Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilisi yoksa da beni aptal yerine koyuyor. Sırf beni üzmek için. Yalan söylediğini yüzüne vurmak istiyorum. Böyle yapınca elime ne geçecek ki. Zaten ona karşı mutlu görünmekten yoruldum. Artık hiç birşey yapmıyorum. Boşu boşuna zaman kaybı.![]()
kızlar hala aynı şeyi yapıyor bu adam. kendi egosunu tatmin etme derdinde. nasıl bir insan bu.
kızlar dayanamadım facebook hesabımı kapattım. kapatmakla iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum. beni görmek istemiyor.bende istediğini yaptım. görmesin bir daha beni. zaten umrunda da değilim. seven insan bunları söylemez. ne hali varsa görsün. onun yüzünden ne hale geldim. yemeden içmeden kesildim.![]()
Sen g.t olduğun için g.t gibi kaldım, koymuyor o yüzden deseydin.
aklıma gelmedi değil. onun yaptığı gibi yapmak istemedim. aslında hak edene hak ettiği gibi davranılır.
Yok yok bakma sen bana, erkeklere öfkeliyim ondan böyle konuşuyorum. Hayran kaldım ben tavrına, hiç acıma üzülme kendine, acınacak biri varsa o da benim. Çünkü senin kendini tuttuğun şeyi yaptım, ağzıma geleni saydım, giydirdim, giydirdim, bedduamı da ettim. Sesi çıkmıyor şimdi ama kendimi boşa yormuş hissediyorum. Aslında iplememek en güzeli. Facebookunu falan da kapatma bence aksine aç, güzel güzel resimlerini koy, arkadaşlarınla gezdiğini tozduğunu bilsin. Peh. 6 milyarlık dünyada 1 adam için yaptığımız şeylere inanmak zor. Hele ki böyle denyolar için.
bende zamanında çok saymıştım. bana g.t gibi bıraktın, şimdi sen g.t gibi kaldın diyor da kendi suçunu bastırmaya çalışıyor. zamanında kendi g.t gibi davranıyordu.ben sadece hak ettiği gibi davrandım. hak etmişti. hırsız ev sahibini bastırırmış. kendince bu sefer hıncını almaya çalışıyor. ben üzüldükçe keyif alıyor. hiç bişey yapmıyorum. kendimi tutmaya çalışıyorum. elimden başka birşey gelmiyor. tekrar facebooku açtım. bir gün pişman olur da . iş işten geçtikten sonra söylediklerine pişman olur. pişman olsada gururundan belli etmez.