SESSİZ KALDIKÇA TEPENE ÇIKARLAR, YAŞANMIŞ ÖRNEK!!

Bravo walla, böyle bir insan olamadım hiç bir zaman..
Benim annem de erkek gibidir zaten öyle olduğu için eşimin ailesinin işine gelmedi,karalama kampanyası içine girdiler..
devam etsin bence annen sende oyle korkut ya siz kimsiniz ya de esinde bi zahmet sussun evet insan ailesini secemezde hayata birkere geliyorsun bak istedigin gibi yasa Allahin aciz kullarindan sakin ha cekinme kocan dahi olsa bizler onlarin degil Allahin kuluyuz onlarin kizi degil babamizin anamizin kiziyiz el kizisin korkut gitsin

eşin kızkardeşini dövdügün için bi şey demedi mi görümcen kaç yaşında bizim eski gelinimiz kızkardeşimi dövermiş o zamanlar 5 6 yaşındaydı çocuk yeni yeni söylüyor
26 yasinda haketiyirdu esim beni coi seviyor diye bu kiz buna buyu yapti felen dedi bi guzel kufur ede ede yoldum

Bravo walla, böyle bir insan olamadım hiç bir zaman..
Benim annem de erkek gibidir zaten öyle olduğu için eşimin ailesinin işine gelmedi,karalama kampanyası içine girdiler..
eşini sen tanırsın nasıl davranman gerektiğini zayıf noktalarını da ona göre davranmalısın bence

Ben de öyle arayıp da abla sana geliyorum, yenge sana uğrayacağım demem hiç, hem hepsiyle hem yaş farkım var hem de kültür farkı var. Ayrıca herkes herkesle sıkı fıkı olamıyor, kaç kelime konuşabilirim görümcemle? Benimkiler de birkaç defa sitem ettiler bana ve eşime, gelmiyor gitmiyor diye, ben de artık bir tanesinin yüzüne söyledim, sevmiyorum ben ev oturması, dışarı çağırırsanız gelirim dedim, sustular. Bence her konuda açık seçik fikrinizi söyleyin ve kendinizi olduğunuzdan çok daha kibar ve anlayışlı göstermeye çalışmayın. İnsanlar sizi yanlış tanıyıp bambaşka beklentiler içine girmesinler. Kendinizi doğru yansıtın.

26 yasinda haketiyirdu esim beni coi seviyor diye bu kiz buna buyu yapti felen dedi bi guzel kufur ede ede yoldum
pess vallahi 16 yasında evlendin birde 10 yaş büyük birini evire çevire dövdün küfür ettin ve eşin tek bi söz bile etmedi ve tepki vermedi öyle mi ? ben yapamam şahsen eşimden korktugumdan degil ama yapamam hiç küfür etmedim ve daha kimseye bir kere vurmuşlugum yoktur

Aynen öyle, beni anlatmışsın sanki, kendi akrabalarım da olsa sevmiyorum ev oturması, ve görümcemlerle bizim de yaş farkımız, kültür farkımız var gerçekten konuşacak bir şey bulamıyorum..
O kdar farkli ki bakış açılarımız .

o 165 boyundaysa bende 176 boyunda erkek gibi kizim yani sokmez hatta ilk gun ilk bize geldikleri gun tanismak icin benim gibi gorumcesi olacakta is yapmayacak ha dedi.guldum gectim sonra dovdugumda lan o... sen bana gorumcelik mi yapacaktin diye diye duvardan duvra caktim esimde sakin ol gidelim hadi dedi sigara aldi bana onada s. git dedi valla esinede bagli esin hep yanindaysa babnda gucluyse dunyayi karsina alirsin :))

eşim döv dese yine dövmem vallahi gün gelir muhtaç olur insan insana heleki bi hem cinsime o... vs diyecegim eşimin yanında gerçekten yapı meselesi benim görümcede atar tutardı ama öyle olmuyor işte evlenince anladı

benim gorumce haketti bana bi bakisi vardi anam anam esim nisanliyken bana gelecekti sirf gelemesin diye hastayim geberiyom dedi esim bi gitmis saka yaptim seni cok seviyorum en sevdigim kardesimsun en guvendigim erkeksin demis esimde bi git isine ya demis bana telefon etti ablan oysa beni unut arama yuzukleri babama veriyoruk dedim ablasina bi bagiriyir bi bagiriyor ablasi dokunamiyir bile ben esimle oturuyoeum geliyor esimin sakallarina dokunuyor bende gelim bari felen bana bakislari zaten kiskanclik saciyo heryanima benimde erkek kardesim var ama asla yapmam boyle

kaç yaş var aralarında kardeşini seviyordur eşin yalan da söylüyor olabilir belki o gün başka bişey yüzünden gelemedi ama suçu ablasına attı neden bu kadar erken evlendiniz merak ettim özel degilse

daha çok küçüksün ve baban hep yanında olamaz eşin eger korkudan babana yada ailene bişey diyemiyorsa ilk fırsatta acısını çıkarabilir yani

Sinir bi tek ondami var bence sizin çabanizdan alttan almanizdan yüz bulmuş birakin inceldigi yerden kopsun

Aslında ben tesettürlü biriyim evet hakkıyla değil bunu biliyorum, onlar da bu tür şeylere önem verdiği için beğenmemiş beyefendi..
Ben de bu kadarını yapabiliyorum napim?

Eşofman giydim diye olay oldu hastaneye giderken ne giyeceksem artık.

Daha konunu okurken soracaktım "Eşinin ailesi tesettürlü mü? Aşırı muhafazakar mı?" diye...
Senin üzerinde diretmeye hakları yok, bir iki kere söyleyerek çekilirler. Onların çevresi için değil, kendin için yaparsın tesettür işini biliyorsun. Çok sinirlendim bu baskıcı tavırlarına.

Demek ki onlar da el alem ne der diye kapatıyorlar başlarını k.çlarını şu davranış biçiminin rezilliğine bak. Eşin de belli ki senelerdir bunları duya duya ailesine sallabaş olmuş."Olmuyorsa olmuyor bitirin" diyorlar da o mikkemmel(!) çevreleri ne diyecek peki? Canım senin bu aba altından sopa göstermeleri yiyeceğini biliyorlar, çok yumuşak kalmışsın çok.

"Yok be babacım, oluyor oluyor da sizinleyken olmuyor. Sizinle bitirsek?!" diyecek ağızda olman lazım böylesi insanlara.
Ama eşin yemez, yularından çekiverirler özür dilerim de.En başından eli maşalı dursan belki olurmuş.

Kavgacı biri olsaydı demiyorum ama bir adamın eşinin babasından biraz korkusu olmalı bence, benimki korkmadığı gibi, bir de dalga geçiyor..

Rest çekerdim ben olsam. Senden çok emin eşin "Nasıl olsa beni seviyor" diye. Benim ailemle bu şekilde dalga geçecek adamın alnını karışlarım alnını. Bu lafı kolay kolay söylemem ama mum ederim öyle kocayı.
Eşimin aklında gün ve gün büyüyen "Beni terk mi edecek" sorusu olur, tırnak yediririm korkudan.

Ama işte, bu adam seni ne kadar seviyor... Bununla da ilgili bunu yapabilmek. Onun sevgisinden ne kadar eminsin?

Haklisin canım, öyle malesef..
Eşimin gözündeki ; " Annem ve babam ne derse desin Haklıdır.. " imajını yıkmak çok zor.

Bu sana karşı bir sevgi eksikliği belirtisi mesela.

Galiba senin uygulayabileceğin yöntem @grill arkadaşın dediğine daha yakın.

kaç yaş var aralarında kardeşini seviyordur eşin yalan da söylüyor olabilir belki o gün başka bişey yüzünden gelemedi ama suçu ablasına attı neden bu kadar erken evlendiniz merak ettim özel degilse
esim yalanci olsa es diye kalbime yazmazdim gercekten benim icime duser resmen ama gorumcem dogumgunumdu dogumgunu kizi bendim ama beni opmedi hastanede yattim 5 gun herkes geldi o salak kayinvalidem bile ama o gelmedi nisanimizda bana salak salak bakiyo yine opmedi esimi yanaklarindan opuyo bana bakis atiyor ee bende esime dedim bidaha opturursen veya o k.h.pe kari sana dokunursa bana nah dokunursun dedim bidaha ne dokunabildi ne opebildi esim hep mesafesini korudu ve abla bile demedi dayagimi yedikten sonra gorusmedik gorusturmedim evlenme sebebine gelince ben seviyordum cook seviyordum ama esimin sevgisi bambaskaydi yani elini tuttugumda sarildigimda sevgiliden cok abi baba gibi cok guvende hissediyodum bana bakisi bile harbiden cok degisik hala daha oyle gulumsemesi asiri kiskancligi beklenmedik anda gelip pizzalar cikolatalar hediyeler ben iyice baglanmistim ya onun sevgisini sevdim daha sonra ondan yakisiklisini iyisini adamini bulamazdim oda hemen evlenmek isteyince askerliginide yapmis evlendim iste babamda yasimdan dolayi bana guvenmiyordu ama mecbur kaldi sevgimizi gorunce ayh cok uzun oldu

sende az degilmişsin ama kv deye salak vs diyorsun ama unutma nihaneyitinde o kadın büyüttü eşini bende anlaşamam kv deyle ama birde eşin illakin benziyor ailesine de sen göremiyorsundur sonuçta ya huyundan ya suyundan demişler

daha çok küçüksün ve baban hep yanında olamaz eşin eger korkudan babana yada ailene bişey diyemiyorsa ilk fırsatta acısını çıkarabilir yani
oyle korkak biri degil aksine yurek yemis biri babam vefat edesiye kadar hep yanimda ama ins daha coook yasar esimde beni cok cok cok seviyor simdi diyeceksin bizim eslerimiz sevmiyormu tabikide seviyor bana bugune kadsr cok kisi dedi seviyorum ediyorum ama hep sert oldum inanamadim sevgileeine bana tek asik herif babam dedim ama esimi tanidiktan sonra gercekten bak insan sevilince seviyor karsidan suslu puslu kadinlar gecsin gozume gozume bakar iyiki sensin karim der oper ne bilim 4/4 luk biri yaa bana en ufak tartismada hakliysa bile dudagimi buktugumde kendine ceker gogsune basar oper koklar ozur diler merhamet bir erkege yakisan en guzel seydir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…