SESSİZ KALDIKÇA TEPENE ÇIKARLAR, YAŞANMIŞ ÖRNEK!!

herkes o onlarin cocugu olamaz diyor acaba evlatlikmisin sen diyorum olabilir der guler gercekten kendini yetistirebilmis biri onlarinda topunun Allah cezasini versin

sevgili konu sahibi,

Hazreti Ali'nin bir kelami vardir, der ki;

- evladimdan geri, babamdan ileriyim...

ne yazik ki ne sizin gorumceleriniz kayyum ailenizin uzerine cikabilmisler... ne de kayyum aileniz evlatlarini ileriye tasiyabilmis.

farkli sebeplerle de olsa kayyum ailesi ile gorusmeyen bir gelinim; o yuzden vurguladiginiz sinirin ne manaya geldigini cok iyi anlayabiliyorum. ancak hicbir zaman bunu gaflete donusturmeyin. sakin kalin.

ve ne olursa olsun esinizle aranizi bozmamaya cabalayin.

mutluluklar dilerim.

öyle tabi ama
herkes o onlarin cocugu olamaz diyor acaba evlatlikmisin sen diyorum olabilir der guler gercekten kendini yetistirebilmis biri onlarinda topunun Allah cezasini versin
büyük konuşma derim ben büyüğün olarak

kaç yıllık evlisin kuzum eşin kaç yaşında

Onlar ileri gidemediği gibi, bizim de yerimizde saymamıza neden oluyorlar..
Kendi işleri ancak, onun bunun kıyafeti nasıl? Yeni mi eski mi? Birinin bir açığı var mı? Hemen dedikodu yapalım mantığında, dümdüz yaşayıp gidiyorlar..
Eşimin dayısının damadı vefat etti trafik kazasında.
Adam daha 2 yıllık evliydi, taziye evinden çıktık, kaynanamın dediği şey ay evleri de ne kadar pisti, halılar da lekeliymiş..
Azrail haber vermiyor anne malesef dedim.
Adamcağızın annesi de yaşlı zaten..

Ben inanamıyorum böyle düşüncesiz düşünceler olduğuna ama varlar işte..

turevlerini cok gorduk kayyum ailenizin :))
mumkun oldukca uzak bir hayat kurun, daha ileri giderek evlatlarinizi da ilerletin bir gun anne oldugunuzda :)

turevlerini cok gorduk kayyum ailenizin :))
mumkun oldukca uzak bir hayat kurun, daha ileri giderek evlatlarinizi da ilerletin bir gun anne oldugunuzda :)
İnşallahhh en büyük isteğim bu zaten..
Ve bir ayrıntı daha Ygsye girdim, hiç çalışamadım. Çok istediğim ilahiyat bölümü geliyor ama okumamı istemiyorlar..
Benimle dalga geçtiler, gir bir şansını dene, çalışmadın zaten barajı bile geçemezsin diye.
Geçtim, istediğim bölüme de fazlasıyla yetiyor puanım. :)
Ama gel gelelim, kendileri ve kızları gibi ancak kadın kadına her gün orda burda toplanalım, dedikodu yapalım.
Tek görevim kocaya hizmet olsun, onu istiyorlar..

Tercihlere kadar inşallah eşimi ikna edebilirim.

babamın bir sözü vardır çok severim" gelin gittiğin yer körse gözünün birini kapayacaksın "der
eltimi bu konuda çok takdir ederim özellikle eltim kv de ne derse evet anne haklısın bence de öyle der eşiyle dışarı çıkacaksa kv denin gelmeyecegini bile bile anneciğim keşke sizde gelseydiniz der vs sabah programlarını hiç sevmemesine ragmen kv deyle beraber izler vs. e kv de de bişey diyemiyor bişey dese kaynım e anne kız daha ne yapsın diyecek ? yalnız ben sahte olamıyorum

ben iki universite okudum evlenmeden, simdi esimin gorevi geregi yurt disindayiz ve eger ki bir gun geri donersek turkiye'ye ben de ya teoloji masteri yahut dil bilimi okumak istiyorum yeniden dedim esime.

okumanin, hele ki Hak'ki daha ilmi olarak algilamanin kimseye bir zarari yoktur. Amaca giden yolda sukunetli ve tedbirli olun. yarin onunuze gelebilecek seylerle degil, ya sabir ile ilerleyin.

sansinizin bol olmasini temenni ederim.

Ben de öyle sahte olamıyorum o yüzden duruşum mesafeli algılanıyor zaten..
Onlara göre muhabbeti olabilecek şeyler bana çok saçma geliyor, ben de bir gözüm saatte evime dönmeyi bekliyorum..

iyi taktikmis ama bence eltiniz ve siz kv konusunda sansliymissiniz :)))
keza ben bir sey alsam goz boyamak icin almis oldum

açık öğretim mi okuyacaksın?
eşini neden ikna etmek için uğraşıyorsun ki?
kayıt ücreti 206 tl. o parayı kolayca bulursun. kaydını yaptır ve oku. bilmesine gerek yok. öğrenirse ve engellemeye kalkarsa "eğitim anayasal temel haktır, engelleyemezsin" de ve konuyu kapat. uzarsa lüzumsuz kavga çıkar.
her şeye de izin alma yahu. öldürecek mi?

İnşallahh, zaten ben de şu an üniversite ile ilgili bir şey demiyorum, çünkü tercih yapmak için daha zaman var,inada bindirir çünkü biliyorum..

10 aydir evliyim esim 22 yasinda
6 yaş var aranızda nerde tanıştınız da evlendiniz çocuksun daha kuzum yazık etmişsin kendine eşimin bir arkadsı da senin gibi kendinden yaşça küçük biriyle evlendi kız daha 17 yaşındaydı eşi 23 1 sene sonra rüya bitti ve kabusa döndü eşi nin yemediği halt kalmadı ama kız boşanamıyor çünkü kaçarak evlendi bunun gibi bir sürü örnek var 17 yasında anne olacaksın sonra bikaç sene geçince bi çocuk daha okuman yada çalışman arkadslarınla ailenle olman gerekirken eşinle çocuklarınla geçireceksin ömrünü çocuk bakımı çok zor ve meşagetli bişey dir yıpratır insanı ALLAH eksiklerini vermesin evlatlarımızın daha yeni evlisiniz hayat şartları çok zor kuzum

Daha evlenmeden kaynanan annen hakkinda herşeye karisiyor nasil diyebilir. Sorun buradan basliyor zaten. Sonra senin kiyafetine kadar gidiyor.
Karsidaki insanların anlaşmak istemedigi oğlunun yuvasinda huzur vermek istemediği ortada.
Esinle konustugunda hep ailesini mi tutuyor.

Evt açık öğretim ama bunun sınavı var, kitabı var.. Ve ben çalışmıyorum, habersiz olmaz yani.

Evet, annesi ve babası benden, çocuğundan kendi yuvasından önde her zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…