- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
calismama felen annemin dukkanina giricem annem hem sigorta yapacak hem maasimi yuksek verecekneye 2 sene var ? eşlerimize yük degil yol arkadsıyız kuzum
tamam işte. ygs ye girmen yeterli. aöf ilahiyata yerleşirsin. net sayısı çok mühim değil. benim kardeşim 98 mezunu, o ygs ye girdi ama öylesine. inan 4 doğrusu mu ne vardı, imam hatip mezunu olduğu için aöf ilahiyata yerleşti, öğrenci oldu 33 yaşında :)imamhatip mezunuyum
başka bir bölüm okumak için ne yapmam gerekiyor ilahiyat ilk tercihim degiltamam işte. ygs ye girmen yeterli. aöf ilahiyata yerleşirsin. net sayısı çok mühim değil. benim kardeşim 98 mezunu, o ygs ye girdi ama öylesine. inan 4 doğrusu mu ne vardı, imam hatip mezunu olduğu için aöf ilahiyata yerleşti, öğrenci oldu 33 yaşında :)
okumayı düşünmüyor musuncalismama felen annemin dukkanina giricem annem hem sigorta yapacak hem maasimi yuksek verecek
yok yaokumayı düşünmüyor musun
iyi kendin bilirsin kuzumyok ya
simdi bide ben sana soru soracam 5 aylik hamileyim karnimin alt kismina kramplar gerilme gibi tuhaf biseyler oluyo annem karnin dahada buyudugunden diyor sencedemi oyleyok ya
Ben çok istiyorum ya,özellikle ilahiyat. Hayalimdi..yok ya
yediğine içtiğine dikkat etmiyorsan ondan olabilir yada bebeginin bi sıkıntısı da olabilir bi çok nedeni vardır dr un ne diyorsimdi bide ben sana soru soracam 5 aylik hamileyim karnimin alt kismina kramplar gerilme gibi tuhaf biseyler oluyo annem karnin dahada buyudugunden diyor sencedemi oyle
Aynen canım çok haklısın..Ben de bu güzel konuya o çok sevdiğim sözü yazmak istiyorum.
Deveye diken insana s..... yaranır diye boşa dememişler bacım.
Senin saygı diye sustukların milletin gözünde eşeklik evet maalesef
yıne aynı sekilde:)ygs falan.acıkogretimde daha cok sözel bolumler var.işletme,muhasebe falan.ama ben yok sayısal derseniz.uzaktan egitimde cok guzel bolumler var:)başka bir bölüm okumak için ne yapmam gerekiyor ilahiyat ilk tercihim degil
ilahiyat super abla kesinlikle esine sor yap maddi manevi super olur okulu bitirdikten sonra bende kucukken cok istiyorum kuran kursundaki hocalari gordukce haha ins gonlumuzce olsun herkesin ya ama bende okuma sevgisi felen sifir amaaanBen çok istiyorum ya,özellikle ilahiyat. Hayalimdi..
Eşimle evlendiğim sene okumayı düşünüyordum ama kısmet olmadı.
Pantolon üzerine tunik giymiştim canım, tunik kısaymış.Hiiçç maale alma derim kendini yıpratma kocamla beni aramda o beni böyle sevdi siz gidin kızladınıza karışın mantığıyla durun.sizi çook iyi anlıyorm. Bu arada kp in bu kadar kızmasına nasıl giyindiğini merak ettim
Aynen canım çok haklısın..
Bu arada profilindeki sözde,kendimden çok şey buldum ;
"DERT ETME, DUA ET.... "
uzaktan egitimle açıkögretim farklımı oluyor aslında çocuk gelişimi istiyorum oglum için onunla kaliteli vakit geçirmek ve evde çocuk bakmak istiyorum evimde çalışıp hem oglumu ihmal etmemek hemde para kazanmak içinyıne aynı sekilde:)ygs falan.acıkogretimde daha cok sözel bolumler var.işletme,muhasebe falan.ama ben yok sayısal derseniz.uzaktan egitimde cok guzel bolumler var:)
doktora 1 hafta once gittim bebegin guzel gelisiyor ilaclari kullanmana gerek yok bebegin buyudugu icin gerilme hissedebilirsin dedi ama kramp gibi bildigin ama karnim felen baya geriliyor kesin ondanyediğine içtiğine dikkat etmiyorsan ondan olabilir yada bebeginin bi sıkıntısı da olabilir bi çok nedeni vardır dr un ne diyor
aynen ya yapı meselesi kuzum bide ben yapamam ya o kadar ınıBir de uygulayabilsem o sözü ben keşke ahh keşke
olabilir asitli kafeinli bişey içme soguk su içiyorsan oda kramp yapar ben 41 hafta boyunca kahve kola tuz ve soguk suyu bıraktımdoktora 1 hafta once gittim bebegin guzel gelisiyor ilaclari kullanmana gerek yok bebegin buyudugu icin gerilme hissedebilirsin dedi ama kramp gibi bildigin ama karnim felen baya geriliyor kesin ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?