Sesler??

hemen haber salalım bdv'ye konu mu açsak?Bu kurbanda millan'a girecez, ortak bulmamız gerek.İslami koşullara uygun olacak elbet,Milly sen gönlünü ferah tut biz seni cenabet yollamayız.

Ahahahah milena allah iyiliğinizi versin, sabah baya korkmuştum da gülmekten ağrı giriyor karnıma şu an

aynen öylwydim bende:) lokumu doktora götürcem:)

ayy o olaya ayrı deli oluyorum.. böyle bir noktaya kitlenirler sonra hızla kafalarını başka bir noktaya çeviriler, sonra farklı yönde farklı bir noktaya wohooo sonra bir eğlence bir eğlence
zabaha gadar dens sonra
. oky yusuf yusuf . al eline kitap oku artık. uyku yok.

aynen öylwydim bende:) lokumu doktora götürcem:)

Ben de muhabbet kuşumdan korkuyordum bi ara. Bi gece sabaha doğru ezan okunurken hayvan çıldırdı kafeste ordan oraya atıyo kendini çıldırmış gibi, neyse konuştum ettim sakinleştirdim oğlumu, kafesten çıkardım gitti kondu yorganın üstüne uyumaya başladı, sonra ben sabahladım Hatta sabaha kadar kuşu inceledim

bunlar bizim türeğimize indirecekler

Hahahahahah gece şenlik de çıksa takmam gibi geliyo şu an Artık çıkarsa da bdv var ya gelir bi konu daha açarız, bu gece Tarkan konseri vardı diye

Az daha devam edersek hepimizi grup terapisine alacaklar bence.
Ama Tarkan iyi olur ya

bunlar bizim türeğimize indirecekler

Sorma yaa, bi de en ufak hareketinde hemen çatt diye açıyorlar gözlerini, neyse ki artık alıştım, oğlumun da psikolojisi düzeldi çıldırıp oradan oraya atmıyor artık kendini. Annem de kuşun da sen de psikopatsınız diyor zaten

Anaa Milena aile psikoloğumuz olur musun

Sizi artık psikolog paklamaz, bi psikiyatriste görün derim
uzman yorumumdu bu
bu arada şaka maka işim yok şu sıralar evdeyim,bdv'ye dalıp 2 görümce kaynana sorunu mu çözsem

Sizi artık psikolog paklamaz, bi psikiyatriste görün derim
uzman yorumumdu bu
bu arada şaka maka işim yok şu sıralar evdeyim,bdv'ye dalıp 2 görümce kaynana sorunu mu çözsem

Psikiyatristlerle yıldızımız barışmadı, anksiyetem ve ben mutlu mesut yaşıyoruz

forumda ki bütün manyakları buraya topladık diye topiği üzerimize kitlemeseler bari

Gerçekten bu bir tuzak olmasın? Bilerek ortaya yem atıldı ki tüm psikolojik deliler toplansın. Bu durumda cowgirl bir köstebek

Son düzenleme:
forumda ki bütün manyakları buraya topladık diye topiği üzerimize kitlemeseler bari

İyi oldu işte office, ben tek manyak değilim diye mutlu oldum Özellikle millanın hikayeler favorim şu an, daha iyileri varsa bekliyoruz

Gerçekten bu bir tuzak olmasın?Bilerek ortaya yem atıldı ki tüm psikolojik deliler toplansın.Bu durumda cowgirl bir köstebek

Buna mı başvursam ki? Başarılı oldum ilk denememde Zaten bende bir köstebek havası var, bekaret konularının vazgeçilmez ismiyim yetmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…