- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
asla 3 =1 arada bile icmiyorum normalde 2 litre colayi diken ben agzima surmuyorumolabilir asitli kafeinli bişey içme soguk su içiyorsan oda kramp yapar ben 41 hafta boyunca kahve kola tuz ve soguk suyu bıraktım
Çok güzel düşünmüşsünüz:)tek fark acıköğretim kitapları adresinize gönderiyorlar.uzaktan egitimde ise universite size ınternet ortamında kullanabilmeniz için bi hesap ve sifre veriyo.dersleri notları hersey oradan görebiliyorsunuz.ki bence kesinlikle baslayın.okumak cok ama cok güzel:)uzaktan egitimle açıkögretim farklımı oluyor aslında çocuk gelişimi istiyorum oglum için onunla kaliteli vakit geçirmek ve evde çocuk bakmak istiyorum evimde çalışıp hem oglumu ihmal etmemek hemde para kazanmak için
inşallah ya inşallah nasipÇok güzel düşünmüşsünüz:)tek fark acıköğretim kitapları adresinize gönderiyorlar.uzaktan egitimde ise universite size ınternet ortamında kullanabilmeniz için bi hesap ve sifre veriyo.dersleri notları hersey oradan görebiliyorsunuz.ki bence kesinlikle baslayın.okumak cok ama cok güzel:)
sigara içilen ortamda durma bebeginin cigerleri etkilenir eşimin teyzesi sigara içiyordu hamileyken çocuklarının ikisinde kalp ve guatr sorunu 2 canlısın çok ama çok dikkat etmen gerekiyorasla 3 =1 arada bile icmiyorum normalde 2 litre colayi diken ben agzima surmuyorum
Dediğim gibi babam sahip çıktığını gösteremediği için maddi ve manevi olarak annem öne çıktı..
Onlara göre de bu suç oldu annen herşeye niye karışıyor, yanında kocası varken bir kadın böyle öne çıkamaz.
Bu cümleler dönüşe dönüşe annen çok fena, annen çok konuşuyor, annen her şeye karışıyor falan oldu..
o 165 boyundaysa bende 176 boyunda erkek gibi kizim yani sokmez hatta ilk gun ilk bize geldikleri gun tanismak icin benim gibi gorumcesi olacakta is yapmayacak ha dedi.guldum gectim sonra dovdugumda lan o... sen bana gorumcelik mi yapacaktin diye diye duvardan duvra caktim esimde sakin ol gidelim hadi dedi sigara aldi bana onada s. git dedi valla esinede bagli esin hep yanindaysa babnda gucluyse dunyayi karsina alirsin :))
babamın bir sözü vardır çok severim" gelin gittiğin yer körse gözünün birini kapayacaksın "der
eltimi bu konuda çok takdir ederim özellikle eltim kv de ne derse evet anne haklısın bence de öyle der eşiyle dışarı çıkacaksa kv denin gelmeyecegini bile bile anneciğim keşke sizde gelseydiniz der vs sabah programlarını hiç sevmemesine ragmen kv deyle beraber izler vs. e kv de de bişey diyemiyor bişey dese kaynım e anne kız daha ne yapsın diyecek ? yalnız ben sahte olamıyorum
İkna edebilirsem inşallah, uykusuz kalırım kızımı uyutunca da çalışırım geceleri..
Ama habersiz yapamam, öğrendiğinde çok büyük tatsızlık çıkarır ve ben bunu yaşamak istemiyorum.
Hep beraberler eltim ev isini bitirince hwmen kv deye cikiyor aksam da evlne iniyorKız bu da hayat mi? Ne o başkasından laf gelmesin diye hep dip dibe yaşanır mı?
Hep beraberler eltim ev isini bitirince hwmen kv deye cikiyor aksam da evlne iniyor
Bencede baya baya seviyor kv deyi aile yapilari falan da benziyor zatenBence eltin keyif alıyor. Yoksa bu kadar saat beraber olamazdı.
evet konu sahibi herkesin er ya da geç bu hayattan aldığı en büyük derslerden birini almışsınız.
bence bunu bir kazanım olarak görün ve sadece eşinizin ailesine karşı değil, tüm herkese karşı kendi değerinizi ilk önce kendiniz düşünün. kimse kendinden çok sizi düşünmeyecektir. bunun tek istisnası annelerdir babalardır benim gözümde. diğer herkes, herkestir.
sevgiler.
o zaman biraz sık dişini, ders çalış çalışabildiğin kadar ama strese girme, ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur sonuç. sen ygs ye gir de bölüm beraber seçeriz kk olarak :)uzaktan egitimle açıkögretim farklımı oluyor aslında çocuk gelişimi istiyorum oglum için onunla kaliteli vakit geçirmek ve evde çocuk bakmak istiyorum evimde çalışıp hem oglumu ihmal etmemek hemde para kazanmak için
İnşallah ya inşallaho zaman biraz sık dişini, ders çalış çalışabildiğin kadar ama strese girme, ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur sonuç. sen ygs ye gir de bölüm beraber seçeriz kk olarak :)
YuhhPantolon üzerine tunik giymiştim canım, tunik kısaymış.
sen o minik tatli beynini bunlara yorma optumCanim sen bunları güzel bişey gibi anlatıyorsun ama hem kendi ailen hem de esin ile kurduğun bu çekirdek ailen normal değil. Sanırım yasin da küçük. Allah sana ne kadar abuk sabuk olaylar yaşadığını fark etmeni nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?