Sessiz ayrılık

İyi ki o bitirmiş de bitmiş. Yoksa sen çok üzülürdün . Bitirmeye ne cesaretin var ne isteğin.
Ortada ilişki bile yok aslında.
Olayı ilişkiye çevirmeye çalışıyorsun. Niye ki?

2 aydır mutsuzdm itiraf edemiyodm kendime. bir yandan da aman karantina ortamı bosver zamnla biter vs diyodum her şeyin farkında olup kalmış olmam benim ayrılmamıs olmam bana koydu. gururumu incitti. ama şükrediyorm bu başıma geldi de cok üzülmeden geçecek. hayatıma devam edicem. olay yaşamasak belkide bu sürüncemede hep tetikte kalacktm, ben bitiremeyince allah yardım etti işte ne diyim.

Biliyorum zor olacak senin için ama tamamen bu adamı geride bırakman lazım. Şuanda yaşattığı bu saçma sapan duygu durumunu, belki bir miktar aşağılanmayı, önemsenmemeyi kafana çok takıp intikam almak isteyebilirsin. Geri dönsün aynı tavırları ona sergileyip ağzının payını vermek istiyorsun ama o gün gelmeyecek emin ol. O bunları zaten göze almış.

Birsey soyleyimmi?
surundureyim diyosunda adam seni zerre takmiyo bilmem farkindamisin
Yani sen hangi taktikleri yaparsan yap o adam zaten donmez. Donersede ayni ilgisiz dusuncesizligi devam eder.
Yani diyecegim o ki, yazdiklarini bide sen dön oku ama sanki baskasi yazmis gibi. Eminim anlicaksin ne demek istendini.
Birak intikam felan islerini insanlar senelerini veriyoda intikam almiyo. Bosver bitmis gitmis.
Dipnot: boyle adamla hayat gecmezdi zaten...

evet intikam duygum geçti önüme bakıyorm arrtık. sosyal medyada duruyodu çıkarttım. kabullenip unutucam

Zaten hiç sevgili olmamışsınız ki sen öyle zannetmişsin. Üzgünüm ama adamın hayatında başka biri var gibi

Çok uzun okumadım ama bu kadar çok yaşanılan varsa muhtemelen kötüdür ki buraya yazdın . Bitmesi hayırlı olsun inşallah. Biraz kafanızı dinleyin.

Yaniii sen diosun ki biz sevgiliydik Canim benimmm bu adamdan sana hic bir sey olmaz.Ne demek ikimiz ne yapacağız sıkılırim ben falan agzinin üstüne yapıştıracan bir tane Vallaa nasil bir yokluksa senin durum böyle bir tip birinden sevgili yapip cocuk hayali kurmussun.Ayrildiniz demek.Ortada iliski yok ki...Sevgilin madem sevgililer gününde nerdeydi bu adam?Kurtulduğuna sevin dieyecem de hiç biz olmamissiniz ki.Valla sen bence otur romantik bir film izle sevgili ne demek öğren.Bu arkadaş arkadaş grubunda seninle siradan bir arkadaşlığın bir tık üstünü yaşıyor.Senin de kafan karışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…