Demek ki dışardan öyle bir izlenimin var..
Biraz sosyal olmaya çalış o zaman..
Dershane bitmiş artık üniversitede yeni bir hayat yeni arkadaşlar, yepyeni bir sen olabilirsin..
Biraz güleryüz, merhabalaşmalar falan..
Bunlar çok zor şeyler değil..
Herkesle sıkı fıkı olmak demek değil bunlar ama toplumda gerekli..yoksa içine kapanık tuhaf birisi olarak tanınırsın en baştan..
yapmak istemediğim şeyleri yaparak mutsuz olmak istemiyorum sırf sosyalleşmek için sevmediğim şeylerimi yapmalıyım ?
içine kapanık değilim ama öyle algılanıyorum mesela hafta sonları yada boş olduğum vakitler sürekli kitap okurum onun haricinde asık suratlı biri değilim sabahları müthiş bi enerjiyle uyanırım ama yinede içine kapanık olarak algılanıyorum
ne gibi mesela?
Ben sadece insanlara karşı da bu pozitifliğini göstermeni, güleryüzlü olmanı, selamlaşmanı, aradada muhabett etmeni falan kastettim..
Sen muhtemelen bunları pek yapmıyorsun yoksa neden için kapanık ve çok sessiz olarak algılanasın ki?:26:
Bende hiç konuşmayan insanlara hep şaşırır kalırım nasıl dayanıyo acaba falan diye kendim çok konuşuyorum ondan sanırım yani dikkat çeken bişey yenmeye çalışmalısın
ben de öyleydim.
hala da öyle sayılırım.
istemediğin bir şeyi yapıp mutsuz olacağına kendi istediğin gibi yaşa.
eğer halinden memnunsan boşver milletin lafını.
onlar derler de derler.
şimdi biraz açılsan bu defa da geveze, her şeye atlıyor derler.
salla gitsin.
Kızlar, ben normalde sessiz bir tipim yani dershanede derslerde falan insanları dinlemeyi gözlemlemeyi daha çok seviyorum diyebilirim ama derslerde falan hoca bişe sorunca susup kalmıyorum o kadar çekingen değilim cevabım yanlışta olsa doğruda olsa söylüyorum geçen gün annemle dershaneye gittim tercihler için hoca anneme kızınız derslerde falan çok çekingen çok sessiz dedi ya insanların arkamdan özgüvensiz çekingen demelerinden sıkıldım her zaman bu oluyo ama ben çekingen değilim ki şimdi üniversiteye başlıcam ordada arkamdan çekingen falan dicekler ne yapmalıyım acaba ?
Bende öyleyim bu halimden de gayet memnunum bende evlendiğimde eşimin ailesi tarafından aaaa neden bu kadar sessizsin miye hiç konuşmuyosun derlerdi bi gün görümcem bana dediki ayy ben çok konuşkanım insanlarla hemen kaynaşırım bizim diğer gelinimizde öyle bende dedimki boş konuşmaktansa böylesi daha iyi dedim ve sustu kaldı bende kendim gibi insanları severim mesafeliyimdir yani soğuk değilim ama:)
Kızlar, ben normalde sessiz bir tipim yani dershanede derslerde falan insanları dinlemeyi gözlemlemeyi daha çok seviyorum diyebilirim ama derslerde falan hoca bişe sorunca susup kalmıyorum o kadar çekingen değilim cevabım yanlışta olsa doğruda olsa söylüyorum geçen gün annemle dershaneye gittim tercihler için hoca anneme kızınız derslerde falan çok çekingen çok sessiz dedi ya insanların arkamdan özgüvensiz çekingen demelerinden sıkıldım her zaman bu oluyo ama ben çekingen değilim ki şimdi üniversiteye başlıcam ordada arkamdan çekingen falan dicekler ne yapmalıyım acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?