- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
kv de beni hiç sevmeziyi taktikmis ama bence eltiniz ve siz kv konusunda sansliymissiniz :)))
keza ben bir sey alsam goz boyamak icin almis oldum
her zaman evde olmuyorsa sorun olmaz bence.Evt açık öğretim ama bunun sınavı var, kitabı var.. Ve ben çalışmıyorum, habersiz olmaz yani.
Malesef eşim kendi işyerinde çalıştığı için ne zaman evde olduğu belli olmuyor, bazen eve çok erken geliyor bazen de iş çıkıyor gece 1-2 de ancak geliyor..her zaman evde olmuyorsa sorun olmaz bence.
kadın milleti olarak daha akıllıyız, sen istersen eşinin ruhu duymaz. sadece senin ailen bilsin. ailene sık gidebiliyorsan orada da ders çalışabilirsin. yeter ki iste, neler yaparsın neler.
bak canım benim kuzenim, ev kızıydı, ailesi okumasını istemiyordu. bütün kayıt işlerini ben hallettim. geceleri odasına uyumaya gidince çalıştı derslerini, ailesi mezun olacağı sene öğrendi okuduğunu. şaşkınlıkla karışık kızgınlık oldu ama memnun da oldular. kız şimdi evlendi ve üniversite okumayı hedefliyor.
bende istiyorum eşimde destek ama daha sınava giremedim seneye inşallahher zaman evde olmuyorsa sorun olmaz bence.
kadın milleti olarak daha akıllıyız, sen istersen eşinin ruhu duymaz. sadece senin ailen bilsin. ailene sık gidebiliyorsan orada da ders çalışabilirsin. yeter ki iste, neler yaparsın neler.
bak canım benim kuzenim, ev kızıydı, ailesi okumasını istemiyordu. bütün kayıt işlerini ben hallettim. geceleri odasına uyumaya gidince çalıştı derslerini, ailesi mezun olacağı sene öğrendi okuduğunu. şaşkınlıkla karışık kızgınlık oldu ama memnun da oldular. kız şimdi evlendi ve üniversite okumayı hedefliyor.
eşin işe gidince 1 saat te olsa çalış bende istiyorum oglum çok huysuz bende hastayım ama başarabilirim diye düşünüyorumMalesef eşim kendi işyerinde çalıştığı için ne zaman evde olduğu belli olmuyor, bazen eve çok erken geliyor bazen de iş çıkıyor gece 1-2 de ancak geliyor..
Ben çok istiyorum okumayı ama habersiz yapamam ya.
cok zor ama insanin evladi hic koyarmi insana seve seve bakarim seve seve yipranirim bebegim icin esimde Allaha sukur evden ise isten eve biryere giderse gidelim mi der havuza gidicekti arksdasi mutlaka git demis ben hamileyim diye istemedim oda sen gitmezsen bende gitmem diyor gozlerimi sen actin seninle actim seinle kapatirim diyor cok seviyoruz ve bebegime gun gun gunluk yaziyorum buyudugunde okusun diye tabi toz pembe degil tartisiyoruz kavga ediyoruz hamile degilken sakadan guresiyorduk tabi yeniyordu kiziyordum tamam tamam sen kazan hadi diye gonlumu aliyor ben en ufak gulunce gozlerimden yas gelir hemen ozaman bile tedirgin olur niye agliyon sen diye sarilir motor kazasi yaptik basit dustum kendi eli burnu kan icinde bana geldi hemen nasilsin kalk hastaneye diye ne bilim kirariz herkes gibi birbirimizi ama gonul almayida cok iyi biliriz. tanismaya gelince kuzum6 yaş var aranızda nerde tanıştınız da evlendiniz çocuksun daha kuzum yazık etmişsin kendine eşimin bir arkadsı da senin gibi kendinden yaşça küçük biriyle evlendi kız daha 17 yaşındaydı eşi 23 1 sene sonra rüya bitti ve kabusa döndü eşi nin yemediği halt kalmadı ama kız boşanamıyor çünkü kaçarak evlendi bunun gibi bir sürü örnek var 17 yasında anne olacaksın sonra bikaç sene geçince bi çocuk daha okuman yada çalışman arkadslarınla ailenle olman gerekirken eşinle çocuklarınla geçireceksin ömrünü çocuk bakımı çok zor ve meşagetli bişey dir yıpratır insanı ALLAH eksiklerini vermesin evlatlarımızın daha yeni evlisiniz hayat şartları çok zor kuzum
evlatın için demiyorum kuzum ben 1 hafta hiç uyumadıgımı bilirim ama daha sen çocuksuncok zor ama insanin evladi hic koyarmi insana seve seve bakarim seve seve yipranirim bebegim icin esimde Allaha sukur evden ise isten eve biryere giderse gidelim mi der havuza gidicekti arksdasi mutlaka git demis ben hamileyim diye istemedim oda sen gitmezsen bende gitmem diyor gozlerimi sen actin seninle actim seinle kapatirim diyor cok seviyoruz ve bebegime gun gun gunluk yaziyorum buyudugunde okusun diye tabi toz pembe degil tartisiyoruz kavga ediyoruz hamile degilken sakadan guresiyorduk tabi yeniyordu kiziyordum tamam tamam sen kazan hadi diye gonlumu aliyor ben en ufak gulunce gozlerimden yas gelir hemen ozaman bile tedirgin olur niye agliyon sen diye sarilir motor kazasi yaptik basit dustum kendi eli burnu kan icinde bana geldi hemen nasilsin kalk hastaneye diye ne bilim kirariz herkes gibi birbirimizi ama gonul almayida cok iyi biliriz. tanismaya gelince kuzumarefe gununde mezarliga gitmistik babam amcam felen buda herkese asik oldum ben demis millet o pasanin kizi manyakmisin adam yer seni demis buna ragmen arabaya atladi pesimizden eve kadar geldi faceden beni buldu ekledi beni bugun mezarda gordunmu dedi oyle oyle basladi iste
İkna edebilirsem inşallah, uykusuz kalırım kızımı uyutunca da çalışırım geceleri..eşin işe gidince 1 saat te olsa çalış bende istiyorum oglum çok huysuz bende hastayım ama başarabilirim diye düşünüyorum
en azından dene. şiddet yoksa en fazla tartışırsınız. zaten saçma sebeplerden kavga çıkaran bir eşin var.Malesef eşim kendi işyerinde çalıştığı için ne zaman evde olduğu belli olmuyor, bazen eve çok erken geliyor bazen de iş çıkıyor gece 1-2 de ancak geliyor..
Ben çok istiyorum okumayı ama habersiz yapamam ya.
tamam kuzum hayırlısı olur inşallahİkna edebilirsem inşallah, uykusuz kalırım kızımı uyutunca da çalışırım geceleri..
Ama habersiz yapamam, öğrendiğinde çok büyük tatsızlık çıkarır ve ben bunu yaşamak istemiyorum.
Eşimi ikna edebilirsem inşallah, uykusuz kalırım kızımı uyutunca da çalışırım geceleri. Ama habersiz yapamam, öğrendiğinde çok büyük tatsızlık çıkarır ve ben bunu yaşamak istemiyorum.eşin işe gidince 1 saat te olsa çalış bende istiyorum oglum çok huysuz bende hastayım ama başarabilirim diye düşünüyorum
ben de seneye düşünüyorum. iki üniversitem yarım kaldı, çocuk büyütüyorum derken, artık 3. ye kısmet :)bende istiyorum eşimde destek ama daha sınava giremedim seneye inşallah
kucugum aynen ya guzel yanlarina bakarsak kardes gibi buyuyecez pesinden cocuk gibi kosabilecem oyunlar zorla degilde zevkle oynanacak haha ne bilim evlat gercrkten yas bas fark etmiyor herseyin yerini dolduruyor:)evlatın için demiyorum kuzum ben 1 hafta hiç uyumadıgımı bilirim ama daha sen çocuksun
inşallah ben hastalık maddi sorunlar kv kp vs vs hep erteledim oglum büyüdü artık çok istiyorum ama ne yi nasıl yapacagım hiç bilmiyorum evden okumak istiyorumben de seneye düşünüyorum. iki üniversitem yarım kaldı, çocuk büyütüyorum derken, artık 3. ye kısmet :)
inşallah olur canım.
evet evlat baska bişey ne diyeyim en azından oku bi diploma falan al güvencen olsunkucugum aynen ya guzel yanlarina bakarsak kardes gibi buyuyecez pesinden cocuk gibi kosabilecem oyunlar zorla degilde zevkle oynanacak haha ne bilim evlat gercrkten yas bas fark etmiyor herseyin yerini dolduruyor:)
aynen oyle bebek dogsun 18ime girim baslarim bende 2 sene var hahah esime yuk olacam?evet evlat baska bişey ne diyeyim en azından oku bi diploma falan al güvencen olsun
neye 2 sene var ? eşlerimize yük degil yol arkadsıyız kuzumaynen oyle bebek dogsun 18ime girim baslarim bende 2 sene var hahah esime yuk olacam?
ygs ye gir. aöf okumak için 10 net bile yeterli. 10 soru doğru bilirsen zaten yerleşiyorsun. eğer imam hatip mezunuysan ygs sonrası meslek lisesi çıkışlı olduğun için direkt aöf tercihi de yapabiliyorsun.inşallah ben hastalık maddi sorunlar kv kp vs vs hep erteledim oglum büyüdü artık çok istiyorum ama ne yi nasıl yapacagım hiç bilmiyorum evden okumak istiyorum
imamhatip mezunuyumygs ye gir. aöf okumak için 10 net bile yeterli. 10 soru doğru bilirsen zaten yerleşiyorsun. eğer imam hatip mezunuysan ygs sonrası meslek lisesi çıkışlı olduğun için direkt aöf tercihi de yapabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?