SESSİZ KALDIKÇA TEPENE ÇIKARLAR, YAŞANMIŞ ÖRNEK!!

Allah yardimcin olsun canım ben de çok doluyum kV elti gorumce den hakikaten sustukca tepende buluyosun onları sabirrrrrr diliyorum herkese

Bence her sabah erkenden ara. Bugun ne giyeyim. Icazet almak icin aradim de. Ama hergün ara. Sabah 6 da ara hergün. Ne giyeyim. Hangisine izin veriyorsunuz diye sor. Sonra gün icerisinde de ara. Bugun ne yemek yiyeyim. Ne yemem uygun olur sizin için diye sor. Oglen yemegine ayri aksam yemegine ayrı sor. Ayri ayri ara sor. Sonracima tuvalete gideceginde bile ara. Kaynanani ara Tuvaletim geldi , babacigima bir soruversene tuvalete gidebilir miyim acaba ? Sonra markete gidince ara. Sampuanim bitti de almama izin veriyo musunuz sormak icin aradim de..her halti ara sor. Taaa ki onlar bunalana kadar

Iyi taktik mis

Aynen bn valla canım hikayende kendimi gördüm inşallah herşey gönlüne göre olsun...

Konu Sahibi inanın size çok kızdım. Ya bir kadının kendini bu kadar ezdirmesine katlanamıyorum. Hadi kendinizi ezdirdiniz ya ailenize bunu nasıl yaparsınız. Siz eşinizin korkusundan ailesine ağzınızı açamazken o nerden alıyor bu cesareti. O da sizin ailenize saygılı olsa tamam da niye bencillik yapıyor. Her şeyi geçtim siz buna nasıl müsaade ediyorsunuz. Sen de benim annem hakkında konuşamazsın haddini bil niye demiyorsunuz.
Eşinizin nokta koymasından korkuyorsun uz çünkü onu seviyorsunuz. Peki o en küçük şeyde nokta koyabildiğine göre bu adam sizi sevmiyor mu?
Anneniz ne yaptı acaba beyefendiye. Önde durmuş da ne olmuş. Ne demek bir erkeğin yanında kadın o kadar konuşmaz. Nasıl bir zihniyet bu. Kadın ikinci sınıf varlık mı? Bu zihniyete çok görmemek lazım aslında yaptıkları bunca şeyi.
Ben herşeyi geçtim annenize üzüldüm. Benim de bir kızım var. Ezilmesini bizimle alay edilmesine müsaade etmesini hiç istemem. İlk defa bu kadar uzun yazdım. Lütfen alınmayın. Aile konusunda hassasım çok üzüldüm o yüzden. Bir de bu kadar kendinizi ezdirmenize üzüldüm. Bu kadar yazdım diye birşey değişmeyeceğini biliyorum. İçimi döktüm sadece. Allah yardımcınız olsun

İnan ki canım çok rest çektim, ben senin ailen hakkında sana bir şey demiyorsam sen de benim aileme diyemezsin dedim, kısa süre etkili oluyor sonra yine aynı..
Dönüp dolaşıp herşeyde lafı anneme getirmeyi nasıl başarıyor? Daha ben de anlayamadım.
Zaten çok büyük vicdan azabı çekiyorum, o ailesini körü körüne savunurken, ben asıl savunmam gereken yerde bile savunamıyorum.. Bu yüzden kendimi kötü bir evlat gibi hissediyorum hep.

Çok iyi taktik gerçekten ama yapamam kiii

Benim kv de de anneme babama birsey soyleyemezse ta uzak uzak akrabamdan vurmaya çalışıyor sanki kendi ailesi cok temiz önceleri üzülüyordum ama kv nin psikolojisi normal degil sirf bana inat eltime tahammül u olmaması na rağmen iyi davranıyor ve ses etmiyor

Allah yardimcin olsun canım ben de çok doluyum kV elti gorumce den hakikaten sustukca tepende buluyosun onları sabirrrrrr diliyorum herkese
Amin canım, Allah herkese ' anlayış ' versin..
Anlayış olsa herkeste gerisi kolay bence.

Çok iyi taktik gerçekten ama yapamam kiii
Cidden intikam almak için yapanlar var ama biz cesaret edemeyiz bize öğretmemişler cevap vermeyi bn evlenirken bile kendini savun diyen olmadı eğ başını sus dediler hep bn kendimce cevap veriyorum ama o zaman da çok biliyon çok konuşuyon oluyor ama eninde sonunda bana muhtaç olup gelip danışıyolar bnde bu insanları anlamıyorum Ya Sabır diyorum .... Rabbim sabır versin canım HEPİMİZE

Ne diyeyim, Allah ıslah etsin Herkesi, Bizi de.. Yani varsa görmediğim hatalarım, Allah beni De ıslah etsin :)

Ama yani çok klişe ama insan kırmayayım dedikçe kırılıyor gerçekten..

Aynen öyle bana evlenirken annem kendini ezdirme cevabını ver demedi. Yeri geldiğinde konuş, gereksiz yere kimsenin başını ağrıtma dedi, hoş yeri geldiğinde de konuşamadım, konuşsam bile kendimi ifade edemedim, ne zaman kendimi savunmaya kalksam ağlamaya başlıyorum, hiç bir şey anlatamıyorum..

eşin karışmıyorken kayınbabana ne oluyorda kıyafetine karışıyor tövbe yarabbim kayınvalidede utanmadan arayıp söyleyebiiyor tam sinir bozucu bir durum bencede takmayın boşverin

eşin karışmıyorken kayınbabana ne oluyorda kıyafetine karışıyor tövbe yarabbim kayınvalidede utanmadan arayıp söyleyebiiyor tam sinir bozucu bir durum bencede takmayın boşverin
Normalde eşim de karışır, ama dün takılmadı böyle bir şeye..
Eşimin huzursuzluk çıkarmadığı zamanlar, bir de bunlar çıkıyor başıma.

Aynısından bende de var. Herseye karışırlar. Ama bana söylemezler eşime şikayet ederler. doğum yaptığımda bebeği görmeye gelenlere yemek cikarmamisim. Son şikayeti buydu he birde kizim hastalanmisti hastanede kp arkamı dönmüşüm. Ne terbiyesiz gelinim. Bende senin gibi cvp vermeyenlerdenim. Ama eşim sağolsun hep arkamda duruyor. Ve şu an görüşmüyoruz. Eşim yeter artık şikayetinizden bıktım demiş kv de. Eşin arkandan değilse işin zor gerçekten.

Eşim arkamda değil aslında bu yüzden eşime değil bana söylemeleri daha iyi.. Her Ne kadar ben kendi içimde yaşayıp üzülsem de, direk eşime söyleseler yargısız infazla ben suçlu ilan edileceğimi bildiğim için, böylesi daha iyi..

ben icimdekinintutmam soylerim . yemek yaparken bile karissa derim . kv. annem gibi goruyorum cunku . anneme de kizarim zaten herkesr kizarim ben bi eltime kizamiom alttan almali olunca iliski başlangıcı ole devam ediyo az kaldi ona da kizacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…