SESSİZ KALDIKÇA TEPENE ÇIKARLAR, YAŞANMIŞ ÖRNEK!!

Çok güzel düşünmüşsünüz:)tek fark acıköğretim kitapları adresinize gönderiyorlar.uzaktan egitimde ise universite size ınternet ortamında kullanabilmeniz için bi hesap ve sifre veriyo.dersleri notları hersey oradan görebiliyorsunuz.ki bence kesinlikle baslayın.okumak cok ama cok güzel:)

inşallah ya inşallah nasip

asla 3 =1 arada bile icmiyorum normalde 2 litre colayi diken ben agzima surmuyorum
sigara içilen ortamda durma bebeginin cigerleri etkilenir eşimin teyzesi sigara içiyordu hamileyken çocuklarının ikisinde kalp ve guatr sorunu 2 canlısın çok ama çok dikkat etmen gerekiyor

Arkadaşlar benim eşim birazdan gelir ve olur da yorumlara bakarken falan tesadüfen görür,o yüzden ben kendimi riske atmayayım, yorum gelir de cevap veremezsem kusuruma bakmayın, umursamıyormuş gibi algılansın istemem..
Herkese çok çok teşekkür ederim, seviyorum sizi :)

Aman baban öne ciksa bu sefer de ona önce ay kadın gibi herseyin içinde derler sonra da baban kötü derlerdi. Sana söyleyeyim annen veya baban bunlar ile ayni fikirde olmadıkça kötü olacaklar. O sebeple babana niye böyle diye kızma.

Bir de şöyle birsey var. Ben eşimin ailesinden hiç bir kötü laf duymadım şimdiye kadar. Allaha çok şükür. Yani ben de onların kızları sayılırım. Niye babam bana arka çıksın ki. Senin böyle bir ihtiyacının olmasının sebebi tamamen art niyetli ve kötü insanlar ile karşılaşması olman. Onlara göre sen yoksun. Kişiliğin, benligin yok. Onlara tabi bir insansın. Öyle yaşamanı istiyorlar.

Canim sen bunları güzel bişey gibi anlatıyorsun ama hem kendi ailen hem de esin ile kurduğun bu çekirdek ailen normal değil. Sanırım yasin da küçük. Allah sana ne kadar abuk sabuk olaylar yaşadığını fark etmeni nasip etsin.

Kız bu da hayat mi? Ne o başkasından laf gelmesin diye hep dip dibe yaşanır mı?

Ya kv yi kp yi geçtim. Senin esin zaten problemli nerden buldun bunu. Olmamış bu, at bunu yenisi al. Yani karısının AÖF okumasına neden niye karşı olur bir insan.

evet konu sahibi herkesin er ya da geç bu hayattan aldığı en büyük derslerden birini almışsınız.

bence bunu bir kazanım olarak görün ve sadece eşinizin ailesine karşı değil, tüm herkese karşı kendi değerinizi ilk önce kendiniz düşünün. kimse kendinden çok sizi düşünmeyecektir. bunun tek istisnası annelerdir babalardır benim gözümde. diğer herkes, herkestir.

sevgiler.

bir an benim hikayemi yazmış birisi diye düşündüm.Bende görümcemlerle hiç içli dışlı olmadım diye bana söylemedikleri kalmadı.Bizi muhattap almıyor hanımefendi diye şikayet etmişlerdi kocama beni.Bende arayı iyice açtım .Önemli olan kocanın seni desteklemesi cnm

bu derse paralel bir hayat dersi daha vardır, genelde birlikte alınırlar bu ikisi.
o da şudur;

hiç kimse üzülmesin kırılmasın diye kendi isteklerinden vaz geçme, ucunda ölüm olmayan her konuda bir çözüm bulunur, eninde sonunda herkes yeni duruma alışır, o sebeple hep bildiğin yolda yürü, çevrendekiler bir süre sonra senin yoluna gelirler.

o zaman biraz sık dişini, ders çalış çalışabildiğin kadar ama strese girme, ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur sonuç. sen ygs ye gir de bölüm beraber seçeriz kk olarak :)

o zaman biraz sık dişini, ders çalış çalışabildiğin kadar ama strese girme, ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur sonuç. sen ygs ye gir de bölüm beraber seçeriz kk olarak :)
İnşallah ya inşallah

sen o minik tatli beynini bunlara yorma optum

Yapı gereği bende mesafeli dururum insanın gelin olduğunu unutup sanki 25 senedir onların içinde yaşamışsın gibi davranmanı bekliyorlar . Bencillik hödüklükten başka bir şey değil bu. Banada dediler yok iletişimim yokmuş yok bilmem ne karşı taraftakilerde sanimiyetlikten muhabbetten ölüyordu sanki. Karşımda nasıl insan görürsem ona göre davranıyorum bu da kime batarsa batsın umrumda değil seninde umrunda olmasın bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…