Üstelik seni de aramamış bi insan. Boşver şunu.Patron yalakası ama kendine yediremiyro maaşı cok iyimiş de falan filan
Ne guzel, ne guzel...Haftasonu yasaklarında ortak arkadaşlar ile hep ev tutarak eğlenerek geçti.
Beni lutfen yanlis anlama saniyorum ki yasin biraz genc, kiz kardesime soyleyecegim seyleri yazdigima emin olabilirsin; Seni mutlaka arayacak ama arayacak kimse kalmadiginda, sen zaten acarsin diye dusunup arayacak. Insan kiymet verdigi insani incitecek diye korkar, aramazlik etmeye korkar, ilgisiz davranmaya korkar. Her insanin bam teline dokunacak biri olduguna inanirim, sen demekki baska birinin hassasiyet gosterecegi birisi olacaksin. Bu adamda baska birisi icin oyle hissedecek, gercekten bosver gitsin. Dedigim gibi mutlaka arayacak, kafani karistiramamasi icin butun iletisim yollarini kapat bence.Ben her şeyin farkındayım tek merak ettiğim beni tamamen mi gözden çıkarmış?? Eğer öyle değilse ulaşmaya çalışır mı bir yerde? hep sessiz kalsam asla olmaz diye konuşsam işe yarar mı? Ufak süründürüp sonra bırakmak isterdim öyle bir şey olsa. En azından gururlu görünmek için. Veya hiç yaklaşmayıp hayata devam etmek mi. Instagram vs siliyimmi oralardan çocuk veya cok umursuyo gibi mi dururum
Uzduysem seni cok uzulurum ama gercekten bu is boyle, ben de benzer bi surecte iki yil yiprandim sacma sapan nelere goz yummusum hala inanamiyorum ama cok sukur kabus bitti hayatimin en guzel gunleri geldi, sen o kabusu hic yasama lutfen, sevgilerle.Bunları birinin söylemesine ihtiyacım vardı teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?