyorum sıkıntılı olan

Hadi ya, neyse amaan boş ver. Yine git ona aksatma, gerçekten çok işe yarıyor, ben keşke tedavi için bu kadar beklemeseymişim dedim sonra, insanın hayat kalitesini etkiliyor ciddi bir biçimde. Bu arada millan ban yemiş, tesadüfen gördüm akışa bakıyodum bi topice girdim bir baktım geçici olarak hesap pasif diyor burayla ilgili olmasın, ayyy korkuyom:18:

Burayla ilgili olacağını sanmıyorum yaa:44: Eğer öyleyse toptan ban yiyeceğiz sanırım ama banlık bir durum yok ki? Diğer konulardandır muhtemelenn. Korktum şimdi ben de, Mune gelmesin buraya da Bu arada çok haklısın yaşam kalitesini oldukça düşürüyor, o mide bulantıları, uyuyamamalar falan çok kötü

ohooo seninki bişi mi benim o seslere yanıt vermişliğim var.. sanki biri ismimi söyledi bende efendim dedim yakında karşılıklı konuşmaya başlarsak, o ses de tekrar yanıt verip "napıon, ne edion?" derse işte o zaman sıkıntı

sizin ki herkesin yaşadığı şeyler bir rahatsızlık olduğunu düşünmüyorum mesela annem ilk evlendiği yıl psikolojik bir rahatsızlık geçirmiş böyle babamı akrabaları vs yani herkesi böyle bir an değişik bi yaratık olarak görüyormuş şeytan sanıyormuş hepsini mesela babamla gece uyurken babam kolunu atıyormuş annem onun kolunu böyle paramparça falan görüyormuş babamı kan içinde kaldı sanıyormuş babannem falan büyü var sanmış hocalara gitmişler hep ama babam o tarz şeylere inanmadığı için alıp annemi doktora götürmüş ve sorun tamamen psikolojik çıkmış. Yani psikolojik bir rahatsızlık olsaydı daha ağır şeyler yaşardın bence yani yaşadıkların bütün insanların başına gelmiştir eminim. İçiniz rahat olsun :)

hahah iyiymiş bu

milly neden grileşti? :26:

Canım şimdi bu dediklerimi dikkatle oku. Ben çok büyük bir panik atak rahatsızlığı geçiren biriyim.
Aspirin içsem bile ölür dirilirim, ne yersem yiyeyim hemen kalbim atmaya başlar hep diken üstündeyim.
son 2 haftadır her gece 3.00 da uyanıyorum hiç şaşmıyor her gece aynı saat.
kafamın içinde sesler, sanki adımı söyleyip biri uyandırıyor.
Bu tamamen psikolojik bir durum. anksiyete ve panik atagın verdiği beynimizin bir oyunu.
Kafanı diğer başka hiç birşeyle bulandırma sakın.
Ve asla başka bir ihtimali düşünme. çünkü yüzde bir milyon psikolojik rahatsızlığımızdan kaynaklanıyor.
O duyduğun sesler beyninin içinden geliyor muhtemelen senden başka kimsede duymuyor :) bilinçaltı seslerini ara sıra duyman mümkün.

hahah iyiymiş bu

milly neden grileşti? :26:

Ben de anlamadım, acaba birine esprili yorum yaptı da birileri de alınganlık edip kibledi mi? Ama o zaman çok kişi ban yerdi bu sitede ,belki piyango ona vurmuştur şimdiden özledim yorumlarını yav. Yorumlarına da merak edip baktım, korktum çünkü bu topic yüzünden mi diye, kimseyle polemiğe de girmemiş,anlamadım ne iş?

Son düzenleme:

Ayni sey nadiren bana da oluyor. Sanki bana biri seslenmiste o sese uyanmis gibi kafami kaldiriyorum. Ama kimse yok. Bence uyku ile uyaniklik arasinda bir sey. Ve ya ruya ile ilgilimidir bilemiyorum pek arastirmadigim icin. Yani korkulacak kafayi takilacak bir konu degil canim. O gunku uykun ile alakali birseydir.

gelmiş ,geçmiş olsun.bu durumları yaşayan herkese hitap ederek yazmış olayım.Dikkat ederseniz bu sesler hep ne uyanık ne uykudayken - o ara dönemde duyulur.çoğunlukla daha uyumadan çok üzgün ,endişeli bir ruh halindesinizdir ya da sinirli ,kızgın ,ağlamış ya da kavga etmiş , gerilim yaşamış ya da bir tartışmaya tanık olmuşsunuzdur.bu ruh hali (nefret ,üzüntü ,kızgınlık da) bir mıknatıs gibi kirli ,negatif enerjileri size çeker.eğer uyanık halde iseniz ,kafanızın içinde size konuşan ses olarak ,soru sorup , negatif yorumlar yapan iç ses olarak duyarsınız ve onun sizin düşünceleriniz olduğuna inanırsınız ama değildir .bu ses(ler) hep sizin alehinize ve sizin güveninizi kıracak , sizi daha da endişelere savuracak ,daha da kızdıracak durumları ,hatıraları ,sözleri hatırlatır ve yetmezmiş gibi en kötü senaryoları yazar durur ve siz üstüne üstlük daha olmamış şeyler için bile üzülmeye sinirlenmeye ,acı çekmeye başlarsınız. eğer uykuya bu halde yatmışsanız , uyku ile uyanıklık arasındaki bu düşük titreşiminizle yaydığınız enerji onların/ negatif enerjilerin/ virüslerin frekansınıza daha rahat girmelerini sağlar.zaman zaman alaycıdırlar dalga da geçerler.korku ve endişe tepkisi verir ya da uyanıkken negatif iç kafa sesine kulak verip diyolağa geçerseniz onların durumunu güçlendirmiş ,alıştırmış ,kendinizi daha zayıf hale getirmiş olursunuz.

uyumadan önce ya da bir nedenden dolayı endişeli kızgın bir ruh haline girdiysek - istila edilmeye müsait duruma yaklaştığımızın farkına varıp bünyemize anti-virüs programını takmalıyız. bize 'sakın böyle negatif şeyler düşünmemeye çalışın , yapmamaya uğraşın ' denilse çok faydalı olmaz.yani size ' şimdi bilgisayara baktığınızda sakın sakın bir kedi düşünmeyin ,sonra çok kötü olur ,sakın kediyi aklınıza getirmeyin ,gözünüzün önüne bir kedi getirmemeye çabalayın' denilse çoğumuz kendimizi bir kediyi düşünürken buluruz.o yüzden negatifi düşünmemeye uğraşma ,çabalama yerine dikkatimizi pozitif olana vemeliyiz. sahip olduğumuz güzel özellikler , sahip olduğumuz güzel şeylerin listesini yapma bunları tek tek okumak.her biri üstünde biraz düşünüp ,teşekkür etmek .güzel manzara resimlerine bakmak ,olumlu ,komik ya da sevgi dolu kitaplar okumak (tavuk suyuna çorba hikayeleri mesela)olumlu ,komik ,sevgi bilgi dolu filmler ,belgesellere dikkatimizi vermek .güvendiğiniz , sohbetinde ,enerjisinde rahat ettiğimiz insanlarla görüşmek, sürekli negatif ,sürekli mız mız ,dedidkoducu ,agresif ,kıskanç arkadaşlarla ,akrabalarla ,komşularla teması kesmek ya da en aza indirerek ,bu enerji vampirlerinin bizi sömürmesini ,negatif enerji kordonlarının bünyemize girmesini engellemek ,temizlik yapmak ,çekmece düzeltmek , yine kendimizi sömürtmeden insanlara ,hayvanlara yardım etmek ,iyilik yapmak,spor yapmak ,nefes çalışması yapmak ,dans etmek ,çiçekle bahçeyle uğraşmak ,yazı yazmak ,yeni bir beceri öğrenmek ,sağlıklı beslenmek ,düzgün uyumak ,hatalı davrandığımız ,kalbini kırdığımız insanlar varsa (kabul edilir ya da edilmez aldırmadan) içten özür dilemek.başımız gelen tersliker ,kayıplar için bile vardır bir sebebi diyerek ,geçicidir diyerek yardım için ,teşekkür için ve sadece derdinizi paylaşmak için bile dua etmek ve bir çok bir çok şeyler yapılabilir.bu negatif titeşimlerden korunmak onlrın sizi cazip bulmamaları ,görmemeleri için zihniniz nötr ya da sevgi , teşekkür dolu olması gerekir bu durumu bir anda da yaratabilirsiniz ,alıştırma yapa yapa da sağlayabilirsiniz.ya da onları çekmek ,cazip bir beslenme merkezi olmak isterseniz ; hemen herşeyde ,her insanda bir kusur bulun , hep kötü durumda ve çaresiz olduğunuzu düşünün, sürekli korkun endişelenin, yetmez daha olmamış % 90 olmayacak kötü senaryolar yazın ,nefret duyun ,tasalanın vs .ofisteyim .acil çıkış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…